Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Keno Bajramovic vam zivi u Vogosci... ima covjek ogroman pa nazovimo ga ranč... uziva u zivotu uglavnom, izdaje poslovne prostore u Vogosci... pravi zgrade sa nekim ljudima u Mostaru... uglavnom prst u uho i noge u zrak sto se kaze...
- Shategabri
- Kontakt:
Jel mislimo na istog Kenana Bajramovića?Neutral je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:50Mislim da je i Kuzmić igrao sezonu ili dvije u Čeliku. I u rukometu je bilo talenata, ako i u fudbalu, ali Čelik kao Čelik, nema kvaliteta vodećih ljudi, sve je to na brza "sklepano", pa se brzo i raspadne. Žalosno, ali tako je.
Keno je igračina bio, koja lakoća igranja u reketu, kasnije i trica kao Steph Curry, izrešetao Hrvate zajedno sa Domercantom.
Pa njega su na trici lijepili koliko je spor izbačaj imao

Mislim svaka mu čast na karijeri koju je mukotrpnim radom izvukao, ali bogme je više bilo galame na njega u repci nego finih riječi.
Koševo Zapad
Legenda i kapiten, sa razlogom.
Kakvo gasenje.BosniaBoston je napisao/la: ↑19 avg 2021, 00:55Tužnije je što neko tvog stepena zrelosti ima četvrt vijeka u guzici neg moj rodni list

- Marsal
- Kontakt:
Jeste li Vi ili neko vaš imali ikakvo iskustvo sa kiropraktikom?
Imam pofinih problema i mnogi mi govore da ti ljudi čuda prave ali to je ipak alternativna medicina i osjećam neki strah kad je to sve u pitanju.
Imam pofinih problema i mnogi mi govore da ti ljudi čuda prave ali to je ipak alternativna medicina i osjećam neki strah kad je to sve u pitanju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Svaki dan novi apel za pomoć nekom oboljelom u BiH. Koja tuga od države.
-
- Kontakt:
Bravo Forto , subvencija za vrtiće 200 KM !!!
SDA da puši qrac !
SDA da puši qrac !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Shategabri
- Kontakt:
I onda ushere s ovom pričom o ograničavanju slobode kretanja nevakcinisanimbombaysaphire je napisao/la: ↑19 avg 2021, 13:23Bravo Forto , subvencija za vrtiće 200 KM !!!
SDA da puši qrac !

Koševo Zapad
Nije lako biti ko Njemačka, mora se čovjek nečeg i odreći
Jesam ja, niko te nije slago sto se tice kiropraktike. Imo ssm bol u desnom ramenu dugo koji sam onako vuko "**** ga", i onda se nakanim i odem, ne samo da je bol uklonjen instantno nego ces se osjecati preporedjeno u globaly, ljudi znaju sve pressure points. To ce trajati jedno 2 i po do 3 sedmice pa trebas otic opet, oni i preporucuju 2-3 puta mjesecno
Forto: Vlada je svuda prioritet, primili Pfizer na radnom mjestu
Ono što je greška da nismo to iskoristili za promociju. Jedan dio Vlade se vakcinisao na svom radnom mjestu u zgradi Vlade. To smo možda pogriješili što nismo otisli na Zetru i pozvali sve ljude na vakcinaciju, rekao je Forto.
Lider

Ono što je greška da nismo to iskoristili za promociju. Jedan dio Vlade se vakcinisao na svom radnom mjestu u zgradi Vlade. To smo možda pogriješili što nismo otisli na Zetru i pozvali sve ljude na vakcinaciju, rekao je Forto.
Lider

I onda dođe i kaže da će uvesti restrikcije za nevakcinisame,
i budale će popušit tu priču
i budale će popušit tu priču

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Meni je najjace “mozda pogrijesili”, covjek nece priznati gresku. Nije mu prva, sjetimo se njegovog famoznog potpisa. Mislio sam da ce biti makar malo drugacije sa fgr ali nesposobni su kao i prijasnje vlade. I ne zasluzujemo bolje.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sva sreća Bakir uvijek prizna grešku kao recimo kad je u sumnjivoj nabavci kupio trash respiratore iz Kine za 10 miliona KM i na taj način usmrtio ko zna koliko ljudi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Moderator
- Kontakt:
Vama u glavi smo nek je pive, a gdje su cure/zene. 

Standardna selektivna memorija SDA pacijenata. Sjetimo se samo morza Zahirage i sada vec legendardnog Sputnik Serif Mubarek OlsunBoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 13:58Sva sreća Bakir uvijek prizna grešku kao recimo kad je u sumnjivoj nabavci kupio trash respiratore iz Kine za 10 miliona KM i na taj način usmrtio ko zna koliko ljudi.

- OldFashioned
- Kontakt:
Pa poslije 7-8 piva nađu valjda neku koja malo liči na žensko : )
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nastava videopozivom 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
- feniksptica
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.