FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 21 jan 2011, 12:36

boccaccio je napisao/la:Ukoliko se obavi taj posao i lazo nam ode za cifru koja se spominje,mislim da bi se napravio solidan posao,s obzirom na ulozeno...nesto bi se zaradilo i cifra koju zahtijevamo nije nerealna,a nerealno bi bilo uzeti vise za njega,tako da kontam da bi to bio dobro sklopljen posao...posto se ne nazire dogovor ni sa rovcaninom,jasno je da bi u ovom slucaju Amar morao potraziti bar dva napadaca...za ovu ligu bi cifra od 100 000 eura bila sasvim dovoljna za dva dobra napadaca...problem je samo naci dva dobra napadaca,liga se bas ne moze pohvaliti takvim...ali sigurno amar ima asa u rukavu,i jos da mu ostane para od ovog transfera,taman da je isplacen lazo za svoj boravak ovde,i jos da kupimo dvojicu...mislim da bi to bilo dobro
Ako ne nadje ovdje naci ce u srbiji ...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 21 jan 2011, 12:45

Neki klubovi (isto bodova na tabeli kao i mi) svoje najbolje igrače (kapiten) prodaju za približno istu cifru,koliko Amar traži za Lazu.Ako to uspije isposlovati,kapa do poda.Mislim da bi to bio extra posao za nas.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

tmtmtmtm
Kontakt:

Post Postao/la tmtmtmtm » 21 jan 2011, 12:51

ako nista dijete je zelje :D a gol pokazuje da zna lopte :D prodamo li lazara za te pare to ce biti extra...jos jedno pitanje ljudi jesu li dzip i hodzic ubica golmana potpisali ugovor sa zeljom il imaju stipendijske ?????

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2011, 12:55

nime_tm87 je napisao/la: Ako ne nadje ovdje naci ce u srbiji ...
Pa bilo bi glupo dovesti nekog napadaca iz nase lige a da nije klasa a ja ne znam ni jednog da je bas dobar da bih ga volio vidjeti u Zeljinom dresu, mislim da i u klubu misle da se ne isplati dovesti napadaca koji nije klasa a nema pravo nastupa u kupu tako da ako dodje napadac iz nase lige moze biti zamjena za rovcanina za lazu nikako...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

leonardo
Kontakt:

Post Postao/la leonardo » 21 jan 2011, 13:01

tmtmtmtm je napisao/la:

ako nista dijete je zelje :D a gol pokazuje da zna lopte :D prodamo li lazara za te pare to ce biti extra...jos jedno pitanje ljudi jesu li dzip i hodzic ubica golmana potpisali ugovor sa zeljom il imaju stipendijske ?????

nogomet u mojoj mahali :)) sto jest jest zna ga zabit nedo
..Siamo l'armata Rossonera..

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 21 jan 2011, 13:18

Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju? :?

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 21 jan 2011, 13:21

BLU SKY je napisao/la:Lazar Popović, napadač Željezničara u zimskom prelaznom roku mogao bi napustiti Grbavicu. Za usluge korpulentnog napadača zainteresovani su timovi iz Poljske i Češke, a jedan poljski prvoligaš poslao je ponudu za srbijanskog internacionalca na privremenom radu u Želji.

Pregovori su poodmakloj fazi i nije isključeno da Popović promjeni sredinu. Naravno, uslov je da sa Željom uspiju dogovoriti «sitnice» oko obeštećenja.

Prema pisanju SC revije menadžer Želje, Amar Osim spreman je pustiti svog napadača za 150. 000 eura. Prvobitno je potencijalni Popovićev «kupac» nudio 50. 000 eura, a nakon što su dobili odbijenicu sa Grbavice, uslijedila je nova «ponuda», koja je uduplana. Ipak, u Želji ne žele popustiti i fiksirali su obeštećenje na 150. 000 eura.

Popović je u prvom dijelu sezone odigrao 13 utakmica i postigao je četiri pogotka.

I drugi napadač, Damir Rovčanin želi napustiti Želju, jer je nezadovoljan statusom u klubu. Naime,on je bio drugi Osimov izbor (Popović je bio bio prvi izbor), a sjedenje na klupi ne zadovoljava Rovčanina. Menadžer Osim i direktor Dželaludin Muharemović danas su razgovarali o njegovom statusu, ali rješenja nije bilo ni na pomolu...
I ovo je prepisano sa foruma tm.org.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jan 2011, 13:57

elSaik je napisao/la:Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju? :?
Niko ti nece nista braniti jer nema potrebe za losom atmosferom medju nama. Ipak derbi je derbi i to je jedino sto valja u ovoj ligi. Zato bez brige , sve ok...a da ces se morati isprsiti cifru za jug i pola zapada .. U TO MOZES BITI SIGURAN...milion %

