Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

ArtemisFowl
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la ArtemisFowl » 18 avg 2021, 16:36

OldFashioned je napisao/la:
18 avg 2021, 16:33
ArtemisFowl je napisao/la:
18 avg 2021, 16:30
OldFashioned je napisao/la:
18 avg 2021, 16:13
Trolanje ti ne ide, pokušaj neki drugi posao ali gledaj i da te plaćaju.
Okoja ti je uvijek džabali radit'.
Ni tebi čitanje kome je poruka upućena. Niti ti smeta da bratstvuješ sa SDA botovima i četnicima, samo da budeš u centru pažnje.
Moderatoru odnosno polumodoretaru bilo kojeg foruma ili pdf-a istog ne bi smjelo biti normalno onako tipkati.
SDA je najveće zlo u BiH pored bratsklih SNDS-a i HDZ-a (ali ne izabiru oni sebe sami, narod ih bira), a Novak Đoković nije četnik šovinisto.
Nisam ni rekao da je Novak četnik. Nema potrebe za vrijeđanjem. Nauči da čitaš.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 16:37

admin je napisao/la:
18 avg 2021, 16:04
Možda voli izgled muškarca, ali se sretala samo sa likovima koji misle da su sposobniji i bolji od nje samim tim što imaju čunu... pa eto, pokušava izbjeći te čune, a dobiti sve ostalo.

A ona kamiondžijka s druge strane svakako voli žene i eto, svi sretni.
Pa ove ganjaju masculine energy (dykes), poput recimo one Young M.A. Thug life fazon. Pa se ovoj zenstvenoj svede na isto? Ili ipak ne? :wave:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 avg 2021, 16:50

alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 16:37
admin je napisao/la:
Možda voli izgled muškarca, ali se sretala samo sa likovima koji misle da su sposobniji i bolji od nje samim tim što imaju čunu... pa eto, pokušava izbjeći te čune, a dobiti sve ostalo.

Pa ove ganjaju masculine energy (dykes), poput recimo one Young M.A. Thug life fazon. Pa se ovoj zenstvenoj svede na isto? Ili ipak ne? :wave:
Pa nije isto, izgled je isti, ali karakter nije. Ta dyke joj ne govori da je sposobnija od nje jer je ona muško. Mozda zna bolje da se ponaša prema ženama, bez obzira na to što izgleda kao silvester stalone.

pa ti bi prvi crko da ti u kući neko govori da nisi sposoban kao on/ona. I da samo takve žene znaš, možda bi sreću potražio negdje drugo. ko zna.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 18:08

admin je napisao/la:
18 avg 2021, 16:50
alemsa je napisao/la:
admin je napisao/la:

Pa nije isto, izgled je isti, ali karakter nije. Ta dyke joj ne govori da je sposobnija od nje jer je ona muško. Mozda zna bolje da se ponaša prema ženama, bez obzira na to što izgleda kao silvester stalone.

pa ti bi prvi crko da ti u kući neko govori da nisi sposoban kao on/ona. I da samo takve žene znaš, možda bi sreću potražio negdje drugo. ko zna.
To zensku nikad u zivotu rekao nisam. Danas kad dodjem kuci cekst ce me pita vruca, a ti ces recimo cekati svoju petkom i subotom, da ti dodje pijana u 3 ujutru, ti se kidas ziv, gledas instagram jel sta postavila a nista joj ne smijes reci jer jebga to je tako

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 18 avg 2021, 18:35

Nebitno ko je upravu, ali nikako mi nije jasno da ovdje na forumu gdje muskarci cine 95% sagovornika na pitanju musko-zenskih odnosa imamo priličan broj muskaraca koji "navijaju" za zene :lol:

Dal' imate zajednicke accaunte kao profile na fejsu ili pokazujete sta ste otipkali prije nego sto posaljete ili ste jednostavno nevjerovatni stovaoci zena?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 18:46

JohnCleese je napisao/la:
18 avg 2021, 18:35
Nebitno ko je upravu, ali nikako mi nije jasno da ovdje na forumu gdje muskarci cine 95% sagovornika na pitanju musko-zenskih odnosa imamo priličan broj muskaraca koji "navijaju" za zene :lol:

Dal' imate zajednicke accaunte kao profile na fejsu ili pokazujete sta ste otipkali prije nego sto posaljete ili ste jednostavno nevjerovatni stovaoci zena?
Moze zastupati koliko hoce ali mu ne moze biti pravo kad mu kaze e u subotu idem sa frendicama malo na splav, on kaze da mu je to ok ali laze sam sebe, nema mu spavanja dok ne dodje kuci, svako minutu provjera jel bacila fotku na drustvenu mrezu, u slucaju da jeste detaljno je analizira da vidi imal tu kakvog lika, u slucaju da ima ide praznina kriz stomak, ali ne smije pitati jer ce onda ona znati, nije fazon. I tako mu dodje u 3 ujutru pjana k'o cola, a on k'o popisan mora se pretvarati da je to sve cool. Samo naprijed, ko zeli takav zivot, ja cu ipak mirno spavat :)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2021, 18:47

alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 18:46
JohnCleese je napisao/la:
18 avg 2021, 18:35

Moze zastupati koliko hoce ali mu ne moze biti pravo kad mu kaze e u subotu idem sa frendicama malo na splav, on kaze da mu je to ok ali laze sam sebe, nema mu spavanja dok ne dodje kuci, svako minutu provjera jel bacila fotku na drustvenu mrezu, u slucaju da jeste detaljno je analizira da vidi imal tu kakvog lika, u slucaju da ima ide praznina kriz stomak, ali ne smije pitati jer ce onda ona znati, nije fazon. I tako mu dodje u 3 ujutru pjana k'o cola, a on k'o popisan mora se pretvarati da je to sve cool. Samo naprijed, ko zeli takav zivot, ja cu ipak mirno spavat :)
Ovo ovako detaljno može opisati samo neko ko je to doživio, i to mnogo, mnogo puta.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 18:50

Vidim svihet oko sebe, vidim kroz sta likovi prolaze kralju moj, ne zivim na marsu, to je svakodnenivca vecine "modernih" parova. Ja to nisam htio jebga

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 avg 2021, 18:51

alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 18:08
admin je napisao/la:
18 avg 2021, 16:50
alemsa je napisao/la:

To zensku nikad u zivotu rekao nisam. Danas kad dodjem kuci cekst ce me pita vruca, a ti ces recimo cekati svoju petkom i subotom, da ti dodje pijana u 3 ujutru, ti se kidas ziv, gledas instagram jel sta postavila a nista joj ne smijes reci jer jebga to je tako
Nisi rekao njoj, al si rekao meni za nju, a u zivotu me nisi vidio... I ovdje 100 nepoznatih likova cita kako gazis po njoj. Bolje bi bilo da si njoj rekao, a da si nama presutio. Ako ti ovako o njoj govoris, zasto mislis da ona o tebi ne prica isto komsiji ili drugarima na Fb cim ti preko vrata predjes? Ko da se zene samo navece i pijane svaleraju, pa eto sve je ok dok je u kuci ujutro, samo nemoj navece da izadje. 😂😂 moj Aleme. Valja tebi sutra na posao, a pite ima kilo za 5 maraka.

S druge strane sto bih se kidao ziv ako mi zena izadje. Ne kidam se ni kad ujutro ode na posao. Ne kida se ni ona kad ja izadjem i pijan u 3 dodjem. Ja sam ubjedljivo najjaci lik u njenom zivotu ko i ona u mom, to se kida samo onaj ko sam ne vjeruje u sebe.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 18:53

Ubjedit ces ti sebe da je to idealno, ne sumnjam. Covjek ce sebe ubjediti i da mu je u pustinji lijepo ako mora ;)

Ti moras nemas izbora sta ces drugo

Za prvi dio posta, to je samo mozda tvoje tumacenje, meni je brak idealan, ne bih je mhenjo za milion "modernih" zena
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 18 avg 2021, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 avg 2021, 18:54

Tako je. Jer inace ne bi mogao ni na posao otici. 🤣🤣🤣

Ovako odlucis da svaleracija moze biti samo navece, navece sjedis kuci i strazaris i rahat si 😂😂

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 avg 2021, 19:02

admin je napisao/la:
18 avg 2021, 18:54

Ovako odlucis da svaleracija moze biti samo navece, navece sjedis kuci i strazaris i rahat si 😂😂
Ljepse ipak mirno spavati nego misliti sta li ona na splavu radi, djuska li rekrativno :rol: Jel dere jeger ili bambus

Dimitrov
Kontakt:

Post Postao/la Dimitrov » 18 avg 2021, 19:04

alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 19:02
admin je napisao/la:
18 avg 2021, 18:54

Ljepse ipak mirno spavati nego misliti sta li ona na splavu radi, djuska li rekrativno :rol: Jel dere jeger ili bambus
Jel dere ili nju deru.

