Rafael je odlican igrac. gledao sam ga dosta puta, a posljednji put protiv totenhama me zadivio iako je dobio crveni karton. Imao je dosta dobrih prodora. Zamjeram mu samo sto ulazi u sredinu, malo ga ponese u zavrsnici pa se ponasa sebicno i malo treba jos da sazrije i da ne pravi cesto glupave prekrsaje...Leader je napisao/la:Obojica puno obećavaju, pogotovo Deulofeu. Samo da se ne dogodi novi "Cesc" (pedofili vrebajulosmi je napisao/la:Danas su na treningu prisustvovala dva mlada igraca
Javier Espinosa
I Gerard Deulofeu
Pep je narocito odusevljen mladim deulofeu-om(16) pa ce mozda racunati na njega od sledece sezone.
[youtube][/youtube]) ili "Bojan"
Čitam i ja:losmi je napisao/la:Citam ovde da Alves zeli veca primanja od Xavia i Inieste,tako da postoji velika sansa da ode,sad kad bi otisao,stvarno nzn igraca koji bi ga mogao zameniti?Mozda Miha Ricards iz Man.Sity-a.On mi je nekako dobar,mlad,brz,veoma jak i prodoran,samo sto nema bas mozga za nasu igru,a mozda bismo mogli sa Bale,pa da ga stavimo na desnu stranu,ali stvarno nzn neku klasu od igraca koja bi mogla da zameni Alvesa.
Treba mu ponuditi manje od Xavia i Inieste, uzmi ili ostavi. Ne treba se nikome prilagođavati, nije Barça automat"Neće biti lako produžiti Danijev ugovor. On želi imati veća primanja od Andresa Inieste i Xavija. Alves je sjajan igrač, ali mu Barca sigurno neće dati to što traži", rekao je Minguella.ako bi on dobio više od njih dvojice, k'o može garantirati da onda Xavi i Andres neće tražiti više. Nije FCB u bajnoj financijskoj situaciji, a sportski gledano možda bi to unijelo razdor u svlačionicu.
Ja sam da ostane, ali ako ode, nije smak svijeta. Prodat ga što bolje, i do ljeta će Pep valjda nešto smisliti. Ovih dana se spominjao Rafael (ManU) kao moguća zamjena, a čitam da bi Ramos mogao napustiti Real
Treba dati priliku Muniesi, može on igrati i kao RB
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Mi nikada odustati necemo...
http://www.****.com/transferi/zadnj ... stavi.html
Alves opasno sere i zateže oko ugovora, a njegov menager izgleda da jedva ceka da se pokupe sa Nou Campa.
Od Xavia i Inieste ne može nikako biti placeniji, pa ni u najluđim snovima...pa nek ide za parama Man.Citya ako mu je toliko stalo.
Alves opasno sere i zateže oko ugovora, a njegov menager izgleda da jedva ceka da se pokupe sa Nou Campa.
Od Xavia i Inieste ne može nikako biti placeniji, pa ni u najluđim snovima...pa nek ide za parama Man.Citya ako mu je toliko stalo.
http://www.elmundodeportivo.es/gen/2011 ... acion.html
et alves odbio ponudu za produzenje od juce ,,pa nezz sta hoce jos dali mu ljudi da bude u 3 redu najplacenijih i plus ugovor sa nikom sa herbalifom i jos nekim kamaru sponzora i on opet odbi,,stvarno je dobar igrac al sere previse,,
al nje to zadnja ponuda ko sto je pisalo bice toga jos tih sastanaka nije ni barca luda pustit alvesa,a ako ode nezz totalno smo drugi tim bez njega
et alves odbio ponudu za produzenje od juce ,,pa nezz sta hoce jos dali mu ljudi da bude u 3 redu najplacenijih i plus ugovor sa nikom sa herbalifom i jos nekim kamaru sponzora i on opet odbi,,stvarno je dobar igrac al sere previse,,
al nje to zadnja ponuda ko sto je pisalo bice toga jos tih sastanaka nije ni barca luda pustit alvesa,a ako ode nezz totalno smo drugi tim bez njega

