Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

VGS
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la VGS » 19 avg 2021, 20:02

Neutral je napisao/la:
19 avg 2021, 19:56
VGS je napisao/la:
19 avg 2021, 19:39
Neutral je napisao/la:
19 avg 2021, 14:33
Ljepota kad nemas vise drustvenih mreza. Malo mi nedostaje twitter kao celebrity licnost ali okej, imati 250.000 impressions za 45 dana i izaci na N1 je uspjeh, s tim prije sto te pratila tviterska elita, ambasade, kao da te fejva Matt Field. Tamo sam bio serious😎 Ujedno, veliki potrosaci vremena od kojih nemas korist. I da, nedostaje mi kolega burza na twitteru.
Kakve su ti to amaterske cifre? :D

slika
Drug, napravio profil, 45 dana, došao na 500 pratilaca i to zahvaljujući staroj raji koja me odmah zapratila. Dok sam bio aktivan tviteraš imao sam 1.4k pratilaca a ja sam pratio 200-300 ljudi.

Vjerovatno smo se na ovom posljednjem tw accountu pratili :) Kako ti ide tw ako nije tajna, pošalji na pp :)

tw daleko najbolja društvena mreža. Šteta pa sam dao svoj account.
Ovo je instagram, nije twitter. A trebao si nastaviti, moze se od toga zaraditi fino. :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2021, 20:04

Ah instagram, ovo je twitter. Uspjeh je veći jer ga niko od moje raje osim jednog prijatelja ne koristi. Ma ozbiljan account bio, pisalo se isključivo o historiji i politici.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 19 avg 2021, 20:07

Pocivaj u miru, legendo! :cry: :salut: :salut:
@igrajlopte 🐦

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2021, 20:08

chily-rz je napisao/la:
19 avg 2021, 19:57
Neutral je napisao/la:
19 avg 2021, 18:57
Tolika borba kroz historiju oko Bosne, a ona je oduvijek bila neupitna. Ako nije dovoljan znak opstanak za vrijeme Osmanlija, onda ne znam kakav veći znak trebaš. No s druge strane neće biti naroda. Nije samo kod nas tako, već i kod Srba i Hrvata, koji doživljavaju demografski krah.

Ali tako to ide u društvo beskičmenjaka koji stavljaju sopstveni interes ispred državnog. Svi se zaklinju da su državnicu, a ustvari su jedan veliki spolni ud.
Kako bit državnik u državi koja to nije ? Da ostavimo i nakaradni dejton po strani i da imamo jednog "Vučića" na vlasti to bi opet bio neki ograničeni oblik diktature. Kažem ograničeni jer političari ovdje na balkanu djeluju po instrukcijama velikih sila, prate se globalni trendovi, zakoni se donose po instrukcijama EU, na svoju ruku mogu samo koliko im se dopusti.

Dovoljno je uzeti za primjer Mileta i Bakira, prodaju se za vjernike, imaju vlast da kroje zakone i onda legalizuju homoseksualnost koja je za islam i pravoslavlje strogo zabranjena. To nam govori da se samo prodaju kao vjernici da bi pokupili glasove ili da jednostavno nemaju izbora osim da se sagnu onima koji takve zakone kroje i nameću, ja vjerujem da je u pitanju obadvoje.
Možeš biti državnik, ali ljudi se brzo okole pa ih ponese neka funkcija i vlast u svojim rukama. Misle da se ništa ne može dogoditi bez njihovog aminovanja u gradu.

Ima kočenja što se tiče Dejtona, ali Dejtona ne smije biti nikome izgovor. Svaki kanton je za sebe kao država, a priča da neko nekoga ugrožava je besmisleno. Ko ugrožava Bošnjake u Zenici, Tuzli, Bihaću? Ko ugrožava Hrvate u Širokom, Čitluku, Neumu? Ko Srbe u Banjaluci, Bijeljini, Prijedoru? Niko, radi se o nesposobnim ljudima koji se pitaju.

Stoji to o instrukcijama velikih sila. Mi smo od smrti kralja Tvrtka podanici, što Osmanlijama, što Austro-Ugarima, što Titi, što zapadnim velesilama.

Dimitrov
Kontakt:

Post Postao/la Dimitrov » 19 avg 2021, 20:09

Drustvene mreze su za gejeve i one koji su nesigurni u sebe. Cuj instagram, twitter, vi lajkate a drugi ubise brasno.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 avg 2021, 20:16

Kada mogu mediji da nas kontinunirano truju crnim vijestima, od covida do međusobnog brojanja krvnih zrnaca evo im malo i ovo !

