Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VELA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VELA » 21 jan 2011, 00:46

slika
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 21 jan 2011, 00:57

VELA je napisao/la:slika
Jao mungosa :D

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 21 jan 2011, 01:38

Sanchez_8 je napisao/la:
Jao mungosa :D
e moj Raule ko te obuce tako...isto da je pobjego iz ustanove neke
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jan 2011, 02:13

Nece Suarez sigurno u real. Njima treba napadac koji moze igrati LP a ovaj to nemoze. Nema ni Real toliko para da moze kupovati dva sjetska napadaca u isto vrijeme. Njima ce vjerovatno adebayor il neko drugi ko nije nastupao u LP ove jeseni.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2011, 02:34

Glen prava momcina a Meireles ko da se na ciglanama obukao :D
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 21 jan 2011, 03:21

Raul isti Bruno ovde sram ga bilo :oops: :oops: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 21 jan 2011, 09:05

Gledaj dekoltea kod Raula hahahaha gdje su njega obukli hahahaha :lol: :lol:

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 21 jan 2011, 09:14

Bolton centre-back Gary Cahill has been cleared to join Arsenal after the Trotters signed Middlesbrough's David Wheater as his replacement.

Liverpool are still in negotiations with Ajax to sign Uruguay striker Luis Suarez, although the Reds' offer is £8m short of the Dutch side's £21m asking price.

:lol:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 21 jan 2011, 09:40

Ward: We can't wait to face King

Wolves' defender Stephen Ward has admitted that his teammates simply cannot wait to face Kenny Dalglish tomorrow.

Speaking exclusively to Liverpoolfc.tv, the Irishman revealed that scoring against Liverpool back in December was a highlight of his career and that playing against Dalglish could well be a new one.

Ward said: "It was definitely up there with the highlights of my career - scoring at such an historic ground and such an iconic place makes it something I'll never forget.

"The lads are really looking forward to the game and to be coming up against Liverpool in this way - against the greatest Liverpool player of all time - it's just not something you do every day of the week."

Wolves recorded an emphatic 5-0 win against Doncaster mid-week - but Ward conceded that things will be trickier for his side tomorrow.

"I think the lads are full of confidence but we can't underestimate the side that will be coming to face us and with a new manager in there," said Ward. "I'm sure they'll want to give him a win and show what they can do under Dalglish himself."

Meanwhile, the forward talked of ex-Red Adam Hammill's signing at Molineux this week.

"I think it's a positive signing, I think he's been fantastic in the Championship - scoring and creating loads of goals, and it will give us an extra option in the attacking areas of the field.

"He can play on the right side and the left side and to have options like that in the team is vital. If he can have a few goals and then play as well as he has been doing for Barnsley then he'll be a great signing for us."
Bice tesko danas :) Wolves je u sjajnom formi ,ali ipak se nadam nekoj pobjedi 2-1 :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 21 jan 2011, 09:51

kako vam vise ne dosadi prenositi ono sto je objavljeno na LFC Transfer Speculations, neki lik pise gluposti i svaku spekulaciju koja se pojavi, i vi to odmah stavite ovdje :roll:

vec godinama smo previse spori sto se tice transfera, mnoge dobre igrace smo izgubili zbog toga, ali nije tako lahko dovesti igraca, pogotovo u januaru, nece klubovi tako lahko pustiti svoje igrace, jer nije lahko naci zamjenu, pa zbog toga ponuda mora biti odlicna za taj klub, da je ne mogu odbiti...ja sam bio siguran da cemo ove sedmice dovesti pojacanje, jer napokon u klubu imaju kraci odmor, i mislio sam da ce to iskoristiti da dovedu pojacanje, ali izgleda nista od toga ove sedmice, samo su iskoristili priliku da dopuste babelu da pregovara sa hoffenhaimom, ali sigurno je bilo govora o pojacanjima
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

kechevsky
Kontakt:

Post Postao/la kechevsky » 21 jan 2011, 10:18

Liverpool Director Of Football Strategy Damien Comolli has dismissed suggestions that the English giants are in crisis this season, but confirmed the club are interested in signing Luis Suarez and Ashley Young.

The Reds are currently 13th in the Premier League table, having collected just 26 points from 22 matches, and are just four points above the relegation zone.

Hopes of European qualification are fading fast but Comolli believes that it's not the time to scream crisis at Anfield.

"There is no crisis," Comolli told Canal+Sport, according to Goal.com France. "I see things from the inside, but I do not have that feeling there.

