Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mimmo79
Kontakt:

Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post Postao/la mimmo79 » 19 avg 2021, 14:36

Ne znam samo da li je selektor gledao Veleža i spremnost njegovih igrača. Ne vidim razlog zasto nema jednog Zeljkovica umjesto tog lika koji igra u Gorici, Ovčine umjesto Cipetića pa vala i Radovac nista nije lošiji od profila igrača Lončara. Ne znam mozda grijesim, ispravite me. Zato imamo forum i komentare.
"Fudbal je jednostavan, ali je teško jednostavno igrati!"
Johan Cruyff

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 avg 2021, 14:40

mimmo79 je napisao/la:
19 avg 2021, 14:36
Ne znam samo da li je selektor gledao Veleža i spremnost njegovih igrača. Ne vidim razlog zasto nema jednog Zeljkovica umjesto tog lika koji igra u Gorici, Ovčine umjesto Cipetića pa vala i Radovac nista nije lošiji od profila igrača Lončara. Ne znam mozda grijesim, ispravite me. Zato imamo forum i komentare.
Ispravljamo te. Ako nista stoper bnam barem nije potreban. Cipetic i Loncar i jesu losi i da je repka normalna i kvalitetnija ni oni ne bi trebali biti tu ali svakako kvalitetnija rjesenja od nabrojanih. Zeljkovic mozda i ima tu mjesta na nekom spisku tih 25 imena al Sunjic i stoper Gorice su svakako sigurnije rjesenje za tu osjetljivu poziciju
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 19 avg 2021, 14:40

feniksptica je napisao/la:
19 avg 2021, 14:25
Maestro je napisao/la:
19 avg 2021, 14:22
Spahic98 je napisao/la:
19 avg 2021, 13:47
Ako nema huzejne baliđu na spisku,spisak mora biti poništen.
Imal još kakav (anti)talenat auz laškau da je trebao dobiti poziv?
Ima onaj momak sto igra za Lazio. Pidro Selmir. :bih:
Nek nije Kovacevica pozvo, sramota bi bilo da igrac FKS dobije poziv, ja ne znam sto ovoa ostala raja pjeni zbog toga. Objasni im to malo.
Koji Kovacevic igra za FKS?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 19 avg 2021, 14:42

Maestro je napisao/la:
19 avg 2021, 14:40
Maestro je napisao/la:
19 avg 2021, 14:22

Ima onaj momak sto igra za Lazio. Pidro Selmir. :bih:
Nek nije Kovacevica pozvo, sramota bi bilo da igrac FKS dobije poziv, ja ne znam sto ovoa ostala raja pjeni zbog toga. Objasni im to malo.
Nije toliko napredovao u 6 mjeseci da je sad zasluzio a tad nije bio zasluzio poziv
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 19 avg 2021, 14:43

19 avg 2021, 14:42
Maestro je napisao/la:
19 avg 2021, 14:40

Nije toliko napredovao u 6 mjeseci da je sad zasluzio a tad nije bio zasluzio poziv
A gdje sam ja danas napadao Petrova radi nepozivanja Kovacevica?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Rauber33
Kontakt:

Post Postao/la Rauber33 » 19 avg 2021, 14:46

Očekujem standardo 'Odlična atmosfera na okupljanju reprezentacije' i pušionu u ove dvije utakmice

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 avg 2021, 14:56

Maestro je napisao/la:
19 avg 2021, 09:07
bhsport je napisao/la:
19 avg 2021, 09:04
Maestro je napisao/la:
19 avg 2021, 09:01

A jel Tartar bio zasluzio prosle godine poziv?
U tom trenutku jeste ali antitalenat Pidro nije kao ni Obren.
Nije ni Tartar. Budimo realni. Pa lik u Arabiji nije mogao nista a da poziv bude zasluzen.
Lik dao 5-6 golova protiv PLBiH amatera i tamo neki amatera iz neki krs liga i odma poziv.
Tada Tatar nije igrao u Arabiji i odskakao je od ostatka lige i on i Rahmanovic. To ti kazem kao navijač Željezničara.
Npr Elvis Saric nikad tako nije odskakao niti pruzao kvalitetne partije pa je bio standardan.
Igraci iz nase lige ce se pozivati, nece biti okosnica ali ce popunjavati spisak.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 19 avg 2021, 15:52

Najveća sramota je nepozivanje Belmina Dizdarevića i Numana Kurdić. Na ostatak spiska nemam zamjerki.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 avg 2021, 15:55

