Cringe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kralju šta ti misliš o ovim gej peradama, talibanima i tako to?jolicnikola je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:26jel se neko sjeća Belle Goth?
edit: i još jednom pitam: da li je neko prije 4 godine imao Sarah Hyland na avataru?
ma jok, samo mislim na Anđu, Kraljice, odbojkašice, Rijeku itd.coelho41 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:27kralju šta ti misliš o ovim gej peradama, talibanima i tako to?jolicnikola je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:26jel se neko sjeća Belle Goth?
edit: i još jednom pitam: da li je neko prije 4 godine imao Sarah Hyland na avataru?
Košarkaskog rezlegenda reala je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:22Desava se njemu tako, sad i ja htio postaviti taj video teniskog rez
onog groba neko na avataru da ima?jolicnikola je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:26jel se neko sjeća Belle Goth?
Vecina nas bi bila ista na njegovoj poziciji. Jednostavno je ljudska priroda takva.
Zao mi raje koja izadje na glasanje i misli da ce stvarno nesto promjeniti.
Nije ni problem to glasanje, u velikom broju slucajeva se broje tacno glasovi kandidata, medjutim po direktivi kriminalaca dodaju se odredjeni brojevi. Npr, ti si broj 10, cita 1,2,7 i 10. Nekad preskoci broj 10 i tako ovi imaju najveci broj glasova. Ako nekome treba veci dokaz od lakrdije u Mostaru kada su na par kutija pokrali skoro 1k glasova onda je budala.
Ma uopste i ne govorim o izbornim kradjama nego o ljudima koji dodju na vlast pa se ponasaju kao i njihovi prethodnici,jbt ih sve.Neutral je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:17Nije ni problem to glasanje, u velikom broju slucajeva se broje tacno glasovi kandidata, medjutim po direktivi kriminalaca dodaju se odredjeni brojevi. Npr, ti si broj 10, cita 1,2,7 i 10. Nekad preskoci broj 10 i tako ovi imaju najveci broj glasova. Ako nekome treba veci dokaz od lakrdije u Mostaru kada su na par kutija pokrali skoro 1k glasova onda je budala.
I ti isti se danas nesto pitaju, a stranka odakle dolazi ostala nijema na dokazani kriminal. Zao mi je svakog zivog bica unutar ove drzave.
Kakve su ti to amaterske cifre?Neutral je napisao/la: ↑19 avg 2021, 14:33Ljepota kad nemas vise drustvenih mreza. Malo mi nedostaje twitter kao celebrity licnost ali okej, imati 250.000 impressions za 45 dana i izaci na N1 je uspjeh, s tim prije sto te pratila tviterska elita, ambasade, kao da te fejva Matt Field. Tamo sam bio seriousUjedno, veliki potrosaci vremena od kojih nemas korist. I da, nedostaje mi kolega burza na twitteru.
Drug, napravio profil, 45 dana, došao na 500 pratilaca i to zahvaljujući staroj raji koja me odmah zapratila. Dok sam bio aktivan tviteraš imao sam 1.4k pratilaca a ja sam pratio 200-300 ljudi.VGS je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:39Kakve su ti to amaterske cifre?Neutral je napisao/la: ↑19 avg 2021, 14:33Ljepota kad nemas vise drustvenih mreza. Malo mi nedostaje twitter kao celebrity licnost ali okej, imati 250.000 impressions za 45 dana i izaci na N1 je uspjeh, s tim prije sto te pratila tviterska elita, ambasade, kao da te fejva Matt Field. Tamo sam bio seriousUjedno, veliki potrosaci vremena od kojih nemas korist. I da, nedostaje mi kolega burza na twitteru.
Kako bit državnik u državi koja to nije ? Da ostavimo i nakaradni dejton po strani i da imamo jednog "Vučića" na vlasti to bi opet bio neki ograničeni oblik diktature. Kažem ograničeni jer političari ovdje na balkanu djeluju po instrukcijama velikih sila, prate se globalni trendovi, zakoni se donose po instrukcijama EU, na svoju ruku mogu samo koliko im se dopusti.Neutral je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:57Tolika borba kroz historiju oko Bosne, a ona je oduvijek bila neupitna. Ako nije dovoljan znak opstanak za vrijeme Osmanlija, onda ne znam kakav veći znak trebaš. No s druge strane neće biti naroda. Nije samo kod nas tako, već i kod Srba i Hrvata, koji doživljavaju demografski krah.
Ali tako to ide u društvo beskičmenjaka koji stavljaju sopstveni interes ispred državnog. Svi se zaklinju da su državnicu, a ustvari su jedan veliki spolni ud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 132 gosta.