"Yes, there is a problem [of confidence] in the side and we saw that against Wolverhampton. From the moment we conceded a goal, there was not much effort to stage a comeback.

"[Fernando] Torres and [Steven] Gerrard are exactly at the same physical level as they were in the year in which they finished second [2008]."

The Frenchman also spoke about the prospective recruitment of Ajax striker Luis Suarez and Aston Villa attacker Ashley Young. However, Comolli insisted that Liverpool were not 'in dialogue with Ajax' over signing Suarez - suggesting that the interview may have been conducted earlier this month.

"We are looking primarily for an offensive player because the team is short on pace. As for Suarez, At the moment there is no dialogue with Ajax but he is one of the players we are interested in. Will he be available in January? It's another issue.

"As for Young, if he is available then he will be of interest for us. But I do not think that this is the case."

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 21 jan 2011, 11:25

bi li Suarez mogao igrat EL ?

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 21 jan 2011, 11:30

RA. je napisao/la:bi li Suarez mogao igrat EL ?
Nebi mogao igrati jer je vec nastupao za Ajax u EL ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 jan 2011, 11:35

Martex je napisao/la:
Nije nastupao u EL vec u Champions league. Nije Ajax jos registrovao igrace za EL.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Martex
Kontakt:

Post Postao/la Martex » 21 jan 2011, 11:37

majestic24 je napisao/la:
Martex je napisao/la:
Nije nastupao u EL vec u Champions league. Nije Ajax jos registrovao igrace za EL.
Moja greška! Ja navikao da liverpool igra LP, pa sad kad ih ''ne ide'' i kad ''ulaze u formu'' zaboravio ;)
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best

Tuzla - Grad koji volim!

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 21 jan 2011, 11:48

ako suarez dođe moći će igrati u europa ligi :!: :!: :!: :!: :D :D

p.s. jesam li vam falio :?: :?: :?: :?: :D :D :D

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 jan 2011, 11:49

daj ba ljudi hocel taj Suarez doci vise...ne mogu jedno pojacanje da nabave jbg nije valjda da su se zadovoljili sa opstankom ...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 21 jan 2011, 12:16

Sta ce nam Suarez i ako dodje nas strasni napadac David ce igrati prije njega ... nije prvi put da LFC na klupi ima igrace koji su placani desetinama miliona , koji ce nam djavo lik , mene u zadnje vrijeme sramota reci da navijam za LFC , od Rafini do Royovi pojacanja mi se povraca , odmah me svi pitaju , jeli ti Lucas najdrazi igrac, postali smo jako smjesni spoznajom da nam je ta krampa glavni igrac sezone :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 jan 2011, 12:24

Liverpool ima Gerrada i Torresa,koji su istinski kvalitet i igraci za koje bi bilo mjesta u svakoj ekipi na svijetu,zatim Johnsona,Meirelesa,Reinu koji su kvalitetni igraci,pa i Agger kada je zdrav i u formi..
Ostalo je sve manje vise jad i cemer..
Suarez bi vam legao ko budali samar,uvjeren sam da bi i Torres igrao duplo bolje ako bi imao Suareza kraj sebe.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2011, 12:28

Dirk je napisao/la:Sta ce nam Suarez i ako dodje nas strasni napadac David ce igrati prije njega ... nije prvi put da LFC na klupi ima igrace koji su placani desetinama miliona , koji ce nam djavo lik , mene u zadnje vrijeme sramota reci da navijam za LFC , od Rafini do Royovi pojacanja mi se povraca , odmah me svi pitaju , jeli ti Lucas najdrazi igrac, postali smo jako smjesni spoznajom da nam je ta krampa glavni igrac sezone :lol:
pa drug pretjerujes malo. mene nikad ne bi bilo sramota reci da navijam za liverpool pa i da igramo league 2. i sad ti i dalglisha ubaci u isti kos sa rafom i royom a dalglish je najveca živa legenda liverpoola ne moze se za njega govoriti da ce raditi kao prethodna dvojica. posebno ovaj roy jest da sam ja uvijek protiv rafe al roy je bio najpogubljeniji trener kojeg sam ja vidio u nekom klubu... nije znao gdje se nalazi i sta treba raditi. al reci da ce i king kenny nastaviti raditi ono sto su njegova dvojica prethodnika radila je meni neshvatljivo.

@rizzo jesi spreman da nosis manchester united u potpisu ?
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.