A normalni linkovi?
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
- Fantasista
- Kontakt:
Hvala

Pa hoće li napokon ovaj raspad od Genoe ispasti iz lige
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TheTruth34
- Kontakt:
Sampion sampionski prvo poluvrijeme.
Super otvaranje nove sezone. Serie A is back, a tu se i fanovi polako vracaju
Dzekan u ovim godinama ovako igra, steta sto onda ne dodje u Italiju/juve iz wolfsburga. Nevjerovatno kako mu lezi liga.

Dzekan u ovim godinama ovako igra, steta sto onda ne dodje u Italiju/juve iz wolfsburga. Nevjerovatno kako mu lezi liga.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Juventinisimo
- Kontakt:
"""""Inter su svi otpisali, a oni razbijaju Genou na početku utakmice"""""
Nas idol...gospodin Causevic...
ss.ba ekipa...
Nas idol...gospodin Causevic...

ss.ba ekipa...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
koliko je neozbiljno da ti jedan golman bude propali strakosha, a drugi pepe reina koji ce za 10 dana napuniti 39 godina
od dva losa izbora, bukvalno biras manje zlo
od dva losa izbora, bukvalno biras manje zlo
ali ovaj muriel ne zna neki normalan gol postici
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
lazio solidno odigrao, sto je i razumljivo, obzirom da je prva tekma u sezoni, tek zavrsene pripreme itd
bice potrebno vrijeme da se ekipa uigra u novom sistemu, nakon sto su godinama igrali u sistemu 3-5-1-1, a empoli je mogao zabiti tri gola sigurno, lazio je imao mnogo srece, ali, najbitnije je pobjediti par tekmi na pocetku sezone, sreca je sto u sljedecem kolu na olimpico stize spezia
rano je donositi zakljucke na osnovu jedne tekme, medjutim, empoli je djelovao dobro i mislim da mogu biti optimisticni kad je rijec o opstanku u "serie a", pod uslovom da nastave igrati kao sinoc
bice potrebno vrijeme da se ekipa uigra u novom sistemu, nakon sto su godinama igrali u sistemu 3-5-1-1, a empoli je mogao zabiti tri gola sigurno, lazio je imao mnogo srece, ali, najbitnije je pobjediti par tekmi na pocetku sezone, sreca je sto u sljedecem kolu na olimpico stize spezia
rano je donositi zakljucke na osnovu jedne tekme, medjutim, empoli je djelovao dobro i mislim da mogu biti optimisticni kad je rijec o opstanku u "serie a", pod uslovom da nastave igrati kao sinoc
- Romagnoli13
- Kontakt:
Chievo Verona više ne postoji. Izgleda da je klub potpuno ugašen.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
oformice novi klub i krenuti od nule, to je standardna praksa u italiji
Gdje Rona misli otići ako je istina ovo što se piše, ne vidim klub koji bi ga mogao i htio dovesti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vala ne bih ga volio u Milanu vidjeti pa makar bila i zajebancija 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Demantovao Nedved, što je i očekivano jer ni Ronaldo nije budala koliko god mu možda nije dobro u Juventusu.
"Allegri ostaje 100%." Nedved
"Sarri ostaje 100%." Nedved
"Pirlo ostaje 100%." Nedved
"Ronaldo ostaje 100%" Nedved

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ne ide ga sa trenerima jbg

Kakva utakmica između Bologne i Salernitane.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.