English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: English Premier League
"Pogledajte ta leđa, kako to čuvati?"
Komentator na SK objasnio
Komentator na SK objasnio
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Izgleda da je Saka već završio karijeru. Momak ne igra ovu utakmicu. Očaj.
Pa i jesu uskoro drugoligasiakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:05ovo zasad izgleda kao da igraju protiv nekog drugoligasa

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
James ima autoput jbt.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- CROtorious
- Kontakt:
Kako se usudite spominjat tog engleskog talenta?
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
To bekovi i rade, a krila pokrivaju protivnicke bekove. Ne moze Tierney izaci igrati 2 na 1. Apsulutno Sakina oba gola
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- CROtorious
- Kontakt:
Pablo Mari stoper? Kako lik curi na sve strane, ako ne izade na poluvremenu skrivit ce jos koji gol i dobit crveni.
Zadnja Klupa
Pablo Mari treba na poluvremenu zvati Kantića ili Halilovića i rezervisat kartu za južnu Evropu. Nije Engleska za njega.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Hvala Arsenalu što u ovim teškim vremenima pronalazi način da nasmije ljude i da im izazove osmijeh na lice. Evo, ja osjećam da sam zadnjih pet dana na rubu emocionalnog sloma. Jedva suzdržavam suze i privid nečeg normalnog, no ovih 45 minuta fudbala na Emiratesu mi je vratilo osmjeh na lice.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kakva preseravanja po temi kad nam fali pola prve postave
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Jesi ti svjestan gdje je rice primio loptu ? Krilo treba ondje da bude ?
Tierney se uvukao u sredinu gdje su vec dva stopera bila na jednog igraca celzija. 100% krivac za drugi go a prvi se isto uvukao a cini me xhaka da je bio najblize da pokrije onu lijevu stranu
A cist penal?
Arsenalu fale igrači, nemojte tako. Da White i Partey igraju, mi bi sad vodili 5:1, nema veze što igramo bez desnog beka i bez napadača 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Ma sumnjam da bi igrao da ide.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- CROtorious
- Kontakt:
Da je ovo Utd i da je Bruno pao onda je cisto, ovako kog boli k.
Zadnja Klupa
Kako bi uopste izgledala prva postava Arsenala uz sve transfere a da su svi zdravi?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bas toCROtorious je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:21Da je ovo Utd i da je Bruno pao onda je cisto, ovako kog boli k.
ARSENAL4ever
A nije sad Chelsea aman zaman toliko bolji koliko rezultat pokazuje, mogao je Arsenal do gola sigurno.
- Marsal
- Kontakt:
Ma isto samo bi drugi debili igrali.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.