Nadam se da si kuću stavio.
Premijer liga BiH - aktuelno
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
PONADALI SE ŠUGAVCI PAPANSKI HAHAHAHAHA JADOVVIIII
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesu li ono oni neporaženi bili?
VELIKAN IZ TITOVE
VELIKAN IZ TITOVE
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Kakva kolicina seljakluka i papanluka u ovoj Tuzli, nevjerovatno !!!!
U novi boj ...
Vise ljudi protiv Tuzle, nego Zelje. Jedini stajanje slabije, ali zapad puniji dosta. Na sta je spao Zeljo vise ljude Tuzla privlaci.
Ne smije*. Nisu vas nista naucili kad ste s brda sisli.Jadnimi je napisao/la: ↑21 avg 2021, 20:49Ignoriši budalu. Nesmije skunuti opanke, jer je zadnji put noge prao, kada ga je pljusak uhvatioBeli98 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 20:47Nisi zanimljiv.Dimitrov je napisao/la: ↑21 avg 2021, 20:46Moze li se kako seljacki klub i drugi po velicini u SA izbaciti iz lige, narusavaju ugled, poslije onog brukanja protiv Atalante, sad ovo stimanje utakmica. Cist penal u 1.pol za Slobodu nije sviran. Haman ce opet na 13 bodova pobjeci i pusiona kad Dodik iskesira da se Borcu pocne stelit. Sve bagra sama nije ni cudo sto smo rinaka.
Ne igram ja to vise, zaradjujem dovoljno sada. To ostavljam vama pitarima koji idete na utakmice sa po 3KM za bambucu.
Djeca ih namlatise 
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Al mjerna jedinica za krkanluk i papanluk je Sloboda i Tuzla.
Koliko je to zadrto i zaostalo malo je rec.
Koliko je to zadrto i zaostalo malo je rec.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Bez Lazića, Ševelja, Fanima, Velkoskog, Oremuša, Dupovca, Palića i Varešanovića 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Mi se moramo najvise Zizovicu zahvaliti za ovu pobjedu ,Sarajevo sa jednim stoperom dolazi,sa izuzetno niskom ekipom sa 2 visoka igraca u prvih 11 i na tako nesto Zizovic izvede ekipu bez klasicnog cetrafora,evo vidjeli ste i gol Slobode da je tu upravo taj Ramic svojom visinom donio gol,na sve one prekide koje je Sloboda imala u prvom poluvremenu jedan takav napadac bi bio prevaga.
Hvala mu u svakom slucaju,ali ovako striktno fudblaski nemogu da vjerujem da covjek ulazi bez spica na ovakvu nasu odbranu.
Hvala mu u svakom slucaju,ali ovako striktno fudblaski nemogu da vjerujem da covjek ulazi bez spica na ovakvu nasu odbranu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa Sloboda je bila u usponu, nisu poletjeli, dobri rezultati, ali...
Ali ,mora se znati da gostuje Sarajevo i da se tu nema sta mnogo traziti i ocekivati...
Ipak je ovo za Slobodu fin rezultat 1:2, bolje nego 0:3...
Ali ,mora se znati da gostuje Sarajevo i da se tu nema sta mnogo traziti i ocekivati...
Ipak je ovo za Slobodu fin rezultat 1:2, bolje nego 0:3...
Joge poćeraj 
Da al stvarno, nemozes vjerovati da se oni smatraju nekom gradskom rajom. Kolicina seljakluka koja izbija je neopisiva. Likovi zapeli negdje u vremenu, strasno !!!!
U novi boj ...
-
LeonProfessional
- Kontakt:
Pa Sarajevo apsolutno ne igra ništa posebno. Ne znam čemu zavaravanje. I Rudar i Sloboda su napravili više šansi od Sarajeva. Opet im razliku prave Bodul i Bagarić.
Trebaju igrati mladi igrači, niko ne spori, ali moraš imati i neke starije igrače. Ne može se na ovome ganjati "nešto". Dođe Zrinjski i odvoji ih od fudbala.
Morteme rutinski ste ih ishendlali. Cestitam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.