Stavi i zastavu Srbije, jer strankinja Tijana igra za njih a ne za nas i to igra poprilično napaljeno za Srbiju, mnogo više i bolje nego za klubove. Vidi se da igra srcem za njih i da je spremna život da položi za majcicu Srbiju.
Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
Moderator/ica: rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ženska odbojkaška reprezentacija BiH
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
@ <3 LiMes <3
Uspeh je svakako. Ova selekcija BiH treba na ovom Eurovolley-u pre svega da - stice iskustvo!
Ljudi koji ocekuju egal-meceve sa najjacim svetskim selekcijama ili da pogovaraju igracicama nezalaganje, namerne greske i slicne gluosti - zalutali su jednostavno. Kazem, sledecu mislim da igrate sa Azerbejdzanom, taj mec ce svakako biti zanimljiviji u svakom pogledu.
Uspeh je svakako. Ova selekcija BiH treba na ovom Eurovolley-u pre svega da - stice iskustvo!
Ljudi koji ocekuju egal-meceve sa najjacim svetskim selekcijama ili da pogovaraju igracicama nezalaganje, namerne greske i slicne gluosti - zalutali su jednostavno. Kazem, sledecu mislim da igrate sa Azerbejdzanom, taj mec ce svakako biti zanimljiviji u svakom pogledu.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Koliki stepen opcinjenosti ili generalno besposlenosti u zivotu trebas imati da dodjes na bosanski forum komentarisati gluposti u vezi sa zenskom odbojkom hahaha. Ne mislim nista zlonamjerno ali lijeci se brate, ako ti je toliko do toga stalo. Dobije ti reprezentacija utakmicu, a tvoj prvi potez je da nadjes neki bosanski forum i komentarises
. Nestvarno
Nasa selekcija je ocigledno odlucila da ovom mecu ne predaje toliku vaznost, tek da odradi malo bolji trening, uzimajuci i cinjenicu da i Begic nije igrala vjerovatno su cilj drugi mecevi. Malo ipak ima i nervoze, prvi mec na Evropskom prvenstvu, osjetio se grc posebno u prvom setu. Postavlja se pitanje, da li je Begic spremna, ako se uzme paralela sa nasim zadnjim takmicarskim mecevima i situacija sa njenom povredom a uzmemo li u obzir da nije ni bilo klupskog okupljanja (aktivnih priprema) u meduvrremenu
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
A vidis da ih ima...EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:15A neko je ocekivao egal-mec?!
Mi igramo danas sa 20% snage, fakticki bez servisa. Srpske devojke se nisu posteno oznojile danas. Ovo je laksi trening, ozbiljniji mecevi i protivnici tek sleduju.
Da je potrebna maksimalna sprema, BiH ne bi presla 10 poena ni u jednom setu.
Sve u svemu, vama dragoceno iskustvo u ogledu sa najboljima, nama zagrevanje i lagan uvod u turnir koji ce jos kako nositi teske zadatke i prepreke na putu do cilja.
Sto se tice sestara Boskovic, bliskost je samo u krvnoj vezi, sve ostalo (odbojkasko) je na strani Tijane. Neozbiljno ih je i porediti.
Lijepo si objasnio danasnji mec.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Evo ti posla i na ovoj temi, svašta se spominjalo.admin je napisao/la:
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Hajde dete ne truj temu glupostima.
Vidis, mene zanima selekcija BiH, ali ne na danasnjem mecu, vec na sledecim. Da vidim kakav je igracki materijal, pre svega. Gledao sam Bugarke, Grkinje, Svedjanke, Finkinje, pa sto ne bih i selekciju BiH. Ili ces mi ti zabraniti?
I zelim da citam upise drugih forumasa koji dosta bolje poznaju tu selekciju (ima ih), a ne tvoje politikantske idiotarije, to vecinu ljudi iz sporta ne interesuje, shvatas?
Kazem ti, idi prati bacanje peska lopatom u mesalicu, a ja cu pratiti ovu selekciju (i komentarisati) i posle meca sa Azerbejdzanom (paralelno sa mecom Hrvatska - Belorusija). Sa odbojkaskog gledista.
I da te cika-Zelja nauci jednu stvar: SVAKI/-A igrac/-ica koji/-a se pojavi na evropskom sampionatu daje sve od sebe! To je velika bina od koje direktni ucesnici mogu da imaju samo koristi.
Mislim da sam bio decidan.

