Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

MoodyHank
Kontakt:

Re: Francuska - BIH/BIH - Kazahstan (1.9/7.9)

Post Postao/la MoodyHank » 19 avg 2021, 12:16

obagol je napisao/la:
19 avg 2021, 12:12
bhfanatic14 je napisao/la:
19 avg 2021, 12:01
Vucevich je napisao/la:
19 avg 2021, 11:56
Gojak na spisku :facepalm:

Pa to nije ni fudbaler čovječe.

Stvarno smo užasno loši a ne vidim da će nešto na bolje.
Ako se gledaju neki Kriteriji onda nebi smio dobit poziv, jer po kojoj logici onda prcic i Vrancic nemaju pozive godinama igraci iz Francuske i championshipa. Loncar, hajradinovic nemaju kvalitet isto nebi trebali bit tu, cipetic pa da dalje ne nabrajamo . Moze se sigurno puno bolja ekipa sastavit i ozbiljnija, profesionalnija ali znamo da to ocigledno nije u cilju. Tako da netreba se nervirat i nista ne ocekivat . Prica sa begovicem je takodjer odvratna i jadna, sve se to vraca kao bumerang kad tad.
Hajde Vrančić i nekako mada je ono što je pokazivao u reprezentaciji kad je bio pozivan, stvarno bilo kriminalno. Ali Prcića spominjati kao igrača koji je trebao dobiti poziv je smiješno.
Ma dečko je retardiran i izbacuje sjemenu tekućinu na Prcića i Vrančića, samo ga pusti na miru da izbacuje svoje frustracije na forumu. One su nastale kao posljedica pranja toaleta i guzica po Austriji.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 avg 2021, 12:17

Prcić prošle sezone odigrao 15 utakmica za klub (14 u prvenstvu i jednu u kupu) i ukupno 426 minuta. To je prosječno 28 minuta. I sad je kao velika greška što Prcić nije pozvan.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 avg 2021, 12:24

Ovo nije reprezentacija Bih, nego reprezentacija njenih neprijatelja i pripadnika forumske kanalizacije, poput MudoHanka.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 19 avg 2021, 12:24

Ja stvarno ne znam čemu ovoliko negodovanje na spisak pozvanih. Mi nemamo igrača ljudi. Džeko i Pjanić je jedino šta valja u reprezentaciji, ostalo je čak i ispod prosjeka, uz par izuzetaka. Sad raspravljati o tome da je Vrančić trebao biti pozvan umjesto nekog drugog jednako nebitnog igrača je bespotrebno kad ni jedan ni drugi neće napraviti nikakvu razliku na terenu. Pojedini misle da smo mi Francuska izgleda.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 avg 2021, 12:26

Hajde onda ti ili bilo ko drugi ko tvrdi da je spisak kriminalan, napravite svoj spisak da vidimo gdje to Petev tako kardinalno pogriješio.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 avg 2021, 12:32

MoodyHank je napisao/la:
19 avg 2021, 12:26
DrFilgud je napisao/la:
19 avg 2021, 12:24
Ovo nije reprezentacija Bih, nego reprezentacija njenih neprijatelja i pripadnika forumske kanalizacije, poput MudoHanka.
Mama ti voli moja muda. :shh:
Šta je bijedniče iskompleksirani, puno su te marisali u školi :D
Imaš muda samo da vrijeđaš preko foruma pič.kice. :wave:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 avg 2021, 12:35

MoodyHank je napisao/la:
19 avg 2021, 12:33
Ne koliko su ti mamu marisali, pa se ne zna koji od marisača te napravio. :mrgreen:
Znaš ti ko si, ne trebam te ja vrijeđat ;) :D

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 19 avg 2021, 12:38

BoixosNois1899 je napisao/la:
19 avg 2021, 12:24
Ja stvarno ne znam čemu ovoliko negodovanje na spisak pozvanih. Mi nemamo igrača ljudi. Džeko i Pjanić je jedino šta valja u reprezentaciji, ostalo je čak i ispod prosjeka, uz par izuzetaka. Sad raspravljati o tome da je Vrančić trebao biti pozvan umjesto nekog drugog jednako nebitnog igrača je bespotrebno kad ni jedan ni drugi neće napraviti nikakvu razliku na terenu. Pojedini misle da smo mi Francuska izgleda.
Džeko već u godina, ali istina nemamo boljeg napadača od njega i u toj situaciji.
Pjanić je kriminalan, ne igra, forma užasna.
Nije praktično ništa urađeno na tranziciji, na smjeni generacija, nama kako koji igrač ode nema adekvatne zamjene, sve neki poluigrači.
Istina ima par ovih mladih što ih je počeo pozivati, ali treba ozbiljno podmladiti reprezentaciju i sa igračima kao što su Kovačević, Ahmedhodžić dok još imaš Džeku (ok, i Pjanića, samo da hoće početi igrati), da za idući ciklus imaš nešto, a ne ovako gdje još malo nećemo ni sa Maltama i Luksemburzima biti sigurni u pobjede (ako smo i sad).
Koševo Zapad

