Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Dirk
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2011, 12:32

fera je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Sta ce nam Suarez i ako dodje nas strasni napadac David ce igrati prije njega ... nije prvi put da LFC na klupi ima igrace koji su placani desetinama miliona , koji ce nam djavo lik , mene u zadnje vrijeme sramota reci da navijam za LFC , od Rafini do Royovi pojacanja mi se povraca , odmah me svi pitaju , jeli ti Lucas najdrazi igrac, postali smo jako smjesni spoznajom da nam je ta krampa glavni igrac sezone :lol:
pa drug pretjerujes malo. mene nikad ne bi bilo sramota reci da navijam za liverpool pa i da igramo league 2. i sad ti i dalglisha ubaci u isti kos sa rafom i royom a dalglish je najveca živa legenda liverpoola ne moze se za njega govoriti da ce raditi kao prethodna dvojica. posebno ovaj roy jest da sam ja uvijek protiv rafe al roy je bio najpogubljeniji trener kojeg sam ja vidio u nekom klubu... nije znao gdje se nalazi i sta treba raditi. al reci da ce i king kenny nastaviti raditi ono sto su njegova dvojica prethodnika radila je meni neshvatljivo.

@rizzo jesi spreman da nosis manchester united u potpisu ?
A drug jesam li ja jasno naglasio , Rafa i Roy i njihova pojacanja , a malo ironije na pocetku nije na odmet, ima za to razlog a to je da podsjetim Rafoljupce kako su skupa pojacanja sjedila na klupi a igrali polovnjaci :D

A Dalglish moze raditi sta zeli, on ima moju podrsku, dao je LFC mnogo i moze raditi sta zeli, meni je smeta samo kada se sa LFC igraju oni koji nisu dali nista i na kraju ga dovedu na ovaj nivo ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 jan 2011, 12:34

Dobijamo li sutra?
Teško po meni bez Gerrarda,Torresa i Carraghera. :twisted:
You'll never walk alone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2011, 12:38

Dirk je napisao/la:
fera je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Sta ce nam Suarez i ako dodje nas strasni napadac David ce igrati prije njega ... nije prvi put da LFC na klupi ima igrace koji su placani desetinama miliona , koji ce nam djavo lik , mene u zadnje vrijeme sramota reci da navijam za LFC , od Rafini do Royovi pojacanja mi se povraca , odmah me svi pitaju , jeli ti Lucas najdrazi igrac, postali smo jako smjesni spoznajom da nam je ta krampa glavni igrac sezone :lol:
pa drug pretjerujes malo. mene nikad ne bi bilo sramota reci da navijam za liverpool pa i da igramo league 2. i sad ti i dalglisha ubaci u isti kos sa rafom i royom a dalglish je najveca živa legenda liverpoola ne moze se za njega govoriti da ce raditi kao prethodna dvojica. posebno ovaj roy jest da sam ja uvijek protiv rafe al roy je bio najpogubljeniji trener kojeg sam ja vidio u nekom klubu... nije znao gdje se nalazi i sta treba raditi. al reci da ce i king kenny nastaviti raditi ono sto su njegova dvojica prethodnika radila je meni neshvatljivo.

A drug jesam li ja jasno naglasio , Rafa i Roy i njihova pojacanja , a malo ironije na pocetku nije na odmet, ima za to razlog a to je da podsjetim Rafoljupce kako su skupa pojacanja sjedila na klupi a igrali polovnjaci :D

A Dalglish moze raditi sta zeli, on ima moju podrsku, dao je LFC mnogo i moze raditi sta zeli, meni je smeta samo kada se sa LFC igraju oni koji nisu dali nista i na kraju ga dovedu na ovaj nivo ;)
to sve stoji samo mi kinga ne diraj :D
You are someone else I am still right here

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2011, 12:46

volimliverpool je napisao/la:Dobijamo li sutra?
zar torres ne igra ? kartoni se brisu nakon nove godine valjda...
You are someone else I am still right here

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 jan 2011, 12:56

Ne vjerujem da ćemo dobiti sutra. Daj Bože da griješim. Mogli bi izvući remi al' da iz sutrašnje utakmice dobijemo sva 3 boda mislim da nema šanse.

