La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Shategabri
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: La Liga
Je li mogućeSuze od milijun dolara: Maramica kojom je Messi brisao lice prodaje se na aukciji, možete se uključiti
čovjek koji je poslije tog sad već ikonskog trenutka imao toliko poduzetničkog duha da se sjetio pokupiti Messijevu maramicu, mogao bi uskoro postati milijunaš.
Naime, nedavno se pojavila na aukcijskom sajtu Mercado Libre i prodaje se za milijun dolara
Aukcijska platforma potvrdila je kako maramica sadrži Messijeve suze i šmrklje.

Koševo Zapad
Granada, uvijek neugodna za dobit'. Pati se Zuta podmornica
Covjece koliko crvenih kartona u prvom kolu...
Tacno da izuzmes utakmice Reala i Barce u ovoj ligi bi padao 1,5 golova po utakmici,pa to niko ne zeli gledati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nastavljaju sa smarackim fudbalom iz prosle sezone a uz to igraci koji svaku kontru i polukontru prekidaju faulom, sudije koje sjeckaju non stop igru i kad treba ne pustaju prednost, gadljivo za gledati
mislim da je engleska liga jedina gdje je zanimljivo gledati i meceve ekipa iz sredine i dna tablice
mislim da je engleska liga jedina gdje je zanimljivo gledati i meceve ekipa iz sredine i dna tablice
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
I u toj epl kukaju kako su im najgore sudije na svijetu.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 08:00Nastavljaju sa smarackim fudbalom iz prosle sezone a uz to igraci koji svaku kontru i polukontru prekidaju faulom, sudije koje sjeckaju non stop igru i kad treba ne pustaju prednost, gadljivo za gledati
Koševo Zapad
- akisarajevo92
- Kontakt:
od svih liga petica u Spaniji najvise sticem dojam da sudija zeli biti glavna zvijezda na utakmici umjesto da bude vidljiv sto manje
Don't believe the hype.
Atletico nadomak potpisa Vlahovica.Ako je istina onda su doveli dva bombasticna igraca i ono sto im je i falilo.
De Paul i Vlahovic vrhunski posao.
Najkompletnija ekipa lige definitivno.
Vlahovic me impresionirao u ono par utakmica Viole sto sam gledao.Unikatan , kompletan.Dosta lici na Halanda.
Vlahovic me impresionirao u ono par utakmica Viole sto sam gledao.Unikatan , kompletan.Dosta lici na Halanda.
idealan ofanzivac da ga Simeone upropastiJoeBleck je napisao/la: ↑17 avg 2021, 21:50Atletico nadomak potpisa Vlahovica.Ako je istina onda su doveli dva bombasticna igraca i ono sto im je i falilo.
imaju ekipu koja može uzeti ligu prvaka a igraju ko Getafe
To je drugi par carapa.sombrero je napisao/la: ↑17 avg 2021, 21:58idealan ofanzivac da ga Simeone upropastiJoeBleck je napisao/la: ↑17 avg 2021, 21:50Atletico nadomak potpisa Vlahovica.Ako je istina onda su doveli dva bombasticna igraca i ono sto im je i falilo.
imaju ekipu koja može uzeti ligu prvaka a igraju ko Getafe
Vlahovic je mazga i strvina , takvi se snalaze bas u svim uslovima.U ovim jos bolje , barem tako djeluje.
Simeone ce upropastiti tehnicki jakog igraca poput Felixa,Lemara ,Saula i mnoge druge.
De Paul je vec all rounder , uklapa se u sve segmente.
De Paul je prekuco Seriju A po svim ofanzivnim parametrima al u Udinama nije morao da igra ofanzivu nit je zna igrat.
Ne sumnjamo da ce Simeone da ga natjera da igra odbranu i onda logično da taj igrac nece da ima produkciju kao sto je imao.
Ne sumnjamo da ce Simeone da ga natjera da igra odbranu i onda logično da taj igrac nece da ima produkciju kao sto je imao.
Valjda defanzivu.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Prodajte sav onaj škart i po Hallanda.Rajaz je napisao/la: ↑17 avg 2021, 21:52Propala Primera,
moramo priznati.
Tri godine unazad nije to to. Tebas nemač pojma mora biti smijenjen.
Pero Mbappea i igre mogu da počnu

Koševo Zapad
Kad Pero na godinu prekuca igricu ...
Galaktiko lvl 2022
Covjek 3 prelazna roka ladi ja.ja i opet osvaja
Galaktiko lvl 2022
Covjek 3 prelazna roka ladi ja.ja i opet osvaja
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- BoixosNois1899
- Kontakt:
I prošle sezone se naosvajao nema šta 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Felixians4
- Kontakt:
Vratit će se La Liga veoma skoro na prijestolje. To veoma skoro možda bude godina-dvije-tri-pet, no sigurno neće se dogoditi ko što se dogodilo Serie A da im treba 15-ak godina da se vrate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.