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 19 avg 2021, 12:38

DrFilgud je napisao/la:
19 avg 2021, 12:35
MoodyHank je napisao/la:
Ne koliko su ti mamu marisali, pa se ne zna koji od marisača te napravio. :mrgreen:
Samo gospodski i kulturno, moliću lijepo. :D

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 19 avg 2021, 12:41

obagol je napisao/la:
19 avg 2021, 11:57
Samo da je Kovačević umjesto Pirića i da je neko drugi umjesto Cipetića i da je pozvan npr.Radovac mi bi bili vrhunska ekipa. Ovako nula bodova!
Ma ja, Radovac i Pirić sa svojim izostankom su taj tas koji će prevagnuti na stranu Francuske. Inače 0:2 bi glat bilo za nas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 avg 2021, 12:43

sonpenn je napisao/la:
19 avg 2021, 11:38
Kovacevic nije dobio poziv, a mrtvi Piric jeste, menadjerska posla. Svaku zijanili, amin.
Ja i dalje ne mogu da vjerujem u ovo. Ne postoji niti jedno valjano logicko objasnjenje, pa makar i otac Piricev pravio spisak.
Iako generalno spisak je sasvim ok, ali ovakve stvari su sramotne i preofirne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 avg 2021, 12:44

Spisak je ok...nije odličan ali je ok.
Jedini minus jeste pozivanje Pirica...Ovo sve ostalo je moglo i nije moralo...
Kovačević je trebao biti tu umjesto Pirica.
Begovica uopće više ne treba spominjati u kontekstu reprezentacije...davno ispricana priča. Izgleda da je i superspori Vrancic definitivno historija i nema tu ništa loše...ne moze se kriviti samo Petev, i drugi ga nisu zvali.
Kritizirati Peteva zbog Dedica, Prcica i sličnih je kriminalno, a ne spisak..ili sto je pozvao Gojaka. A sto ne bi pozvao Gojaka?!
Koga je to trebao pozvati umjesto njega?!

MoodyHank
Kontakt:

Post Postao/la MoodyHank » 19 avg 2021, 12:49

hurem je napisao/la:
19 avg 2021, 12:44
Spisak je ok...nije odličan ali je ok.
Jedini minus jeste pozivanje Pirica...Ovo sve ostalo je moglo i nije moralo...
Kovačević je trebao biti tu umjesto Pirica.
Begovica uopće više ne treba spominjati u kontekstu reprezentacije...davno ispricana priča. Izgleda da je i superspori Vrancic definitivno historija i nema tu ništa loše...ne moze se kriviti samo Petev, i drugi ga nisu zvali.
Kritizirati Peteva zbog Dedica, Prcica i sličnih je kriminalno, a ne spisak..ili sto je pozvao Gojaka. A sto ne bi pozvao Gojaka?!
Koga je to trebao pozvati umjesto njega?!
Uz sve to, Vrančić je povrijeđen, za zadnje dvije utakmice Stokea nije uopšte konkurisao, ali krezava stoka to naravno ne prati i ne zna, već samo kuka kako spisak ne valja. Što neko gore napisa, Prcić u zadnjoj sezoni odigrao 15 utakmica ukupno, to je nikakva forma, ali eto, mora se i na osnovu toga što je Prcić bio talenat 2014. i dalje tražiti njegovo pozivanje.

Jedina dva minusa su Pirić i Cipetić, to je sve.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 19 avg 2021, 12:52

Ljudi pričamo o poziciji trećeg golmana. Totalno je nebitno da li je na spisku Kovaćević ili Pirić. Ne znam samo po čemu je Kovačević toliko bolji golman od Pirića da bi se ovoliko pričalo?

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 avg 2021, 12:53

Bice jos igraca iz nase lige.

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 19 avg 2021, 12:54

Iskreno ocekivao sam puno veci horor, sto ne znaci da se menadzerski pozivi domacim igracima nece poslati naknadno za ovaj finansijski mec sa Kuvajtom. Ipak na spisku nema dosta prevara koji su bilo "do jucer" poput Todorovica, Ziljkica itd.

Slazem se sa pojedincima ovdje koji spominju igrace poput Pirica, Cipetica i Gojaka. Ali nazalost ima tu jos kandidata osim te trojice poput naprimjer Loncara koji em nista ne daje repci u smislu nekog kvaliteta em meda ne moze u Ferencu za sada. Da ne nabrajam jos.

Posto neki vidim hoce konkretne primjer i zamjene za trenutne igrace pa evo, Basic je pet put vise zasluzio poziv od Gojaka, Dedic od Cipetica (koji se jedino provlaci kroz repku i dan danas zbog nacionalnog kljuca, ne shvatam drugi razlog), Kovacevic od Pirica.

Ali ljudi dragi oni su dobijali pozive kada su sjedili na tribinama, mislite da sad nece? Pustite pricu o podmladjivanju repke i pravljenja neke strukture za buduce kvalifikacije. Da to savez istinski zeli i gleda dobrobit bh fudbala zvali bi na svaki spisak x igraca iz mlade repke koji to zasluzuju a ne neke novajlije i pojacanja od 26-27 godina. I radilo bi se na tome da talentovana djeca iz dijaspore se odluce za BH a ne da Gigovica naprimjer cekas godinu dana kofol ili do jucer Anela, onog malog Beqira iz Ciriha koji je ispalio i slicno.

:bih:
@igrajlopte 🐦

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 avg 2021, 12:55

“Vidite, imamo tri golmana s kojima smo startali kvalifikacije. Meni je jako bitno da igrači ‘kliknu’ između sebe i imaju podršku jedan drugoga, zato sam se ponovo odlučio za njih. Kovačević je tu, nije isključeno da na narednom okupljanju bude sa nama. Sretan sam zbog njega, ali tako sam sad odlučio”.

:tokralju:

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 19 avg 2021, 12:55

MoodyHank je napisao/la:
19 avg 2021, 12:38
DrFilgud je napisao/la:
19 avg 2021, 12:35
MoodyHank je napisao/la:
Samo gospodski i kulturno, moliću lijepo. :D
PussyHank :D :D

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 19 avg 2021, 12:57

obagol je napisao/la:
19 avg 2021, 12:52
Ljudi pričamo o poziciji trećeg golmana. Totalno je nebitno da li je na spisku Kovaćević ili Pirić. Ne znam samo po čemu je Kovačević toliko bolji golman od Pirića da bi se ovoliko pričalo?
Ljudino, ne radi se o tome ko je prvi golman, treci golman, 15 igrac na spisku ili vodonosa. Radi se o tim famoznim kriterijama i o bezobrazluku gdje ti pozivas ako hoces konkretno jednog igraca koji minute nema u nogama pola godine i vise, a izostavljas momka koji em je mladji em igra u zivotnoj formi i glavni krivac za uspjehe svog kluba.

I onda izadje taj isti Petev (i na nekoj od prethodni pressica takodjer) i bezobrazno maltene herojski odbranjuje svoje neke poteze i pozive pricajuci pricu kao da niko od nas nema TV, ne prati fudbal i nastupe tih igraca. Pravi od insana budalom.

Jel razumijes sad poentu?

Isto to vazi za neke druge igrace koji se pozivaju i koji su tu samo da popune broj. I sto bi bilo okej, da mi imamo vec 10-14 veoma dobri igraca pa moras da popunis roster. Ovako pozivi se salju igracima koji mnogi od njih nit igraju, a i kad igraju nikakvu prevagu ne donose.

I znam da ces ti ili neko drugi reci pa nemamo sirok roster. Pa sta radi taj savez onda? Sto cekamo Gigovica godinu dana, Anela do jucer, gdje su druga imena. Sto u tom slucaju ne pozivaju mlade igrace iz U21 poput Basica, Dedica i slicnih. Pretrpila bi raja duplo lakse poraze kad bi vidila mlade igrace koji se bore i nesto pokazivaju a ne neke velemajstore kojim ce osrednji klubovi sa Balkana biti vrhunac karijere.
@igrajlopte 🐦

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 19 avg 2021, 13:02

Ako idemo prema mladim ili relativno mladim, ako je mogao iz lokomotive Cipetića zvati, mogao je i Osmankovića komotno.
Koliko sam upoznat a mozda i grijesim obojca igraju za Lokomotivu bare-bare sto se minuta tice, al to ovom selektoru svakako nije ni bitno više. Pogazio riječ iz starta, da ne spamam više hehe
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], HariTz, pama i 52 gosta.