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
26.1.2010.
Barça - Almeria
2.2.2010.
Almeria - Barça
Andalužani će biti nabrijani, jer osim što žele revanš za 0:8, ako osvoje CdR, sljedeće sezone nastupaju u Europskoj ligi.
Barça - Almeria
2.2.2010.
Almeria - Barça
Andalužani će biti nabrijani, jer osim što žele revanš za 0:8, ako osvoje CdR, sljedeće sezone nastupaju u Europskoj ligi.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Treba ovo sve resiti u prvom mecu kod nas,da ih dobijemo sa jedno 2-3 razlike.Po meni bi bilo bolje da ih dobijemo jedno 2-0,pa posle da i u revansu odigraju ozbiljan mec,a ne da ih razvalimo,pa da posle izgubimo u gostima.Leader je napisao/la:26.1.2010.
Barça - Almeria
2.2.2010.
Almeria - Barça
MVP - Messi-Villa-Pedro
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Guardiola:" Mel, vidimo se sljedeće godine u Primeri!"
Barcelonin trener, Pep Guardiola, rekao je nakon uzvratne utakmice četvrtine finala Kupa kralja, da je veoma zadovoljan prolaskom u polufinale i eliminacijom Betisa kao jedne velike ekipe protiv koje su se morali boriti njegovi igrači
-Kad smo analizirali Betis, shvatili smo da će biti veoma teško protiv njih. Napravili smo dobar rezultat u prvoj utakmici i znali smo da imamo odigrati još jednu. Igrali smo protiv velike ekipe i treba im čestitati. Veoma smo zadovoljni našim prolaskom. Ne znam da li je to najbolja ekipa protiv koje smo igrali, ali bez sumnje je jedna od najboljih. Betis je, historijski gledano, uvijek igrao dobro s dobrim osjećajem za igru i s dobrim igračima. S razlogom su lideri na tabeli.
Guardiola je naglasio da se mogu izvući i pozitivne stvari iz uzvratne utakmice te da Barcelonin problem nije bio ni nedostatak motivacije, niti koncentracije njegovih igrača, nego da trebaju rješiti neke probleme postavke same igre.
-Ovaj poraz nam služi da pokažemo da ono što radimo već dugo vremena ima veliku vrijednost. To daje veće priznanje za sve što smo uradili i za sve što smo osvojili. Ako smo napravili 28 utakmica bez poraza, to je zato što smo radili stvari veoma dobro.
Iako je pohvalio tim Pepea Mela, Guardiola je rekao da se ni u jednom trenutku nije bojao eliminacije, čak ni onda kad je Betis poveo s 2-0 u sedmoj minuti igre.
-Istina je da nas nisam vidio kao eliminirane iz Kupa kralja jer nikad nismo eliminirani zbog jednog ili dva gola. Ono što je sigurno jeste to da sam mislio da će to biti više udobnija utakkmica.
Vjeran svojoj navici da hvali protivničke timove, Guardiola je pokazao i poštovanje prema Barçinom protivniku u polufinalu Kupa, Almeriji, rekavši da će ih ovaj put biti nemoguće pobjediti s 8-0, kao što se desilo ove sezone u Ligi.
Pep je pohvalio i dobar nastup Affelaya kao " jednog od onih igrača koji uvijek traže loptu i žele napraviti mnogo stvari na terenu. Svo vrijeme se trudio, tražio prostor za igru i pružao dobre šanse svojim suigračima."
Ono čime Guardiola nije bio zadovoljan jeste igra u odbrani i na centru terena, jer su igrači kasnili na lopte, a nisu ni uspjevali zaustaviti neka dodavanja igrača Betisa.
Iako Guardiola ne želi da se izjasni da li će ostati u Barceloni ili ne, svakog dana daje sve više dokaza da za njega postoji samo jedan tim. Nakon što je rekao da mu sigurno nigdje neće biti bolje nego u Barceloni, nakon utakmice je rekao treneru Betisa:" Vidimo se sljedeće godine u Primeri!"
Barcelonin trener, Pep Guardiola, rekao je nakon uzvratne utakmice četvrtine finala Kupa kralja, da je veoma zadovoljan prolaskom u polufinale i eliminacijom Betisa kao jedne velike ekipe protiv koje su se morali boriti njegovi igrači
-Kad smo analizirali Betis, shvatili smo da će biti veoma teško protiv njih. Napravili smo dobar rezultat u prvoj utakmici i znali smo da imamo odigrati još jednu. Igrali smo protiv velike ekipe i treba im čestitati. Veoma smo zadovoljni našim prolaskom. Ne znam da li je to najbolja ekipa protiv koje smo igrali, ali bez sumnje je jedna od najboljih. Betis je, historijski gledano, uvijek igrao dobro s dobrim osjećajem za igru i s dobrim igračima. S razlogom su lideri na tabeli.
Guardiola je naglasio da se mogu izvući i pozitivne stvari iz uzvratne utakmice te da Barcelonin problem nije bio ni nedostatak motivacije, niti koncentracije njegovih igrača, nego da trebaju rješiti neke probleme postavke same igre.
-Ovaj poraz nam služi da pokažemo da ono što radimo već dugo vremena ima veliku vrijednost. To daje veće priznanje za sve što smo uradili i za sve što smo osvojili. Ako smo napravili 28 utakmica bez poraza, to je zato što smo radili stvari veoma dobro.
Iako je pohvalio tim Pepea Mela, Guardiola je rekao da se ni u jednom trenutku nije bojao eliminacije, čak ni onda kad je Betis poveo s 2-0 u sedmoj minuti igre.
-Istina je da nas nisam vidio kao eliminirane iz Kupa kralja jer nikad nismo eliminirani zbog jednog ili dva gola. Ono što je sigurno jeste to da sam mislio da će to biti više udobnija utakkmica.
Vjeran svojoj navici da hvali protivničke timove, Guardiola je pokazao i poštovanje prema Barçinom protivniku u polufinalu Kupa, Almeriji, rekavši da će ih ovaj put biti nemoguće pobjediti s 8-0, kao što se desilo ove sezone u Ligi.
Pep je pohvalio i dobar nastup Affelaya kao " jednog od onih igrača koji uvijek traže loptu i žele napraviti mnogo stvari na terenu. Svo vrijeme se trudio, tražio prostor za igru i pružao dobre šanse svojim suigračima."
Ono čime Guardiola nije bio zadovoljan jeste igra u odbrani i na centru terena, jer su igrači kasnili na lopte, a nisu ni uspjevali zaustaviti neka dodavanja igrača Betisa.
Iako Guardiola ne želi da se izjasni da li će ostati u Barceloni ili ne, svakog dana daje sve više dokaza da za njega postoji samo jedan tim. Nakon što je rekao da mu sigurno nigdje neće biti bolje nego u Barceloni, nakon utakmice je rekao treneru Betisa:" Vidimo se sljedeće godine u Primeri!"
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Mislim da prolazak ipak ne bi smio doći u pitanje.Leader je napisao/la:26.1.2010.
Barça - Almeria
2.2.2010.
Almeria - Barça
You'll never walk alone.
- DAVID VILLA
- Kontakt:
slazem se sa tobom...a ne kao zadnji put pobjedili ih sa 5-0 a onda izgubili u gostima 3-1losmi je napisao/la:Treba ovo sve resiti u prvom mecu kod nas,da ih dobijemo sa jedno 2-3 razlike.Po meni bi bilo bolje da ih dobijemo jedno 2-0,pa posle da i u revansu odigraju ozbiljan mec,a ne da ih razvalimo,pa da posle izgubimo u gostima.Leader je napisao/la:26.1.2010.
Barça - Almeria
2.2.2010.
Almeria - Barça