ReX je napisao/la:
19 avg 2021, 13:10
Ne mozes objasnjivati nekom ko ne zeli da razumije srz problema. Da li svjesno dal ne, to je druga prica. Pusti kraju.
Ne vrijedi, vjeruj. Sutra da prva 2 golmana fasuju koronu ili povredu eto ti Pirica kao prvog golmana, onako nespremnog i bez ikakve takmicarske forme, kao sto se nedavno desilo.
Bitno je da Husara se vrti oko Saveza i pravi talove, a nasim navijacima nije bitna pozicija 3. golmana. E Boze moj sta sve covjek cita i slusa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 avg 2021, 15:57

Vucevich je napisao/la:
19 avg 2021, 13:05
hurem je napisao/la:
19 avg 2021, 12:44
a ne spisak..ili sto je pozvao Gojaka. A sto ne bi pozvao Gojaka?!
Čuj što ne bi pozvao?

Čime je to zaslužio poziv?

Što bi pozvao propalog igrača koji je nogiran iz Torina, zatim poslan na tribine u Dinamu zbog nediscipline, i sad sjedi na klupi u gotovo svim utakmicama, a ono malo što igra bude najgori igrač na terenu (prva izmjena na poluvremenu JEDINI put kad je bio starter ove sezone). Naravno, zadnju dobru utakmicu za reprezentaciju je odigrao prije dvije ili tri godine, od tada je ponajgori igrač svaki put kada uđe na teren. Može pozvati apsolutno bilo koga umjesto njega, jer ovaj ne može biti od pomoći ni na jednoj poziciji :puke: :puke: :puke:
Sve to stoji, gledao sam ga i ja i nije bio na nivou.
Ali on je u punom trenaznom procesu i skuplja minute u ozbiljnim utakmicama (LP i HNL) vec mjesec dana...uz to je medju standardnijim reprezentativcima posljednjih godina.
Naravno da ce dobiti poziv.
Ima ih precih koje si trebao apostrofirati i koji manje igraju te su manji doprinos dali u prošlosti.
Naravno, ne branim ga i lično bih ga na klupu posjeo...ne samo sada nego i onda kada su ga mnogi hvalili.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 19 avg 2021, 16:06

Pola ovih igraca botovi obicni svaka druga tekma uzasna u reprezentaciji i ok je to pozivati, ali Vrancic i Prcic jednom zakazali i otpisani za sva vremena.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 avg 2021, 17:53

Prcic ne zna sta je fudbal zadnje 3 godine i stvarno je sramota njegovim imenom bilo sta spočitavati Petevu.
Više je Besic igrao - nemam ti vise sta govoriti.

Vrancic jeste trebao dobiti poziv u par navrata...o čemu se radi to niko ne zna - ili ne odgovara selektorIMA njegova sporost ili postoji nesto drugo u pozadini.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 19 avg 2021, 18:01

Najveći paradoks je to što ogromnom broju "reprezentativaca" reprezentacija dođe da između odmora malo bace lopte, pa onda nazad u podrum klupskog stadiona.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 19 avg 2021, 18:12

Vezni red je tuga, nikad slabiji. Nekad briljirali u tom segmentu, danas dani ni priblizno kvalitetnog igraca nemamo pored Pjanica. Ovaj spisak je odprilike nesto najbolje sto imamo, a to sve govori o igrackom kvalitetu ja mislim.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 19 avg 2021, 18:22

Sheyi je napisao/la:
19 avg 2021, 16:06
Pola ovih igraca botovi obicni svaka druga tekma uzasna u reprezentaciji i ok je to pozivati, ali Vrancic i Prcic jednom zakazali i otpisani za sva vremena.
Bravo. O tome se radi to pokusavam objasnjavati, duljevic nikad nije igro u francuskoj bio na tribinama i klupi pa redovno bio pozivan . Besic godinama nije igro pa uvjek bio na spisku, da ne pricamo o svakakvim antitalentima koji su redovno dobijali minute kao loncar hajradinovic susic saric itd. Nije ni bitno ko ima oci za fudbal vidi sta se desava, ne kazem ja samo zbog Vrancica ili prcica nego jednostavno ne stimaju Kriteriji poziva i minuta za pojedine igrace. Pa najbolji slucaj je Begovic kojeg uopste nema na spisku, koji su argumenti da najbolji golman championshipa nije ni dio najbolje nase selekcije? Onaj jedan pise mozda superspori vrancic ne odgovara sistemu selektora, to su lazi ali zato odgovara superspori rahmanovic, loncar, hajradinovic i tako u krug . Jednostavno barata se lazima i nekim mitovima a ne cinjenicama. Nije ni bitno na kraju ko igra ovdje ne postoji plan ni ideja ni vizija za neki podvig ili razvoj ekipe, igre, cilja plasmana na velika takmicenja. Ovo je kao na koridi, mozda bude mozda nebude ono hajde mozda budemo imali srece pa negdje i odemo. Ovo je menadzerska ekipa koja ne radi profesionalno nego mutnim radnjama iza kulisa na amaterskom nivou. Zato nista ne treba da cudi nit treba ista ocekivat.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 19 avg 2021, 18:58