Ne znam jesi li upratio njegov spam tokom OImarlostanf1eld je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:40Koliki stepen opcinjenosti ili generalno besposlenosti u zivotu trebas imati da dodjes na bosanski forum komentarisati gluposti u vezi sa zenskom odbojkom hahaha. Ne mislim nista zlonamjerno ali lijeci se brate, ako ti je toliko do toga stalo. Dobije ti reprezentacija utakmicu, a tvoj prvi potez je da nadjes neki bosanski forum i komentarises. Nestvarno

Taktiziranje od strane panja od selektora. Izasle su na teren da odigraju, da se ne trose, te unaprijed potpisale poraz. Srbija je puno kvalitetnija, ali opet sramotan pristup utakmici.
Prekosutra idu na pobjedu protiv Azerki, jer su u prijateljskim dva puta bile bolje. Samo prijateljske i EP nije isto, Azerke isto nisu bile kompletne.
Prekosutra idu na pobjedu protiv Azerki, jer su u prijateljskim dva puta bile bolje. Samo prijateljske i EP nije isto, Azerke isto nisu bile kompletne.
Sta ovo citam neke sestre, jedna za Srbiju, druga za BiH igra. Znaci jasno da bi i ova igrala za Srbiju da ima kvalitet i mi takve zovemo u reprezentaciju. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- marlostanf1eld
- Kontakt:
I mladji im brat igrao za nasu mladu kosarkasku selekciju jedan turnir, pa onda za Srbiju. Ne znam zasto, rijetko netalentovan momak, ne lici na kosarkasa nikako.
- feniksptica
- Kontakt:
Da je docekat da bolji brat sestra izaberu Bosnu
.
Selektor upiso poraz prije utakmice. Bili smo na malo sanse al pisaj to ako upises poraz prije negos to izadjes na teren. Nisi doso tu porazima.

Selektor upiso poraz prije utakmice. Bili smo na malo sanse al pisaj to ako upises poraz prije negos to izadjes na teren. Nisi doso tu porazima.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba za registraciju na forum napraviti dokument da potpišu forumasi sa izjavom sa se u Srebrenici desio genocid nad Bošnjacima, smanjiio bi se broj četnika
Vrabac kriminalac
Znam ja dosta radnika ss.ba
Sve je to kvazi fgr... Ali odosmo u offtopic.
Sve je to kvazi fgr... Ali odosmo u offtopic.
Vrabac kriminalac
DAS IST WALTER
Koji je rezultat bio druge tekme sa Azerke? Nigdje te informacije nema.retromoos je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:13Taktiziranje od strane panja od selektora. Izasle su na teren da odigraju, da se ne trose, te unaprijed potpisale poraz. Srbija je puno kvalitetnija, ali opet sramotan pristup utakmici.
Dogovoreno bilo da igraju po 4 seta, jedan 4:0 i drugi 3:1
- Shategabri
- Kontakt:
Puno je, sa 5%.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:15A neko je ocekivao egal-mec?!
Mi igramo danas sa 20% snage, fakticki bez servisa. Srpske devojke se nisu posteno oznojile danas. Ovo je laksi trening, ozbiljniji mecevi i protivnici tek sleduju.
Da je potrebna maksimalna sprema, BiH ne bi presla 10 poena ni u jednom setu.
Sve u svemu, vama dragoceno iskustvo u ogledu sa najboljima, nama zagrevanje i lagan uvod u turnir koji ce jos kako nositi teske zadatke i prepreke na putu do cilja.
Sto se tice sestara Boskovic, bliskost je samo u krvnoj vezi, sve ostalo (odbojkasko) je na strani Tijane. Neozbiljno ih je i porediti.
Jašta, zato je blok ubio na mreži. Tu se išlo sa 120%.
Pa nije ni ova, da kažem naša, loša.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
I da, najljepša u obje ekipe je ona naša Babić 

Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.