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 19 avg 2021, 20:16

L-Train je napisao/la:
19 avg 2021, 19:27
Neutral je napisao/la:
19 avg 2021, 19:17
L-Train je napisao/la:
19 avg 2021, 19:00

Zao mi raje koja izadje na glasanje i misli da ce stvarno nesto promjeniti.
Nije ni problem to glasanje, u velikom broju slucajeva se broje tacno glasovi kandidata, medjutim po direktivi kriminalaca dodaju se odredjeni brojevi. Npr, ti si broj 10, cita 1,2,7 i 10. Nekad preskoci broj 10 i tako ovi imaju najveci broj glasova. Ako nekome treba veci dokaz od lakrdije u Mostaru kada su na par kutija pokrali skoro 1k glasova onda je budala.

I ti isti se danas nesto pitaju, a stranka odakle dolazi ostala nijema na dokazani kriminal. Zao mi je svakog zivog bica unutar ove drzave.
Ma uopste i ne govorim o izbornim kradjama nego o ljudima koji dodju na vlast pa se ponasaju kao i njihovi prethodnici,jbt ih sve.
Zato sto imate ozbiljnih problema u mentalnom sklopu kao drustvo i zato ce vam uvijek biti isto bez obzira ko bio na vlasti. Pocevsi od banalnih stvari, ja re imo ovdje ne znam komsije uopste, ako se slucajno vidimo hi i to je to, niti znam kako se zovu, ni sta rade niti me uopste interesuje a ni ja njih, a u Bosni kad god smo janje ili rostilj raspalili izasle su i komsije na bascu da vide sta mi to radimo, nekad znali presjediti citav dan gledsjuci ovamo, sta te libo kralju. Pa dalje u Anerici i u Danskoj(znam za Dansku 100%) nikog zivog ne interesuje jesil ti obukao jednu patiku adidas drugu nike, jel poderana ili nije, jesil odisan na casu ili onako nikog zivog ne interesuje. Ti prodji Carsijom tako mislit ce da si vanzemaljac, onda society postavlja nerealni trend za uslove tog stanovnistva ako ne nosis markirano ono ne pripadas, i sad jedan lik koji zaradjuje hiljadu maraka recimo mora dato 3 stoje na patike, pantole ovo ono 5-6 stoja k'o osale, jer jebga stid ga kupiti s pijace (a to mu je realni domet), dok na zapadu likove libo racku jel nosis gucci ili majcu s pijace. Nije srsmota kralju libo te sta govore. Onda usluga jebte u prodavnici se pk asaju kao da si ti primoran kupovati kod njeg, kao da nije on zbog tebe tu nego obrnuto, ovamo ti je vazda musterija u pravu, tretiraju te ge eralno kao malo vode na dlanu, ti bukvalno mozes sad kupiti tv i kako ga unosis u kucu ispadne ti recimo, razbije se, ti si kriv 100% vratis ga hladno (samo moras imati racun), dadnu ti novi tv ili ti vrate pare. Dole bi se pobio s tobom recimo i tako milijardu stvari. I sta ce onaj sto dodje na vlast kad ima mentalitet bolje ja da kupim plac u Dubrovniku nego neko drugi.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 19 avg 2021, 20:19

alemsa je napisao/la:
19 avg 2021, 20:16

Zato sto imate ozbiljnih problema u mentalnom sklopu kao drustvo i zato ce vam uvijek biti isto bez obzira ko bio na vlasti.
Đesi Amerikanac, nisam te prepoznao
"We need to suffer. And we need to fight."

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 avg 2021, 20:21

Sta je to Amerikanac ?
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 19 avg 2021, 20:24

OldFashioned je napisao/la:
Kada mogu mediji da nas kontinunirano truju crnim vijestima, od covida do međusobnog brojanja krvnih zrnaca evo im malo i ovo !

Aplauz se ni ne čuje ovdje lol
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 avg 2021, 20:25

Ne čuje ko ne želi, čuje ko treba da čuje.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 19 avg 2021, 20:36

alemsa je napisao/la:
L-Train je napisao/la:
19 avg 2021, 19:27
Neutral je napisao/la:
19 avg 2021, 19:17

Nije ni problem to glasanje, u velikom broju slucajeva se broje tacno glasovi kandidata, medjutim po direktivi kriminalaca dodaju se odredjeni brojevi. Npr, ti si broj 10, cita 1,2,7 i 10. Nekad preskoci broj 10 i tako ovi imaju najveci broj glasova. Ako nekome treba veci dokaz od lakrdije u Mostaru kada su na par kutija pokrali skoro 1k glasova onda je budala.