EC3 je napisao/la:
19 avg 2021, 15:52
Najveća sramota je nepozivanje Belmina Dizdarevića i Numana Kurdić. Na ostatak spiska nemam zamjerki.
Na svakoj temi moraš uvijek gluposti napisati :damn: jel tebi uopšte svjesno šta si ovdje napisao?

Fudbalbr1
Kontakt:

Post Postao/la Fudbalbr1 » 19 avg 2021, 19:06

Sta bi od onog sto igra u Italiji Šarica?

EC3
Kontakt:

Post Postao/la EC3 » 19 avg 2021, 19:07

slika
Harise je napisao/la:
19 avg 2021, 18:58
EC3 je napisao/la:
Na svakoj temi moraš uvijek gluposti napisati :damn: jel tebi uopšte svjesno šta si ovdje napisao?
Belmin Dizdarević je poslije Vladana Kovačevića naš najtalentovaniji golman i objektivno ponajbolji portir u domaćem prvenstvu, a Numana Kurdić je bolji igrač od Jovičića i zaslužio je poziv. Samo fudbalski laici to ne razumiju.
Otto Hightower: You only lost one eye. How could you be so blind?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 19 avg 2021, 19:46

EC3 je napisao/la:
19 avg 2021, 19:07
slika
Harise je napisao/la:
19 avg 2021, 18:58
EC3 je napisao/la:
Belmin Dizdarević je poslije Vladana Kovačevića naš najtalentovaniji golman i objektivno ponajbolji portir u domaćem prvenstvu, a Numana Kurdić je bolji igrač od Jovičića i zaslužio je poziv. Samo fudbalski laici to ne razumiju.
Ti guraš Kurdića zato što igra u Sarajevo, ali šta je sa Celikovica iz Tuzle City i Devedzica iz Slobode zar oni ne zaslužuje poziv? Belmin Dizdarević je za sad jedini golman koji je dobar za u21 jer su Kanuric, Kačavenda i Aljkanovic rupetine od golmane. Za sad nema niko kvalitet u reprezentaciju. Sve dok se ne plasiramo na neko takmićenje u evropu neće ništa biti od toga.

@Maestro neki dan si napisao da je naša liga kao Estonije, izvini brate nažalost nisi upravu. Flora Tallinn pobijedio 4-2 protiv Shamrock Rovers iz Irske. Za jednu nogu su u Grupnu Fazu što znači da će prvi put igrati u Grupnu Fazu neko Evropsko takmićenje. Dokaz da je naša liga gorja od nihove, Riga iz Latvije će lagano dobit klub iz Gibraltara, a Litvanci vodi trenutno protiv Bodø iz Norveške tako da će i oni biti prvi u evropi uz Armeniju u evropu ako ovakvo nastavi...

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 20 avg 2021, 00:26

U suštini nikog ne zanima ko je 20,21 i 22 igrač u repki, al me zanima radi atmosfere u i oko repke, atmosfere navijača, pozovi jednostavno najbolje što imaš, Kovačević je trenutno broj 1 ili 2 u BiH repki (al provjereno znam nije htjeo podpisat sa jednim menedzerom koji mu sad neda u repku), eto po meni definitivno bi trebao tu imat mjesto i mali Ovčina (kao njemu nagrada za rad, Veležu nagrada,..ima po meni više koristi od njega nego od "Cipelića". Brzo je zaboravljen Hotić a momak ima ljevaku u rangu Hajrovića uz to igra solidnu ligu, puna minutaža, a ima 25-26godina...po meni puno bolje i dugotrajnije rešenje od Stevanovica, al opet vjerovatno Steva ispunjaje koeficijent nacionalnog ključa.Al u suštnini da se ne laženo najboljih 11 je pozvanih.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, CAZIN, Edo1922, Google Adsense [Bot], greenwood, nebeskasila, Proximic i 28 gostiju.