NADREALNO...

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nazivao bi on i drugačije da zna.OldFashioned je napisao/la: ↑18 avg 2021, 13:42Moderator ?
Lik koji kontinuirano naziva ljude ovakvim i sličnim imenima ?
Je li ovo istina ?! Auu...![]()
![]()
BILO GDJE... da se uopšte ovakvi likovi razmatraju kao moderatora ili internog... Ovo je dno druže!!
Zar nije ovaj Ramo prebio maloljetnika jer mu je rekao nešto za sina, tj. nargila-ministra Arnela?
Ne znam za taj slučaj.
Zastupnik BPS-a u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona i delegat te stranke u Domu naroda Parlamenta BiH Ramo Isak ponovno je bio glavni akter incidenta koji se u ponedjeljak (10. svibnja) dogodio u centru Zenice, na Trgu Alije Izetbegovića.
Agresivni poslanik je oko 13 sati, na očigled brojnih prolaznika, svojim terencom BMW X 5 najprije udario zeničkog kik-boksera Almira Jašarevića koji je stajao pored vozila, a potom i razbio prednje staklo na Jašarevićevom automobilu.
I dok se Isak tijekom policijskog saslušanja branio da mu je Jašarević ranije nasrnuo na sina, Jašarević, koji je zbog zadobijenih ozljeda završio u bolnici, podsjeća da ovo nije prvi put da se taj nasilni političar i nekadašnji policajac fizički obračunava s Zeničanima, te da se uvijek pravdao da je branio svog sina.
I dok zenički policajci još uvijek istražuju da li će incident okarakterizirati kao prometnu nezgodu, narušavanje javnog reda i mira ili napad (navodno da nadzorne video kamere u to vrijeme nisu radile), valja podsjetiti da je Ramo Isak prošle godine u Zenici brutalno pretukao maloljetnog K.S.
Vidi se na prvu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2021, 09:15A kako kod buljaša to ide, ko je tu dragi a ko draga?
Ne interesuju njega lezbe , njega i gejevi interesuju .kraljttbvb je napisao/la: ↑18 avg 2021, 15:23Vidi se na prvu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2021, 09:15A kako kod buljaša to ide, ko je tu dragi a ko draga?
Neki dan sretnem žensku u radnji, strankinja je i fakat prelijepa, ali se zna da je lezba.
Kad izadje vani, tamo je čeka cura (ženska isto kakvo muško). Odma se vidi ko je muško, a ko žensko u vezi. Šta ova lijepa vidi u ovom međedu, nikad mi neće biti jasno![]()
Nešto kao Ana Brnabić i njena koka?kraljttbvb je napisao/la: ↑18 avg 2021, 15:23Vidi se na prvu.MaroonBjelave je napisao/la: ↑18 avg 2021, 09:15A kako kod buljaša to ide, ko je tu dragi a ko draga?
Neki dan sretnem žensku u radnji, strankinja je i fakat prelijepa, ali se zna da je lezba.
Kad izadje vani, tamo je čeka cura (ženska isto kakvo muško). Odma se vidi ko je muško, a ko žensko u vezi. Šta ova lijepa vidi u ovom međedu, nikad mi neće biti jasno![]()
Pa u pravu si ne mozemo mi znati, ali evo logicki svatam da voli zene nagon i sve i to je rega , ali zasto ide za zenu koja oponasa muskarca? Ili samo zeli musko sa ckapi? To jedino mi je upitno
Pa šta, i ti na svakoj temi nazivaš Đokovića GOATom, pa te niko ne tjera s foruma.OldFashioned je napisao/la: ↑18 avg 2021, 13:42Moderator ?
Lik koji kontinuirano naziva ljude ovakvim i sličnim imenima ?
Je li ovo istina ?! Auu...![]()
![]()
Ni tebi čitanje kome je poruka upućena. Niti ti smeta da bratstvuješ sa SDA botovima i četnicima, samo da budeš u centru pažnje.OldFashioned je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:13Trolanje ti ne ide, pokušaj neki drugi posao ali gledaj i da te plaćaju.
Okoja ti je uvijek džabali radit'.
Moderatoru odnosno polumodoretaru bilo kojeg foruma ili pdf-a istog ne bi smjelo biti normalno onako tipkati.ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:30Ni tebi čitanje kome je poruka upućena. Niti ti smeta da bratstvuješ sa SDA botovima i četnicima, samo da budeš u centru pažnje.OldFashioned je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:13Trolanje ti ne ide, pokušaj neki drugi posao ali gledaj i da te plaćaju.
Okoja ti je uvijek džabali radit'.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl, jurisicduska, leo1946 i 21 gost.