Znaci isplati se mojawebtv na 90 dana dok je lige prvaka, sigurno nece zezati s prenosima na tim novim kanalima?
Sport i TV
Re: Sport i TV
CPOJ
Pa sigurno će Bh telekom dobiti te nove kanale jer su oni jedni od rijetkih koji imaju arenine kanale u BiH.
Ali oni sigurno imaju manje korisnika u Federaciji nego ovi.
Glupo im je oko ovo 1x2 kanala. Nigdje nikakve obavijesti, promocije, ništa. A i ovi novi kanali, ne znam šta čekaju. Počela sezona, sad će i LP. Bruku takmičenja mimo toga i oni i dalje na 4 kanala. Amaterski malo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A gdje postoji taj kanal kada nema ni na njihovoj stranici rasporeda programa za taj kanal.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Davno je bila najava za taj kanal jer čak od novembra imaju dozvolu. Trenutno služi samo kao dodatno mjesto za prijenose uživo, a tek kasnije će imati svoju pravu "ulogu".
Očito ne čitaš detaljno, vrati par postova gore gdje sam sve objasnio. Nije moje pametovanje već riječi Nebojše Žugića.
Kako 4, imaju 5 kanala odavno, i sad ovaj.
Zauzet sam botovanjem, ne mogu stalno sve čitati i upratiti

A i loš mi net od Telecoma, ne učita sve postove

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nedjelja vecer, prime time, 20h, igraju se sve lige petice a SK na svom glavnom kanalu stavi prenos slovacke lige jer valjda bolje ni nemaju
Neka se ugase ili promijene ime televizije po nekoj od kladionica
Don't believe the hype.
Pa nisu oni krivi sto Englezi i Nijemci ne igraju uvecer, a ove tri ostale redovno.
Tek ce belaj biti sljedece sezone kad i preko dana na glavnom bude isla 3. liga Njemacke.
Tek ce belaj biti sljedece sezone kad i preko dana na glavnom bude isla 3. liga Njemacke.
Dodatno ih yebe što Englezi i Nijemci pola kola odrade u jednom terminu, a još je veći belaj što se termini preklapaju.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Marjan bi trebao biti gost Losu u Podcastu 10.9. 

Jel mi neko može objasniti šta je ovo Moja webTV gdje je cijena 5 maraka koje ti skidaju sa računa na mobitelu? 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
To je ako si Ultra ili postpaid korisnik i možeš gledati samo na BHT netu, a imaš i one opcije da kupiš i 100GB mobilnog neta samo za to. Nekada je bila akcija da je sve to 5KM, a sad je po 5.
- Shategabri
- Kontakt:
Sinoć baš listam i ne mogu da vjerujem jesu grohnuli, a na Areni ne znaš šta bi gledao, naša liga, španska, talijanska, otvorio prozora na sve straneakisarajevo92 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:03Nedjelja vecer, prime time, 20h, igraju se sve lige petice a SK na svom glavnom kanalu stavi prenos slovacke lige jer valjda bolje ni nemaju

Koševo Zapad
- akisarajevo92
- Kontakt:
Svejedno to, shvatas da njima j3bena slovacka liga ide u prime time?
Da imaju Portugalce, Belgijance pa da ne bude toliko lose ali Slovaci..
Don't believe the hype.
A ovo što je 9.99 KM mjesečno to mogu gledati preko bilo kojeg neta?
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.