Pa gdje je Kenan Bajramović? Doktor košarke. Ne znam sjećaš li se Hasana Rizvića. Pa Čelik je dao mnoge igrače, mislim i Turčina Preldžića

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Doći će dan kada će shvatiti što Tuzlaci, Zeničani i drugi hejtaju Sarajevoavenija je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:42E moj sine kad je 2012 prije 9 godina i kako su to godine bile lude da je to tada najblaza moguca psovka ali spametovalo se godinama jbg. Odrobijao sam tri godine za to ne **** me.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
Fakat ne znam šta je sa vama iz Zenice , čemu tolika mržnja prema Sarajevu...
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...
Jašta yebote , u dvije sedmice dva puta sam bio na Termama i oba puta njega vidim , to mi je prvo upalo u oči pa brat bratu 20 kila je smršao . Strašan igrač bio .
Ma salim se malo, ali tebe znam zato sto si ovdje sliku stavljao iz Mittala **** se hhhh
Dok nisam živio u Zenici kontao sam da su Zeničani dobri ljudi ali od kad živim pomalo mijenjam mišljenje.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...
Ja sam Koelja jedno godinu dana ismijavao jer je hvalio Tuzlake. I onda probam mali 0.33 iz staklenke, u med se pretvara
Nisu losi, ja ssm jelen roko ne zbog ukusa nego nisam imo mahmurluka uopste, a znso ssm 15-20 popit
Kazu kad zelis vidjet kakav je narod pogledaj ko im je vodza..Unofficialpage je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:57Dok nisam živio u Zenici kontao sam da su Zeničani dobri ljudi ali od kad živim pomalo mijenjam mišljenje.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 146 gostiju.