Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Mig_Mig » 18 avg 2021, 19:28

AshburtonG je napisao/la:
18 avg 2021, 19:20
Aleme brate previse ti hvalis curu, koja je s tobom samo zbog izbornog neuspjeha. Ohani malo. Dobio si ono koliko vrijedis, ni manje ni vise. Prilicno sam siguran da bi i ti i zena mnogo vise voljeli da vam neko drugi pravi pitu, dok vi uzivate. Nema potrebe da lazes sam sebe.
Doktorski u srz. Dobio si onoliko koliko ne vrijedis*
Max Allegri

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 19:29

Forum je, ovdje se poznajemo samo preko slova, prezentujemo većinom kao macho.
Daleko je to sve od idealnog u praksi.

Ko je naumio varati, varat' će svakako i naći će ovaj ili onaj način da to uradi.
Do nas je da našim odabirom partnera i ponašanjem u toj vezi svedemo te šanse na minimum.
Po meni je najbitnije da se pronađu dvije slične osobe po nekim osnovama u vezo i naravno onda da je lakše doći do nekog kompromisa a manje ljubomorisati. Ako primjera radi muškarac oženi ženu koja i dalje u braku/ozbiljnoj vezi želi u provod i sl., a muškarac uopšte nije taj tip, naravno da je ta veza osuđena na propast bez obzira na povjerenje. Povjerenje ne znači ništa ako ona njemu ili on njoj kaže da im vjeruju a u sebi strahuju kao da su u avionu koji je upravo izgubio kontrolu i ubrzano pada sa neba.

Pronađi nešto po sebi, budi spreman na kompromise i odricanja i nadaj se da će to trajati.
Ako je bilo iskreno sa obe strane onda zasigurno i hoće.
Ja ih znam dosta i muškaraca i žena koji navodno traže ozbiljno ali primjetno nisu spremni ni na minimalne promjene. I dalje bi da žive single stylingom u "ozbiljnoj" vezi. Malo morgen.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 19:33

Mig_Mig je napisao/la:
18 avg 2021, 19:17
alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 18:53
Ubjedit ces ti sebe da je to idealno, ne sumnjam. Covjek ce sebe ubjediti i da mu je u pustinji lijepo ako mora ;)

Ti moras nemas izbora sta ces drugo

Za prvi dio posta, to je samo mozda tvoje tumacenje, meni je brak idealan, ne bih je mhenjo za milion "modernih" zena
Hahaha pa ti si sam sebe ubjedio da ti je dobro. Cijeli forum zna da si debelo namagarcen i da ce mirna biti sve dok papire dobije.Ima ona jedna,ko jednom prevari da vjeran bude kasno je, otvori sve cetri oci :mrgreen: Ne vidis dalje od nosa..
Jebga rece covjek kojeg je zena izdrzavala, svaka cast. Moras ti branit ovo kad ti je zena glavna. Koji ce covjek dozvoliti da ga zena izdrzava sem uhljupa

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 18 avg 2021, 19:34

JohnCleese je napisao/la:
18 avg 2021, 18:35
Nebitno ko je upravu, ali nikako mi nije jasno da ovdje na forumu gdje muskarci cine 95% sagovornika na pitanju musko-zenskih odnosa imamo priličan broj muskaraca koji "navijaju" za zene :lol:

Dal' imate zajednicke accaunte kao profile na fejsu ili pokazujete sta ste otipkali prije nego sto posaljete ili ste jednostavno nevjerovatni stovaoci zena?
Imam seku i da je udata za likove kakvih ima na forumu ovdje, ja bih je zaklo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 avg 2021, 19:42

Reci da si iz Bosne bez da kazes da si iz Bosne.

Iako je prošla godina bila godina pandemije virusa korona, troškovi za službena vozila veći su za 23.416 KM u odnosu na godinu ranije, a rasli su zbog većih izdataka za materijal i usluge za održavanje te za gorivo.

Na gorivo je potrošeno 45.386 KM, na materijal i usluge za održavanje vozila 44.473 KM, na auto-gume 6.965 KM…, a Sekretarijat je troškove pravdao starošću vozila i sve češćim kvarovima.

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 avg 2021, 19:44

alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 18:46
Nebitno ko je upravu, ali nikako mi nije jasno da ovdje na forumu gdje muskarci cine 95% sagovornika na pitanju musko-zenskih odnosa imamo priličan broj muskaraca koji "navijaju" za zene :lol:

Dal' imate zajednicke accaunte kao profile na fejsu ili pokazujete sta ste otipkali prije nego sto posaljete ili ste jednostavno nevjerovatni stovaoci zena?
Moze zastupati koliko hoce ali mu ne moze biti pravo kad mu kaze e u subotu idem sa frendicama malo na splav, on kaze da mu je to ok ali laze sam sebe, nema mu spavanja dok ne dodje kuci, svako minutu provjera jel bacila fotku na drustvenu mrezu, u slucaju da jeste detaljno je analizira da vidi imal tu kakvog lika, u slucaju da ima ide praznina kriz stomak, ali ne smije pitati jer ce onda ona znati, nije fazon. I tako mu dodje u 3 ujutru pjana k'o cola, a on k'o popisan mora se pretvarati da je to sve cool. Samo naprijed, ko zeli takav zivot, ja cu ipak mirno spavat :)
Nisam ciljao bas na ovo, ja sam ostao jos kod bazicnih usisavanja, spremanja jela, uključivanja ves masine,peglanja...
Stekao sam utisak da nije prihvatljivo kad napises da bi bilo dobro imati zenu kojoj u startu nece biti tesko da takve zadatke shvati kao prvenstveno njene, a ne zenu koja bi takve zadatke gledala da podjednako dijeli.
Ako ovo neko ne vidi kao univerzalno prihvatljiv muski afinitet onda ok :think:
Marsal je napisao/la:
18 avg 2021, 19:34

Ako ima samo malo starije udate zenske rodbine samo prepusti njima da joj pronađu rob... pardon partnera kroz zivot.
Vjeruj da ces za par mjeseci njega zaliti a sestru gledati poprijeko :mrgreen:
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 avg 2021, 19:47

**** ja sam sebi mater ako je ijedan od vas normalan
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 20:15

18 avg 2021, 19:44
alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 18:46

Moze zastupati koliko hoce ali mu ne moze biti pravo kad mu kaze e u subotu idem sa frendicama malo na splav, on kaze da mu je to ok ali laze sam sebe, nema mu spavanja dok ne dodje kuci, svako minutu provjera jel bacila fotku na drustvenu mrezu, u slucaju da jeste detaljno je analizira da vidi imal tu kakvog lika, u slucaju da ima ide praznina kriz stomak, ali ne smije pitati jer ce onda ona znati, nije fazon. I tako mu dodje u 3 ujutru pjana k'o cola, a on k'o popisan mora se pretvarati da je to sve cool. Samo naprijed, ko zeli takav zivot, ja cu ipak mirno spavat :)
Nisam ciljao bas na ovo, ja sam ostao jos kod bazicnih usisavanja, spremanja jela, uključivanja ves masine,peglanja...
Stekao sam utisak da nije prihvatljivo kad napises da bi bilo dobro imati zenu kojoj u startu nece biti tesko da takve zadatke shvati kao prvenstveno njene, a ne zenu koja bi takve zadatke gledala da podjednako dijeli.
Ako ovo neko ne vidi kao univerzalno prihvatljiv muski afinitet onda ok :think:
Marsal je napisao/la:
18 avg 2021, 19:34

Ako ima samo malo starije udate zenske rodbine samo prepusti njima da joj pronađu rob... pardon partnera kroz zivot.
Vjeruj da ces za par mjeseci njega zaliti a sestru gledati poprijeko :mrgreen:
Zato sto komentarisu neozenjeni i @mig kojem je zena glavna a i njemu sam poremetio citav mentalni sklop pa me "ganja" po forumu 5-6 godina da mi se nagovori. Ovi neozenjeni imaju svoju verziju braka u glavi sto je sasvim ok, ima je svako ko to zeli u zivotu, ali ce vidjeti kad stupe u isti neke stvari

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 avg 2021, 20:22

Poremetio toliko da su mi po Pp psovao djecu,ko zna,mozda bi i ja da su tvoja :wave:
Max Allegri

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 18 avg 2021, 20:28

Mig_Mig je napisao/la:
18 avg 2021, 20:22
Poremetio toliko da su mi po Pp psovao djecu,ko zna,mozda bi i ja da su tvoja :wave:
Nemoj ga jadan ne bio, morat će kupiti još veći motor. Poginut će čovjek bezveze.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 18 avg 2021, 20:31

Ovo je već previše , trebao bi @admin reagovati ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 avg 2021, 20:32

OldFashioned je napisao/la:
18 avg 2021, 19:29
Forum je, ovdje se poznajemo samo preko slova
Ti si omasio da se ovdje dobar dio ljudi zna i uzivo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ArtemisFowl
Kontakt:

Post Postao/la ArtemisFowl » 18 avg 2021, 20:34

bombaysaphire je napisao/la:
18 avg 2021, 20:31
Na kraju ću opet ja dobiti ban

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 avg 2021, 20:34

harden je napisao/la:
18 avg 2021, 20:32
Taj procenat je mizeran.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 avg 2021, 20:36

18 avg 2021, 20:34
harden je napisao/la:
18 avg 2021, 20:32
Taj procenat je mizeran.
Nije, cini ti se jer ti ne znas nikog ili znas mali broj takvih.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 avg 2021, 20:37

Ja znam Hardena, a on ne zna da ga ja znam, zato je to kul.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 18 avg 2021, 20:38

Neutral je napisao/la:
18 avg 2021, 20:37
Ja znam Hardena, a on ne zna da ga ja znam, zato je to kul.
Meni jos vise kul jer mislis da te ne znam. :kafa:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 avg 2021, 20:39

bombaysaphire je napisao/la:
18 avg 2021, 20:31
Zasto? To su fakti na koje je on pristao? Tebe boli njegova istina,zamisli kako je njemu?
Max Allegri

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 18 avg 2021, 20:39

Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.