ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:34Na kraju ću opet ja dobiti banbombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:31Ovo je već previše , trebao bi @admin reagovati ...

Nije prema tebi ništa , ako misliš halali .
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:34Na kraju ću opet ja dobiti banbombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:31Ovo je već previše , trebao bi @admin reagovati ...
Ja sam 2012 dobio trajni ban jeb.o Sarajlijama Srebrenicu nakon sto nas je Zeljo pokrao u Zenici ali Admin se smilovao Allah ga nagradio gdje cuo i necuo i nakon 3 godine mi ukinuo ban tj 2015. Dostojna kazna
Ma znambombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:16ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:34Na kraju ću opet ja dobiti banbombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:31Ovo je već previše , trebao bi @admin reagovati ...![]()
![]()
![]()
Nije prema tebi ništa , ako misliš halali .
Sto ne kazes odmah da si Pecvarin **** ti konja Muradifa amidzica svog.
Tobejarabi, mladji dan, emocije, ali opet pretjerano.
Znaš mi to starohana?
Nikakav ban , samo da se izbrišu postovi gdje se spominje psovanje djece ...Mig_Mig je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:39Zasto? To su fakti na koje je on pristao? Tebe boli njegova istina,zamisli kako je njemu?bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:31Ovo je već previše , trebao bi @admin reagovati ...
Dobar, uživaj dok si u 20tim
To moze kad me koji od vas ozeni i pocne izdrzavati, pa da cistim vasa ****, a vi glumite frajerebombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:26Nikakav ban , samo da se izbrišu postovi gdje se spominje psovanje djece ...Mig_Mig je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:39Zasto? To su fakti na koje je on pristao? Tebe boli njegova istina,zamisli kako je njemu?bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:31Ovo je već previše , trebao bi @admin reagovati ...
Šta očekivati od nesretnika koji su i Markale spominjali.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
Fakat ne znam šta je sa vama iz Zenice , čemu tolika mržnja prema Sarajevu...
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...
Odvratan lik svakako , niko ga nije gotivio .
On je dobar lik , šteta bolje karijere ...
E moj sine kad je 2012 prije 9 godina i kako su to godine bile lude da je to tada najblaza moguca psovka ali spametovalo se godinama jbg. Odrobijao sam tri godine za to ne **** me.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
Fakat ne znam šta je sa vama iz Zenice , čemu tolika mržnja prema Sarajevu...
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.