Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /210821085
Dajte samo s jednom trakom il turborotor. Dvije trake su komplikovane za balkanca.
Dajte samo s jednom trakom il turborotor. Dvije trake su komplikovane za balkanca.
CM punk is back boys
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Heroin je zlo.
-
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Krenuo sam s vježbanjem engleskog jezika. Razmišljam da krenem s polaganjem ovih priznatih testova.
Radim razne testove preko interneta i realno sam iznenađen koliko ne znam. Mislim. to je nivo gramatike B2, ali opet puno grešaka u odnosu na to koliko sam mislio da će biti.
Mislim. Gledam bar 7 godina filmove, serije bez prevoda čak me prevodi i nerviraju. Slušam samo muziku na engleskom jeziku, komuniciram sa strancima svakodnevno.
Ono, vjerovatno sam bolji od većine sugrađana (npr.).
Ali realno, smatram da svako treba da ovo polaže i popravi nedostatke jer ih većina ljudi imaju.
Lično, najgora stvar u engleskom jeziku kod mene su "questions".
Nisam svjestan bio koliko ne znam.
Radim razne testove preko interneta i realno sam iznenađen koliko ne znam. Mislim. to je nivo gramatike B2, ali opet puno grešaka u odnosu na to koliko sam mislio da će biti.
Mislim. Gledam bar 7 godina filmove, serije bez prevoda čak me prevodi i nerviraju. Slušam samo muziku na engleskom jeziku, komuniciram sa strancima svakodnevno.
Ono, vjerovatno sam bolji od većine sugrađana (npr.).
Ali realno, smatram da svako treba da ovo polaže i popravi nedostatke jer ih većina ljudi imaju.
Lično, najgora stvar u engleskom jeziku kod mene su "questions".
Nisam svjestan bio koliko ne znam.
Igre su najbolji nacin da naucis engleski. Ja sam tako... PS1
Ovo me raduje

-
- Kontakt:
jel su ovo Jadranki zabranili da uđe kod nas? koje pisdetine 

-
- Kontakt: