Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Juventus FC
cak i nakon Eura ovaj gol mi je i dalje prva asocijacija na njega, valjda jer ga je momacki proslavio

Don't believe the hype.
E sad da je jos uvaliti Ramseya nekom, mogli bi nategnuti do 6.5 .
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Locatelli moguće #27
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
al ga je i zavukaoakisarajevo92 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 17:05cak i nakon Eura ovaj gol mi je i dalje prva asocijacija na njega, valjda jer ga je momacki proslavio![]()

- Juventinisimo
- Kontakt:
Zasto?? Momak je uvijek igrao konkretno za tim...Pjanic presjedio cijelu godinu na klupi, tribinama, kod kuce, gledao utakmicu na TVu..
McKennieu plata drasticno manja nego Pjanicu, za koji dan ce napuniti 23, a Pjanic 31...jos ovaj moze igrati na vise pozicija u veznom..gdje god ga stavis, odigrace konkretno..bolji je od sve jednog veznog sto imamo, osim Loca..
Vidim da mnogi prizeljkuju njegovu prodaju...za 30-35m to je jako malo kad pogledas trziste i kakve rupe se prodaju po 50+m...nas deal za Loca je dobar, ali samo iz razloga sto je on htjeo samo u Juventus...inace bi otisao za puno vise..
Prodati ga za 30-35m uopste nece biti problem, javice se 2-3 kluba sigurno..
Mi se jedino trebamo rijesiti Ramseya....
Da i dodje Pjanic, bilo bi dobro, kako god, bio bi pojacanje..ali McKennie OUT..

Ja sam siguran, da ce pod Maxom biti jos bolji igrac...pa pet puta je bolji od Bentancura, a ovaj igra tu vec pune cetiri godine..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Hoce li biti kakav link za tekmu?
- IlCapitano
- Kontakt:
Ovi dresovi odlicno izgledaju ovako na TV-u
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ma realno ok dresovi, a i zuta i plava su sastavni dio Juventusa i ne vidim problem.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ja imam osjecaj da ce Amer biti najvece razocarenje sezone. Nadam se da grijesim, ali mislim da je ono bio neki hype uslijed uzasne sezone svih ostalih.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Amer ne bi trebao biti los kod Allegria jer je upravo njegov tip igraca... borac, trkač i dobar je iz drugog plana kad se ubacuje, sa tim sto ce naravno morati unaprijediti igru sa loptom u nogama koja je u najmanju ruku skromna da ne kazem losa za igrača nivoa Juventusa...
Kontam Gojaka doveli 

Glupa situacija ponovo isto kao i prije imas dva igraca koji trebaju prije Amera napolje (Ramsey, Arthur).
Najgore sto ce ova dvojica vise od pola sezone provesti van terena po klinikama u Torinu. A i plata Amera je smijesna za razliku od ove dvojice antitalenata.
Najgore sto ce ova dvojica vise od pola sezone provesti van terena po klinikama u Torinu. A i plata Amera je smijesna za razliku od ove dvojice antitalenata.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BuffonGigi
- Kontakt:
S obzirom na historiju tvojih predviđanja, mislim da je na kladionici već sigurno igrati na to da će Weston biti igrač sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 102 gosta.