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jan 2011, 14:00

elSaik je napisao/la:Sjetih se nečega jutros i baš sam se zabrinuo. Šta mislite, hoće li nam Zijad Blekić zabraniti da budemo na čitavom jugu i dijelu zapada na Hadisonu, na derbiju? :?
Ne pratim desavanja u kinder gardenu pa zato postavjam ovo pitanje, zar Blekic nije stvar proslosti? Uostalom kakava im je ekonomska situacija molit ce nas da idemo na tekme a ja kazem bolje je da ne idemo.. Mali su oni klub za nas :D :D :D
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 21 jan 2011, 14:02

Jedan nece ostati 100 % za drugog se ne zna, provjerena info... A necemo vise dovoditi igrace, Dialiba, Jese nece 100 % Sve provjerene info... Dosad smo doveli Nermin i Pericu, eh mozda jos ovog Smajlovica i Kamerunca, a jos se ne zna..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 21 jan 2011, 14:07

ovaj Nedo ubija...
ako ste ga gledali na Napredkovom turniru sve vam je jasno...
lik zna sa loptom, podsjeća me na Džeku igrom, gradi se drama dobro...
A DIJETE ŽELJE!
mjesto što dovodimo igrače iz Srbije, msm da bi trebali obratit malo više pažnje na ove iz BiH, ima talenata, a još dijete Želje!
Nil Satis Nisi Optimum

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2011, 14:42

Koliko god meni ovaj borac bio odvratan moram im reci svaka cast, al stvarno. Ako se pokaze tacnim ovo za Veljovica dobili su strasnog igraca za nase uslove...samim tim i prvenstvo ce biti puno zanimljivije ne treba zaboraviti da se i siroki pojacao na mjestu gdje im najvise skripi uz nas su ove dvije ekipe glavni kandidati za vrh sto samo po sebi govori da ce biti jako zanimljiva zavrsnica prvenstva i da ce biti borba do samog kraja.Sto se nas tice prelazni rok jos traje...goman ostaje Seha, na stoperima smo dobro popunjeni sa bekovima fino stojimo, vezni red je mozda i najjaci u ligi ostaje nam klimava ta pozicija u napadu i u slucaju da Lazo ne ode treba nam igrac koji ce se boriti sa njim za mjesto napadaca u timu, pogotovo ako se osvrnemo oko sebe da cemo imati dvije prilcno ozbiljne ekipe za protivnika.Nama treba ubica u napadu da bi mirne duse mogli uci u nastavak prvenstva, koliko sam shvatio u strucnom stabu uvijek prate kako su se ostali pojacali tako sa smo sa te strane mirni.Mislim da ce ovo da bude jedna od najuzbudljivih polusezona od kad se igra ova liga.I kad sam se vec dotakao Laze mislim da je dosao prilicno spreman mislim do sada najspremni od kako igra kod nas.Samo da vise hoce poceti i da prodje ovaj snijeg postaje prilicno dosadno...

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 jan 2011, 15:20

http://www.transfermarkt.co.uk/en/rade- ... 47000.html

Da te razuvjerim :lol: :lol: :lol:

100% jaci. 5 pojacanja uz jako dobar sampionski tim iz jeseni. Ode titula niz Crkvenu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 jan 2011, 15:22

Ja uvijek kažem mi trebamo gledati sebe i samo sebe.. Konkurencija je zdrava i dobrodošla, jer tjera i nas da budemo bolji. Vodiće se prava bitka za titulu na proljeće i biće dobrih utakmica, sjajna posjeta što nam opet puno znači s ekonomskog i marketinškog aspekta.. A da bi mi bili jaki trebaju nam i jaki protivnici, npr. prošlo proljeće smo bili daleko najbolji u BiH, ali smo u europi vidjeli kako je to daleko od nekog euro-nivoa.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jan 2011, 15:22

LEŠINAR je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/rade- ... 47000.html

100% jaci. 5 pojacanja uz jako dobar sampionski tim iz jeseni. Ode titula niz Crkvenu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
LUD SI! Titula ce se slaviti u Titovoj koja ce opet biti obojena u plavo-bijele boje ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jan 2011, 15:30

Nisam bas upucen oko Lazarovog ostanka ili pak odlaska ali ovaj Smajlovic bi nam dobro dosao jer je brz, prodoran, iskusan napadac i zna dosta sa loptom, i tip je igraca kakvog 90% nas i ocekuje u Zelji. Druga stvar iza sebe bi imao strasnu logistiku za upotrebljive lopte tako da ne vidim neke ozbiljne prepreke za postizanje pregrst golova.

Ikos

Post Postao/la Ikos » 21 jan 2011, 15:34

Jel ovo Rovcanin zavrsio stvar sa Velezom? Sad procitah na SC

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 jan 2011, 15:34

zar vama treba titula :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jan 2011, 15:39

themaniaks je napisao/la:

zar vama treba titula :lol:

nemoj Boga ti, pretvorit ces temu u cirkus...

Osto lazo ili otiso nama treba napadac...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2011, 15:42

znas li ti ko postavlja ovo na transfermaktu :lol: :lol: :lol: meni je drago kad dodje u ligu kvalitetan igrac sto da ne, pa taman i u borac.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.