Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kakav Barbarez?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 13:51I šta ćemo onda? Pokeraša Barbareza dovesti koji nema dana iskustva u vođenju ekipe, čak ni juniorske? Da, on je sigurno garancija uspjeha.
Nije budala da dodje, svako ko je imalo dobar u ovom poslu ganjat ce klupsku karijeru. Pogotovo ako mu je za repku izbor BiHVucevich je napisao/la: ↑19 avg 2021, 13:53Kakav Barbarez?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 13:51I šta ćemo onda? Pokeraša Barbareza dovesti koji nema dana iskustva u vođenju ekipe, čak ni juniorske? Da, on je sigurno garancija uspjeha.
Pogledaj ti koja je ekipa trenutno na vrhu 2. Bundeslige, bez primljenog gola.![]()
Ovo meni nije jasno. Proziva se Petev zbog spiska jer nema Kovačevića i možda još jednog - dva igrača. Ostalo je sve najbolje ili najbolje od najgorih što imamo.obagol je napisao/la: ↑19 avg 2021, 12:04Inače mi imamo vrhunsku bazu pa je Petev izostavio neke igračine iz liga petica i igrače koji imaju po 30 nastupa u Ligi prvaka i pozvao neke amatere. Mi moramo biti svjesni da imamo 5 dobrih igrača i sve ostalo je mrtvi prosjek i ispodprosječni igrači.Na treneru je da od tih prosječnih pronađe 15 igrača koji su timski igrači, karakterne osobe, ozbiljni momci pa da se napravi ekipa koja će možda i dati nešto više nego što to igrački mogu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.