Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
GN 

- AshburtonG
- Kontakt:
Ovaj lik se par puta provalio pravopisom, pa od tada namjerno pravi greske, kako bi raja mislila da je bio lapsus calami.

- OldFashioned
- Kontakt:
Reklo bi se tipični SDA glasaĆ.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma sta god da je, smorio je.
- OldFashioned
- Kontakt:
Ja ga se sjećam kao ponavljača na barem 10-ak sportskih pdf-ova tipkao Ronaldo GOAT.
Valjda je limitiran na nekoliko riječi.
Valjda je limitiran na nekoliko riječi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
- Kontakt:
a da se Split ipak preimenjuje u Spljet, možda bi bilo bolje
edit: i da li Tijana ima potencijal da forumu bude iritantna ko Ćamila?
edit: i da li Tijana ima potencijal da forumu bude iritantna ko Ćamila?
Seid Masnica gospodin. Dolazio par puta u teretanu u Zaliku, normala lik,
ali voli da se prospe ispred kamere više nego išta
ali voli da se prospe ispred kamere više nego išta

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Marsal
- Kontakt:
Nek se ne uvrijedi ko ako ima takvih, ali kako mi je gadno kad je neko ćelav i onda pusti onakvu bradu, meni baš nekako ružno vidjet.
Valjda zato što me podsjeća na Ramu Isaka
Valjda zato što me podsjeća na Ramu Isaka

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
torbicom ga Seide.
kome si dao...salki zildzicu?Neutral je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:56VGS je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:39Kakve su ti to amaterske cifre?Neutral je napisao/la: ↑19 avg 2021, 14:33Ljepota kad nemas vise drustvenih mreza. Malo mi nedostaje twitter kao celebrity licnost ali okej, imati 250.000 impressions za 45 dana i izaci na N1 je uspjeh, s tim prije sto te pratila tviterska elita, ambasade, kao da te fejva Matt Field. Tamo sam bio seriousUjedno, veliki potrosaci vremena od kojih nemas korist. I da, nedostaje mi kolega burza na twitteru.
tw daleko najbolja društvena mreža. Šteta pa sam dao svoj account.
Hoce li Causevic biti banovan ?
"Svako ima pravo na neke greške, ali bitno je da ih ne praviš puno i da shvatiš kada pogriješiš. Prije četiri-pet godina sam bio neki drugi čovjek i otkako sam se okrenuo vjeri nekako sam duhovno ispunjen i poželio bih svakome da bude u vjeri bez obzira o kojoj religiji je riječ. Kada sam došao u Banjaluku svi su govorili da ću imati problem, ali nisam imao niti jedan mali problem, čak su me u Banjaluci najbolje do sada gledali u životu. Ja sam im zahvala na tome i zbog toga sam zavolio Banjaluku. Svi su govorili da će mi biti teško što idem tamo baš zbog toga što sam u vjeri i što sam musliman, ali iskreno svi su prema meni bili i više nego dobro. Svako bira svoj put, ali vjera je najljepši i jedini put", rekao je fudbaler Olimpije.

"Svako ima pravo na neke greške, ali bitno je da ih ne praviš puno i da shvatiš kada pogriješiš. Prije četiri-pet godina sam bio neki drugi čovjek i otkako sam se okrenuo vjeri nekako sam duhovno ispunjen i poželio bih svakome da bude u vjeri bez obzira o kojoj religiji je riječ. Kada sam došao u Banjaluku svi su govorili da ću imati problem, ali nisam imao niti jedan mali problem, čak su me u Banjaluci najbolje do sada gledali u životu. Ja sam im zahvala na tome i zbog toga sam zavolio Banjaluku. Svi su govorili da će mi biti teško što idem tamo baš zbog toga što sam u vjeri i što sam musliman, ali iskreno svi su prema meni bili i više nego dobro. Svako bira svoj put, ali vjera je najljepši i jedini put", rekao je fudbaler Olimpije.
Ne moze sam sebe banovati.
Šta čekaš ondaTheChief je napisao/la: ↑20 avg 2021, 14:20Hoce li Causevic biti banovan ?![]()

Neće Čaušević, nije on to rekao, već Ziljkić.
Ali samo ako krene to na forumu pisati i prepucavati se šta je ispravno.
Ali samo ako krene to na forumu pisati i prepucavati se šta je ispravno.
-
- Kontakt:
razišli se Severina i Igor
- OldFashioned
- Kontakt:
E k vragu, ni noćas mi nema spavanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.