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Najvažnije je proći, pa makar ne pobijedili ni kod kuće ni u gostima, kao vs. Athletica 
Sve osim prolaza FCB bi bilo ogromno iznenađenje.

Sve osim prolaza FCB bi bilo ogromno iznenađenje.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
pa i ti si djete pa sta ak pobijede 5:0 pa izgube i 4:0 kakve veze to ima kad prodjes ,,cuj da dobiju 2 :0 pa da onda ozbiljnije igraju ti bi radije sa 2 0 strepio neg sa 5 0 lagano otiso na gostovanje pa makar to znacilo i 4 0 izgubit,,,svakakvih ljudi ima boga mi cccc,,DAVID VILLA je napisao/la:slazem se sa tobom...a ne kao zadnji put pobjedili ih sa 5-0 a onda izgubili u gostima 3-1losmi je napisao/la:Treba ovo sve resiti u prvom mecu kod nas,da ih dobijemo sa jedno 2-3 razlike.Po meni bi bilo bolje da ih dobijemo jedno 2-0,pa posle da i u revansu odigraju ozbiljan mec,a ne da ih razvalimo,pa da posle izgubimo u gostima.Leader je napisao/la:26.1.2010.
Barça - Almeria
2.2.2010.
Almeria - Barça
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
@barca_87,@losmi, obadvojica ste u necemu u pravu
ipak vise ima pravo @barca_87
neka smo mi prosli pa kakav god bio rezultat
malo sam razmis.o tome ipak nije bitno ako izgubimo,bitno je da prolazimo 

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
pa jaaaaaDAVID VILLA je napisao/la:@barca_87,@losmi, obadvojica ste u necemu u pravuipak vise ima pravo @barca_87

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Ja mislim da je ovo bio zadnji sastanak Barcelone i Alvesa mislim da je ovo bilo uzmi ili ostavi 

Valdes, Puyol, Pique, Xavi, Iniesta, Busquets, Messi, Pedro, Bojan...... Made in LA MASIA
- majestic24
- Kontakt:
O Raffaelu mozete samo sanjati. Momak ce za 2-3 godine biti najbolji desni bek na svijetu. Ne bi ga dao za 5 Alvesa i Ramosa.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
U slucaju odlaska alvesa,ja bi volio da dodje richard i citya,ali jos nije nista zvanicno.Ostaje nam se samo nadati da ce alves produzit ugovor.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
pa nebi ti...isto sto ni ja nebi dao alvesa...al posto se slabo sta pitamo i ja i ti...to sve pada u vodu...majestic24 je napisao/la:O Raffaelu mozete samo sanjati. Momak ce za 2-3 godine biti najbolji desni bek na svijetu. Ne bi ga dao za 5 Alvesa i Ramosa.

