Ovaj škorić (namjerno mu prezime pišem malim slovom) je najgluplji sportski novinar na kugli zemaljskoj.
P.S. Nadam se da ima nalog ovdje i da ovo čita.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Ovaj škorić (namjerno mu prezime pišem malim slovom) je najgluplji sportski novinar na kugli zemaljskoj.
Prije je bio Ministar. Sad me ne bi cudilo da je to zapravo admin.
To je za ozbiljnu diskusiju, uostalom, istaknuo sam da je on ključ. Famozni 4.pick. Očigledno se njime uvijek voli riskirati(nije to bio neki rizik sam po sebi po talentu, al eto,potegne se uvijek - Bender,Scottie Barnes,P.Williams,Jaren,Porzingis,Josh Jackson,Hunter). Ozljede su problem,a naravno nije ni bez njih bio savršen i sigurna stvar, al zato bi u slučaju uspjeha što ne moožeš poreći da nije naznačio, e to bi im bio bingo.Justin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:35Ne mogu se sloziti. Osim drafta Moranta, sto je bilo jasno i tesko za zajebati, te Banea, ostali potezi su losi i diskutabilni. Najveca greska je draft Jacksona kad su mogli imati Doncica ili Younga. Sada su pustili drugog najboljeg igraca i jos i solidnog rotacionog za nista, te uzasan draft odradili.Felixians4 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:17Ništa izolirano,od tradea Marca i potpunog rebuildinga(kojim je naravno najviše profitirao Toronto) 95 % poteza im je fantastično. Ovaj Draft su zariskirali u prvoj rundi. Vole Španjolce što je legitimno full. Ipak,valja vidjeti hoće li moći, sa ili bez Jenkinsa s ovom super talentiranom jezgrom ući u top5 jer pretendenata je napretek sa sličnom perspektivom. Ključ je JJJ ko i u CHICAGU PWill.
Nije Jham već je Cheatham,Zylan. On i Agada iz Nuggets SL u svakom slučaju bili bi velika pojačanja većini u Europi.
Večeras finale Ljetne Lige + ostalo za plasman polurevijalno, koš razlika odlučivala jer nekoliko ih je bilo s 4-0
Haha,pa zato sam i napisao da sada si CheatHam(trosmisleno). Malo zahebancije. No ako ćemo ozbiljno, ukoliko ste Bones Hylanda dobili uz M.Howarda, isplivat će tu netko pa će kad se Murray oporavi, to biti pofino pounjeno scorerski. Hyland je i defanzivno korektan,no za šampionske aspiracije pretanki ste - i doslovno i svakako, ne može u današnjoj konkurenciji samo genijalan napad do kraja,hbg.
Ministar odnosno insider je drugi čovjek i on je iz Gradačca. Naravno da je Škorić još tu...AshburtonG je napisao/la: ↑18 avg 2021, 12:24Prije je bio Ministar. Sad me ne bi cudilo da je to zapravo admin.
Zapravo je insider, barem je tako promijenjen nickname.![]()
hrabro od tebe što si mu dao titulu novinara
Ubice Oladipo nogama ove sezone i uzece keš
2 godine prosle oni i dalje o tome. I njega i Draymonda pucaju ozbiljni kompleksi
Oni su JEDVA prelazili Rocketse(slično bi vjerojatno bilo u seriji vs SAS 2017.). 2019. su se ispovrijeđivali mada su isto tako imali prije tog uvijek sreću da se suparnici polome + naklonost sudaca. Liga je u odnosu na taj period njihove ere ojačala i sigurno se ne bi šetali tek tako,a vidimo da Klaya nema 2 ipo godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.