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 18 avg 2021, 19:05

MaroonBjelave je napisao/la:
18 avg 2021, 15:56
kraljttbvb je napisao/la:
18 avg 2021, 15:23
18 avg 2021, 09:15
A kako kod buljaša to ide, ko je tu dragi a ko draga?
Vidi se na prvu.

Neki dan sretnem žensku u radnji, strankinja je i fakat prelijepa, ali se zna da je lezba.

Kad izadje vani, tamo je čeka cura (ženska isto kakvo muško). Odma se vidi ko je muško, a ko žensko u vezi. Šta ova lijepa vidi u ovom međedu, nikad mi neće biti jasno :crazy:
Nešto kao Ana Brnabić i njena koka? :D
Ne znam ko joj je koka, pa ne mogu usporediti, ali Brnabicka bar malo baca na žensko, ovaj međed ne baca ni na šta :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 avg 2021, 19:06

Ovo me podsjeća na rođaka, kojem je cura branila da ide na more da je ne bi prevario slučajno, a vara je tu lijevo i desno s kim stigne.

Ko je željan, kome nije lijepo i želi da prevari, prevarit će bilo to na splavu u 2 ujutro, ili u vlastitoj kuću u podne ako treba. Doduše vjerujem da imaš kamere instalirane u kući, i da pratiš po cijeli dan šta radi. Bolje bit siguran i miran spavati nego vjerovati partneru.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 avg 2021, 19:10

Obicno su ljudi takvi da nemaju nikakve zelje za zabranjenim stvarima.

Hahahaha

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 18 avg 2021, 19:12

jbg ja imam bend, nema gdje nisam sviro, nema me kuci 2 dana, ona moja je onda trebala do sad se objesit. Doduse i gabor sam, olaksavajuća okolnost
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 18 avg 2021, 19:17

alemsa je napisao/la:
18 avg 2021, 18:53
Ubjedit ces ti sebe da je to idealno, ne sumnjam. Covjek ce sebe ubjediti i da mu je u pustinji lijepo ako mora ;)

Ti moras nemas izbora sta ces drugo

Za prvi dio posta, to je samo mozda tvoje tumacenje, meni je brak idealan, ne bih je mhenjo za milion "modernih" zena
Hahaha pa ti si sam sebe ubjedio da ti je dobro. Cijeli forum zna da si debelo namagarcen i da ce mirna biti sve dok papire dobije.Ima ona jedna,ko jednom prevari da vjeran bude kasno je, otvori sve cetri oci :mrgreen: Ne vidis dalje od nosa..
Max Allegri

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 18 avg 2021, 19:20

Aleme brate previse ti hvalis curu, koja je s tobom samo zbog izbornog neuspjeha. Ohani malo. Dobio si ono koliko vrijedis, ni manje ni vise. Prilicno sam siguran da bi i ti i zena mnogo vise voljeli da vam neko drugi pravi pitu, dok vi uzivate. Nema potrebe da lazes sam sebe.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 18 avg 2021, 19:23

18 avg 2021, 19:05
18 avg 2021, 15:56
18 avg 2021, 15:23

Vidi se na prvu.

Neki dan sretnem žensku u radnji, strankinja je i fakat prelijepa, ali se zna da je lezba.

Kad izadje vani, tamo je čeka cura (ženska isto kakvo muško). Odma se vidi ko je muško, a ko žensko u vezi. Šta ova lijepa vidi u ovom međedu, nikad mi neće biti jasno :crazy:
Nešto kao Ana Brnabić i njena koka? :D
Ne znam ko joj je koka, pa ne mogu usporediti, ali Brnabicka bar malo baca na žensko, ovaj međed ne baca ni na šta :mrgreen:

slika

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Saurman i 20 gostiju.