Radi i Cartel ali lakse posloveGalileoGalilei je napisao/la: ↑18 avg 2021, 15:32Baš moraš biti besposličar i ameba ala Cartel.fera je napisao/la: ↑18 avg 2021, 15:03I kad mi je dosadno ja se ne mogu natjerati to da gledamGalileoGalilei je napisao/la: ↑18 avg 2021, 14:48
Čim si se ti uhljebio, brukanje je svakodnevnica.
Koliko ti mora biti dosadno u životu da gledaš SFK..![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ko je imao priliku da gleda press, dpsta toga se pozitivnog reklo.
Mirvic ce uloziti 100m KM u Akdemiju i stadion AFH.
Idemo dalje...
Idemo dalje...
Kazu otkupljuje se i zetra, srusit ce je i grade hotel sa golf terenom, za vip goste utakmicaSjevernaKoreja je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:11Ko je imao priliku da gleda press, dpsta toga se pozitivnog reklo.
Idemo dalje...
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Konstrukcija gola ce biti od cokolade a mreza od marmelade.Dave je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:13Kazu otkupljuje se i zetra, srusit ce je i grade hotel sa golf terenom, za vip goste utakmicaSjevernaKoreja je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:11Ko je imao priliku da gleda press, dpsta toga se pozitivnog reklo.
Idemo dalje...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Još ako si bio u 3, 4 redu kao ja jedino što gledaš su glave.bordobijeli je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:34Hahaha gledaš utakmicu a nista ne vidiš,ko u kokošinjcu al imalo se tad volje,mladost ludost![]()
“Feđa je došao umjesto Muse, a mi se poznajemo i kada sam igrao u Travniku. To je vrhunski čovjek, do tada nisam imao takvog trenera, a sada imam jednog takvog, mislim na Gorana Sablića. To su moja dva najbolja trenera u karijeri. To su fudbalski mangupi, znaju kada da se treba šaliti, ali i zna se kada se radi.
Eo Kobiljar hvali Sablica
Eo Kobiljar hvali Sablica
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ma ne ocekujem nista iz Tuzle pa mi svejedno.
Bod ce biti ko kuca, prvi put protiv Slobode nisam nimalo optimistican.
Bod ce biti ko kuca, prvi put protiv Slobode nisam nimalo optimistican.
Idemo po 3 boda i nista drugo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ne znam mislim da je subota ali nisam siguran 100%
Ne znamo mi za drugačije hahaha
Zenski fudbal je u rangu termina sto igramo, svaka cast onom ko uspije pogledati vise od 10 minuta u komadu.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Jet2Holiday, Lik, Shategabri i 85 gostiju.