Ovi tračevi i špekulacije o transferima su mi više na vrh glave. Valjda će se u narednih par dana sve okončati. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 jan 2011, 13:07

Comolli potvrdio interes Liverpoola za Suareza i Younga

Liverpoolov direktor za nogometnu strategiju Damien Comolli je za francusku televiziju priznao kako je taj klub zainteresiran za mogućnost da u svoje redove dovede Ajaxovog napadača Luisa Suareza i ofanzivnog veznjaka Aston Ville Ashleya Younga.

Ovu dvojicu nogometaša već se odavno spominje kao moguća pojačanja momčadi sa Anfielda, ali iako je Francuz priznao kako su obojica interesantni klubu, naglasio je kako još uvijek nije bilo nikakvih službenih kontakata.

I Suarez i Young se također dovode u vezu i sa Tottenhamom i sa Manchester Unitedom, ali s obzirom da Liverpool ima najveću potrebu za pojačanjima u ovom prijelaznom roku, čini se kako bi novi vlasnici mogli financirati barem jedan od ova dva transfera.

Govoreći za Canal+ Sport, Comolli je rekao: "Tražimo pojačanja u ofanzivi, jer momčadi nedostaje brzina. Što se tiče Luisa Suareza, još nije bilo službenih kontakata sa Ajaxom. On je jedan od igrača za koje smo zainteresirani. Hoće li on biti dostupan u siječnju, to je druga priča. Što se Younga tiče, ako on bude na tržištu, onda ćemo biti zainteresirani. Ali ne vjerujem da je to sada slučaj."

Osvrnuvši se na prvi dio sezone, Comolli je naglasio kako su više ozljede nego nedostatak kvalitete glavni razlog što momčad sa Anfielda ostvaruje loše rezultate.

"Nema nikakve krize. Ja mogu vidjeti stvari iznutra i nemam takav osjećaj. Problem je samo u samopouzdanju. Bilo je dosta ozlijeđenih igrača, igrača koji su se umorni vratili sa svjetskog prvenstva, i to je glavni uzrok loših rezultata. Fernando Torres i Steven Gerrard su u točno jednakom fizičkom stanju kao što su bili i kada smo 2008. godine završili kao drugi." dodao je Comolli. 8-)
FK Pjetlovi

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2011, 13:22

Dzaba mi ovdje pisemo neke nase zelje i mastanja, te necu Suareza bolji je ovaj onaj, necu ovog bolji je ovaj onaj. Ma nama nece niko da dodje ba da nam je doveast nzogbiu samo da imamo osvjezenje. Sta se zavaravamo nekim dobrim igracima kad nece biti nista od toga. Tako svaki prelazni rok tresu se planine i prica se o Agueru, Ardi Turanu, Silvi,Diari Mexesu a dodje Ngog, Riera,Poulsen,Kirgijakos i slicni et samo da se broje ko igraci.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 jan 2011, 13:22

Lily je napisao/la:
Ne vjerujem da ćemo dobiti sutra. Daj Bože da griješim. Mogli bi izvući remi al' da iz sutrašnje utakmice dobijemo sva 3 boda mislim da nema šanse.

Ovi tračevi i špekulacije o transferima su mi više na vrh glave. Valjda će se u narednih par dana sve okončati. :roll:
Wolvesi su apsolutni favoriti. :roll:

Defender makes loan switch

Liverpool have today confirmed that Stephen Darby has joined Notts County on loan until the end of the season.

The Reds defender enjoyed a successful spell with the League One outfit earlier in the campaign and will now return to Meadow Lane until May 31, 2011.

Eto Darby poslan na "kaljenje" u Notts County do kraja sezone.

P.S. Samo je Gerrard suspendovan :D
FK Pjetlovi

gerrard_liverpol
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_liverpol » 21 jan 2011, 13:27

nemojte me pogresno shvatiti,ali gerrardu ce ova suspenzija strasno dobro doci,pa lik je dosao umoran sa svjetskog i sada se odmorio i to pred jako teske utakmice koje nam dolaze,imam osjecaj da ce se vratiti bolji nego sto je bio u dosadasnjoj sezoni

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2011, 14:33

Mourinho linked with Liverpool job again!

http://www.footylatest.com/mourinho-lin ... gain/19225
:D

Chuj special one.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2011, 14:38

Treba nam destruktivac jedan :roll: :roll: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2011, 14:40

Ponos Torina je napisao/la:Treba nam destruktivac jedan :roll: :roll: :lol: :lol:

Trebalo je Lucasa prodati i dovesti Moussu Sissoka ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2011, 14:42

Ponos Torina je napisao/la:Treba nam destruktivac jedan :roll: :roll: :lol: :lol:

Lapsus :oops: sam sebe citirao ako moze da se obrise ovo :mrgreen:

ako je admin tu neka obrise ova 2 posta :mrgreen:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 jan 2011, 15:54

Dirk je napisao/la:
fera je napisao/la:

na vrijeme kad je Liverpool bio favorit za osvojit LP, kada niko nije zelio igrati sa Liverpoolom, na vrijeme kada i nakon ispadanja od chelsea u ligi prvaka nije te bilo sramota reci da navijas za Liverpool nego si bio ponosan na to...tog vremena se mozemo samo prisjecati, jer sada molimo Boga da izvucemo remi protiv blackpoola i sl, ali nema vise rafe u Liverpoolu, to je najvaznije, on je bio najveci problem Liverpoola :roll: :lol: ...samo ne znam zbog cega nismo bolji nakon odlaska rafe, mozda reina pusta namjerno golove,a Torres ne zeli dati gol i ne bori se :?
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Mourinho linked with Liverpool job again!

Chuj special one.
ne do Bog ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 21 jan 2011, 16:01

sutra bude li bod dobro je trebamo sretni i zadovoljni bit...a sto se tice pojacanja ja mislim da nece niko doc...jbg ako nasi nisu u stanju ponudit 21 milion za Suareza nije ni cudo sto se oduzilo ovako :roll:
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 16:12

Chuj special one.
U svadji je sa direktorom ja mislim ( oko Benzeme ) :roll:

Zasto da ne ?! Za Kennya cemo vidjeti kako ce se snaci do kraja.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 21 jan 2011, 16:32

OTNYS_YNWA je napisao/la:

Chuj special one.
U svadji je sa direktorom ja mislim ( oko Benzeme ) :roll:

Zasto da ne ?! Za Kennya cemo vidjeti kako ce se snaci do kraja.
Hoce jos jednog napadaca, trazi pare, ali mu ne daju....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 21 jan 2011, 16:52

mighty_reds je napisao/la:sutra bude li bod dobro je trebamo sretni i zadovoljni bit...a sto se tice pojacanja ja mislim da nece niko doc...jbg ako nasi nisu u stanju ponudit 21 milion za Suareza nije ni cudo sto se oduzilo ovako :roll:
Pa ako bude remi ja necu biti nikako zadovoljan jel on nista neznaci, mozda jesmo jadni i bedni ali imamo bolji tim i bolje igrace od wolverhampton-a, ako nastavimo da uzimamo bod po bod ili nijedan od takvih malih ekipa sta da ocekujemo od malo jacih?? i naravno otisli bi u Championship, ja se sutra nadam pobedi i to sa nekih 2 do 3 gola u mrezi protivnika to i moze da se desi samo ako Dalglish poslaze igrace kako treba i da konacno krenemo ka boljem. A sto se tice pojacanja ja mislim da mi nismo u poziciji da kazemo da nam niko netreba, trebaju nam pojacanja HITNO i to na vise pozicija po meni su potrebni sledeci: Napadac,Levo krilo sada i Desno posto Babel odlazi i Levi bek,pare se mogu skupiti od prodaje igrace sa i preko 29 god. a takvih imamo MNOGO i naravno uz dodatak vlasnika od nekih 15 do 20M.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 21 jan 2011, 16:57

YNWA je napisao/la:

Chuj special one.
ne do Bog ;)
Ni ja ga ne želim, Bože sačuvaj. Kao što @YNWA reče, ne do' Bog. Ja, kao Rafoljubac( :lol: :roll: ) ne volim "the special one-a" a i mislim da on nema šta u Liverpool-u tražiti. Nemamo mi para za bacanja, jer je on vrsta trenera koja samo tako može postići uspjeh. Realno, on je osrednji trener koji ima više sreće nego pameti.

Sada očekujem napad podanika "the special one-a" :lol:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

gerrard_liverpol
Kontakt:

Post Postao/la gerrard_liverpol » 21 jan 2011, 17:00

da imam dao bih 100 mil za neymara!!!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: JayCatwright, StevieG8 i 14 gostiju.