Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Zasto je tema ovog luzera i dalje na ovom PDF.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Zato sto je ovo luzerska repka.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nisam dugo
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
Ovaj covjek i pojedini komentari ovdje su slika i prilika zaostalog glupog bosnje. Zamisli pljuvat , svakakvim imenima nazivat najboljeg golmana kojeg smo ikad imali, golmana koji nas je odveo na SP, koji ima stotine utakmica u najboljoj ligi svijeta. Prije neki dan izabran za najboljeg golmana championshipa, gdje su sve te nagrade ostalih majstora i talenata BH fudbala??? A sa druge strane slave se luzeri i antitalenti koji nigdje nisu dogurali i godinama igraju na niskom nivou bez da bar tamo odskakaju
kakva jadna nacija.

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
gledajući karijeru, četvrti najbolji igrač kojeg smo ikad imali, iza hasana, džeke i pjanića
Zavisi sta gledaš...glupo je gledati imena klubova u kojima si klupa i nebitna karika. Ispadne da je bio važan u prosječnom Stokeu i Bournemouthu dok, pazi sad, nije faktički otjeran.
Ovo s Chelsijem, Milanom i Evertonom je bezveze uzimati kao neki kriterij.
Recimo Spahic je imao bolju karijeru. Pristojni timovi i u svim timovima bivao prvotimac i bitna karika - od Lokomotive preko Montpeliera, Seville, Leverkusena do HSV-a.
Svi bi mi milion puta vise voljeli da je Begovic otišao recimo u Leverkusen i branio redovno nego u Chelsea...i obrnuto, niko od nas ne bi volio da Spahic ode u Chelsea i grije klupu umjesto u Leverkusen.
Pjanic i Barcelona...pa sramota je i reci da je igrao za Barcelonu!
Razlika je samo u tome sto je Pjanic mozda nepravedno zapostavljen u Barceloni a Begovic je očekivano bio klupa Curtoisu i Donarumi...ideš a znaš da nećeš 100% braniti...dakle nema ni promil šanse za tebe...i sada to kao nesto vrednovati.
Ne znam, meni to nikada neće biti mjerilo.
Recimo Spahic je imao bolju karijeru. Pristojni timovi i u svim timovima bivao prvotimac i bitna karika - od Lokomotive preko Montpeliera, Seville, Leverkusena do HSV-a.
Svi bi mi milion puta vise voljeli da je Begovic otišao recimo u Leverkusen i branio redovno nego u Chelsea...i obrnuto, niko od nas ne bi volio da Spahic ode u Chelsea i grije klupu umjesto u Leverkusen.
Razlika je samo u tome sto je Pjanic mozda nepravedno zapostavljen u Barceloni a Begovic je očekivano bio klupa Curtoisu i Donarumi...ideš a znaš da nećeš 100% braniti...dakle nema ni promil šanse za tebe...i sada to kao nesto vrednovati.
Upravo, čovjek je igrao u Stoke i Bornmutu, sto ce reci da je karijera bara bara sa Krunićevom npr
Imas u repki tri golmana koji zajedno u ligi peticama nemaju ni jedan nastup. I ti nazivas stoke i bournemouth prosjecnim klubovima. Ako su to toliko prosjecni klubovi sto nemamo golmana da sakupi 250 nastupa u istim tim klubovima u epl-u? Jel mozda iz razloga jer su jos dvije klase gori od tog prosjeka?hurem je napisao/la: ↑19 avg 2021, 23:40Zavisi sta gledaš...glupo je gledati imena klubova u kojima si klupa i nebitna karika. Ispadne da je bio važan u prosječnom Stokeu i Bournemouthu dok, pazi sad, nije faktički otjeran.

Otjeran je iz jednog a ne iz oba. Isti covjek koji ga je otjerao, je i klub poslje otjerao u drugu ligu. Toliko o tom strucnjaku.

Uglavnom dzaba vam trud. Ostaje jedini bh golman sa nastupima na zavrsnici SPa.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
@maestro, vidim da nisi uopće skontao poentu tako da nemam ti sta pričati.
Pomislit će neko da mrzim Begovica a zapravo sam bio medju najglasnijima govoreći da su i treninzi u Milanu bolji od Sehicevih utakmica u tadašnjoj 2.ligi.
Ubrzo me Sehic razuvjerio i pružao čak i bolje partije od Begovica na golu reprezentacije. Ja nemam problem da priznam nesto takvo. Neki očito imaju.
Opet kažem, Sehic niti bilo koji dr.golman nemaju veze s ovim postom iznad.
Pomislit će neko da mrzim Begovica a zapravo sam bio medju najglasnijima govoreći da su i treninzi u Milanu bolji od Sehicevih utakmica u tadašnjoj 2.ligi.
Ubrzo me Sehic razuvjerio i pružao čak i bolje partije od Begovica na golu reprezentacije. Ja nemam problem da priznam nesto takvo. Neki očito imaju.
Opet kažem, Sehic niti bilo koji dr.golman nemaju veze s ovim postom iznad.
Ljudino, Eddie Howe je preuzeo klub kad su bili 3. liga i doveo ih u Premiership. Godinama ostajali, iako im se predviđalo ispadanje. Sigurno je klupiranje Asmira glavni razlog ispadanja.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ovom klocu nije problem biti rezerva u klubu, ali zato jeste u reprezentaciji. Hvala kapitenu sto ga je otjerao iz repke. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
kako se ovih par trolova odmah stvori jedan za drugim..ceka se sef:-)
Nemojte zamjeriti Maestru(na klixu poznat kao samso),fudbal mu nije jača strana.
Štemanje betona mu je jača strana.
A asmir je prosječan golman.
Usavršio je sjedenje na klupi
Štemanje betona mu je jača strana.
A asmir je prosječan golman.
Usavršio je sjedenje na klupi
Najjaci golman u historiji reprezentacije, oyebine iz turske lige se ne racunaju pod profesionalne nogometase 

Samso klotz
Ten toes, I done laps in the trench
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bravo Begane.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beduin i 53 gosta.