I ti isti se danas nesto pitaju, a stranka odakle dolazi ostala nijema na dokazani kriminal. Zao mi je svakog zivog bica unutar ove drzave.
Ma uopste i ne govorim o izbornim kradjama nego o ljudima koji dodju na vlast pa se ponasaju kao i njihovi prethodnici,jbt ih sve.
Zato sto imate ozbiljnih problema u mentalnom sklopu kao drustvo i zato ce vam uvijek biti isto bez obzira ko bio na vlasti. Pocevsi od banalnih stvari, ja re imo ovdje ne znam komsije uopste, ako se slucajno vidimo hi i to je to, niti znam kako se zovu, ni sta rade niti me uopste interesuje a ni ja njih, a u Bosni kad god smo janje ili rostilj raspalili izasle su i komsije na bascu da vide sta mi to radimo, nekad znali presjediti citav dan gledsjuci ovamo, sta te libo kralju. Pa dalje u Anerici i u Danskoj(znam za Dansku 100%) nikog zivog ne interesuje jesil ti obukao jednu patiku adidas drugu nike, jel poderana ili nije, jesil odisan na casu ili onako nikog zivog ne interesuje. Ti prodji Carsijom tako mislit ce da si vanzemaljac, onda society postavlja nerealni trend za uslove tog stanovnistva ako ne nosis markirano ono ne pripadas, i sad jedan lik koji zaradjuje hiljadu maraka recimo mora dato 3 stoje na patike, pantole ovo ono 5-6 stoja k'o osale, jer jebga stid ga kupiti s pijace (a to mu je realni domet), dok na zapadu likove libo racku jel nosis gucci ili majcu s pijace. Nije srsmota kralju libo te sta govore. Onda usluga jebte u prodavnici se pk asaju kao da si ti primoran kupovati kod njeg, kao da nije on zbog tebe tu nego obrnuto, ovamo ti je vazda musterija u pravu, tretiraju te ge eralno kao malo vode na dlanu, ti bukvalno mozes sad kupiti tv i kako ga unosis u kucu ispadne ti recimo, razbije se, ti si kriv 100% vratis ga hladno (samo moras imati racun), dadnu ti novi tv ili ti vrate pare. Dole bi se pobio s tobom recimo i tako milijardu stvari. I sta ce onaj sto dodje na vlast kad ima mentalitet bolje ja da kupim plac u Dubrovniku nego neko drugi.
Djelimično si upravu.
Ali nemoj sebe dizati iznad tog mentaliteta. Jer ti nisi promijenio mentalitet nego si pobjegao u bolji sistem.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 avg 2021, 20:37

Za nekoga ko je proveo vani dobar dio svog života mogu slobodno reći da se u dobro regulisanom sistemu i mentalitet (čak i ovakav kakav je naš) vrlo brzo prilagodi/promijeni. Međutim čim ponovo dođeš u BiH sve se to vrati na staro u ekspresnom roku.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 19 avg 2021, 20:38

alemsa je napisao/la:
Bravo. :salut:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 19 avg 2021, 21:08

Ljudi svrsavaju na aplauz na zenskoj odbojci. :tokralju: :tokralju: :rol: :rol:

Neka malo pogledaju izvjestaj sa Marakane iz 2005. godine. ;)

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 19 avg 2021, 21:15

TheChief je napisao/la:
19 avg 2021, 21:08

Stigla i ova "konas bre zavadi" brigada :rol: jugosloveni još sa mo žive u bosni,i za to smo tu gdije jesmo..
Samo Sloboda | COYG

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 avg 2021, 21:27

Pazi ovih botina iz SDA tabora koji rade za džabali na ss.ba forumu.

Zašto 2005, vrati nas bola u kameno doba, lakše je.

Ne, svršavam na pdf-u chat i temama "ko je kriv" i "ko je koga".
Kakvi likovi, strašno je da moram udisati isti vazduh kao i vi. Bljak.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 avg 2021, 21:28

Aplauz i neku večer, 2021. g u Novom Pazaru :clap: :clap: :clap:

Dimitrov
Kontakt:

Post Postao/la Dimitrov » 19 avg 2021, 21:29

Chapman1886 je napisao/la:
19 avg 2021, 21:15
TheChief je napisao/la:
19 avg 2021, 21:08

Stigla i ova "konas bre zavadi" brigada :rol: jugosloveni još sa mo žive u bosni,i za to smo tu gdije jesmo..
Haman ti se uciteljica bosanskog kurvala umjesto sto je dolazila na posao. Grob te yebo nepismeni. Oci peku.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 avg 2021, 21:30

Chapman1886 je napisao/la:
19 avg 2021, 21:15

Prevedi na bosanski.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Jabroni i 69 gostiju.