English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jbt kakvu je karijeru mogao imati samo da nije bilo onoliko teskih povreda. ACL i taman sto se vratio godinu i 10 dana od te povrede opet teska povreda koljena i jos jedna sezona out.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dzaba mu, odigrace jos 2-3 kola i out je do aprila. Standardno
Bilo bi lijepo da smijesni Bielsa ispadne.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Jesus na krilu za koplje korisniji nego Jesus na CF.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

Eto mu pozicije. Bolji od alžirske kokoši na krilu.
Kakva asistencija Diasa za ovaj peti gol...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sad' pogledah gol Danny-a, majstor. Steta zbog povreda, zasluzio je covjek mnogo impozantniju karijeru.
City rutinski rjesava slabije ekipe. Zato i osvajaju ligu konstantno. Svi ostali ce tu gubiti mnogo vise bodova.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Nazalost ali yebeni Fulham i Wba haman misle sledecu sezonu igrati u PL 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Leeds igra toliko dobro napadački da je nemogue da ispada ove godine. Ne vidim razlog da im se predviđa Championship.
Svi iz Top4 ce im dati 7+ golova u dvomeču ove sezone, ali zato oni mogu sve ostale bez problema dobiti.
Moja želja:
18.) Burnley
19.) Norwich
20.) Watford
Svi iz Top4 ce im dati 7+ golova u dvomeču ove sezone, ali zato oni mogu sve ostale bez problema dobiti.
Moja želja:
18.) Burnley
19.) Norwich
20.) Watford
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Pa i prosle godine se nakon par kola govorilo Bielsa prevara, ispadaju, dobit ce petardu od svih pa eto gdje zavrsise sezonu... zelje i pozdravi uz malo hejta.AlanSmith14 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 18:10Leeds igra toliko dobro napadački da je nemogue da ispada ove godine. Ne vidim razlog da im se predviđa Championship.
Moja želja:
18.) Burnley
19.) Norwich
20.) Watford

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sto se toliko hejta Norwich pored jednog Crystal Palacea ili Newcastlea koji su skroz shit.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zastudilo, kisa, temp. 18 stepeni,
Eno i u birmingemu i lidsu sto sam vidio pada kiša.
To je ta faking engleska, vrime za ubit se, da nemaju pabova i utakmica .....?
CPOJ
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bielsa je uz Guardiolu najveći trenerski um lige. Zbog toga bi bio ogroman gubitak za EPL da Leeds ispadne.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pa - 3 u odnosu na London, zazimilo hehehe sala
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Trener za srednje i nizerazredne ekipe.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 19:29Bielsa je uz Guardiolu najveći trenerski um lige. Zbog toga bi bio ogroman gubitak za EPL da Leeds ispadne.
Nema autoritet da vodi superstarove.
Al sto jest jest za ove gore navedene ekipe je jedan od boljih trenera.
Da se prisjetimo jedne interesantne životne odluke, donesene na današnji dan prošle godine 

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.