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Vjerovao ili ne neće tebe ništa pitati za to...majestic24 je napisao/la:O Raffaelu mozete samo sanjati. Momak ce za 2-3 godine biti najbolji desni bek na svijetu. Ne bi ga dao za 5 Alvesa i Ramosa.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ma ja nezz koga bi mogli dovest da bude zamjena alvesu jer nema na svijetu tog igraca koji je kvalitetniji od alvesa ma i maicon nije to to.zapelo za milion eura barca daje 6 miliona godisnje a alves hoce 7 pa nek se nadju jbg na 6,5DAVID VILLA 7' je napisao/la:U slucaju odlaska alvesa,ja bi volio da dodje richard i citya,ali jos nije nista zvanicno.Ostaje nam se samo nadati da ce alves produzit ugovor.

MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
heheheh...barca_87 je napisao/la:pa jaaaaaDAVID VILLA je napisao/la:@barca_87,@losmi, obadvojica ste u necemu u pravuipak vise ima pravo @barca_87
![]()
![]()
nek mi prodjemo cojce pa sta god da bude u dvije tekme ,,najvaznije je da budemo u finalu i tu reala oderemo i to je tom
![]()

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Zadnja ponuda za Alvesa, uzmi ili ostavi!
Danas je održan sastanak u prostorijama katalonskog kluba na kojem se raspravljalo o produžetku ugovora s Danijem Alvesom. Na sastanku su prisustovali Josep Maria Bartomeu, Andoni Zubizarreta i Raul Sanllehí kao predstavnici kluba i na drugoj strani Dani i njegov agent Joaquin Macanas. Na sastanku nije donesena konačna odluka.
Jasno je kako klub želi što prije potpisati sa Alvesom kako se ne bi narušio mir u svlačionici kao u doba Ibrahimovića. Klub priznaje performanse Alvesa, te mu nudi da ima treću razinu plaće kluba. U prvoj razini nalazi se samo Messi. U drugoj su Iniesta i Xavi, a u trećoj bi bio Alves zajedno sa Puyolom, Valdesom i Villom, ukoliko prihvati ponudu.
Dogovor danas nije postignut jer Dani još razmatra ponudu. Sve je na njemu jer je klub dao do znanja da je ovo zadnja ponuda. Međutim, vrlo moguće da ćemo nastaviti gledati "sapunicu Alves" i narednih dana, pošto na listi zainteresovanih za njega nalazi se Manchester City sa svojom bogatom ponudom.
P.S.ovaj manchester city doveo dzeku iz wolfsburga,sad zainteresovan i za alvesa
Danas je održan sastanak u prostorijama katalonskog kluba na kojem se raspravljalo o produžetku ugovora s Danijem Alvesom. Na sastanku su prisustovali Josep Maria Bartomeu, Andoni Zubizarreta i Raul Sanllehí kao predstavnici kluba i na drugoj strani Dani i njegov agent Joaquin Macanas. Na sastanku nije donesena konačna odluka.
Jasno je kako klub želi što prije potpisati sa Alvesom kako se ne bi narušio mir u svlačionici kao u doba Ibrahimovića. Klub priznaje performanse Alvesa, te mu nudi da ima treću razinu plaće kluba. U prvoj razini nalazi se samo Messi. U drugoj su Iniesta i Xavi, a u trećoj bi bio Alves zajedno sa Puyolom, Valdesom i Villom, ukoliko prihvati ponudu.
Dogovor danas nije postignut jer Dani još razmatra ponudu. Sve je na njemu jer je klub dao do znanja da je ovo zadnja ponuda. Međutim, vrlo moguće da ćemo nastaviti gledati "sapunicu Alves" i narednih dana, pošto na listi zainteresovanih za njega nalazi se Manchester City sa svojom bogatom ponudom.
P.S.ovaj manchester city doveo dzeku iz wolfsburga,sad zainteresovan i za alvesa

Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Trenutno korisnika/ca: realniTakticar i 7 gostiju.