Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Nirton
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Nirton » 17 avg 2021, 22:54

inside je napisao/la:
17 avg 2021, 22:49
Dino Merlin nastupa na gala večeri 🟠 :tokralju: :bih:
Joj botine. :problem:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 avg 2021, 22:55

inside je napisao/la:
Bices opet banovan zbog reklamiranja, ovaj put trajno.

Ovo je posljednje upozorenje

inside
Kontakt:

Post Postao/la inside » 17 avg 2021, 22:56

admin je napisao/la:
17 avg 2021, 22:55
inside je napisao/la:
Bices opet banovan zbog reklamiranja, ovaj put trajno.

Ovo je posljednje upozorenje
Ne vidim nigdje reklamu ali dobro, poštujem pravila foruma koja si počeo primjenjivati tek unazad par dana i to na određenim forumašima.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 avg 2021, 22:58

Ja vidim, a i ti znas o cemu govorim, znaci savrseno smo se razumjeli.

Ne valja kad sam ignorisao orgijanje na chatu, ne valja kad se ukljucim...

rdjavom...

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 avg 2021, 22:58

Epidaurus je napisao/la:
17 avg 2021, 22:53
Sta ces, stari nikad nije htio biti SDA botina ko ti i tebi slicni nego je mene i sestru poslao vani da studiramo i snadjemo se.

SDA bot ?! :rol:
Kako loše procjenjuješ ljude, fulao si miljama. Ali nije ni čudo, pun si predrasuda.

Boli me džon šta radiš, čime se baviš, ako si sretan super, ako nisi napravi da budeš meni ni iz džepa ni u džep.
Ljude ovdje konstantno vrijeđaš, govoriš im šta treba a šta ne. Valjda trebaju po tebi, Bogu da se ravnaju. Lijepo si nam se pohvalio i druge osudio čime se bave. Eto, ovo je moje posljednje zbogom, tebi Bože.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 17 avg 2021, 23:02

OldFashioned je napisao/la:
17 avg 2021, 22:58
Epidaurus je napisao/la:
17 avg 2021, 22:53
Sta ces, stari nikad nije htio biti SDA botina ko ti i tebi slicni nego je mene i sestru poslao vani da studiramo i snadjemo se.

SDA bot ?! :rol:
Kako loše procjenjuješ ljude, fulao si miljama. Ali nije ni čudo, pun si predrasuda.

Boli me džon šta radiš, čime se baviš, ako si sretan super, ako nisi napravi da budeš meni ni iz džepa ni u džep.
Ljude ovdje konstantno vrijeđaš, govoriš im šta treba a šta ne. Valjda trebaju po tebi, Bogu da se ravnaju. Lijepo si nam se pohvalio i druge osudio čime se bave. Eto, ovo je moje posljednje zbogom, tebi Bože.
Ne misli na tebe da si bot .

Džon - 😠
Đon - 😀
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 17 avg 2021, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Dimitrov
Kontakt:

Post Postao/la Dimitrov » 17 avg 2021, 23:02

admin je napisao/la:
17 avg 2021, 22:58
Ja vidim, a i ti znas o cemu govorim, znaci savrseno smo se razumjeli.

Ne valja kad sam ignorisao orgijanje na chatu, ne valja kad se ukljucim...

rdjavom...
Ne razumijem admine zasto su uklonjeni postovi Apolona i moje malenkosti na temi ljepotice? Bez razloga.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 avg 2021, 23:03

ASD je napisao/la:
17 avg 2021, 22:45
Epidaurus je napisao/la:
17 avg 2021, 22:16
Pa ono, sa 25 godina vec 3 i po godine staza u struci kao lab i softverski inzinjer u elektronickoj i auto industriji pred krajem mastera i izglednom ponudom za doktorat na TU Minhen ako budem imao zelju. Sta ces, tapkam u mjestu. Bolje solje postavljat.
Svaka čast! Ozbiljan je to uspjeh jer mislim da si imao i godinu jezika.
Mada lično na tvom mjestu se ne bih zalijetio sa doktoratom. To bi bilo dobro iskoristiti kada se baš nakupi iskustva u struci. S tim faksom vjerujem da uvijek možeš naći adekvatan doktorski program.
Hvala. Da, godina dana jezika pa onda fakultet. Doduse jezik i nije bio toliki faktor na pocetku jer sam imao vec jako dobro predznanje za stvari koje se rade na prvoj godini elektrotehnike ovdje. Poslije sam se vec uhodao jer C1 nivo koji se ovdje polozi nakon zavrsenog kursa je po mom misljenju dosta daleko od pravog C1 nivoa. ÖSD i Göthe C1 testovi su dosta tezi od ovog EPDa ovdje.

Jedan od profesora sa TU Minhen je dionicar i eksterni saradnik u firmi gdje trenutno radim, a i sam sef je dosta dobar sa njim pa bih tu imao ponudu preko njega za placeni doktorat ako budem imao zelju. Naravno ne bi to bilo odmah po zavrsetku mastera, mozda nekad oko 30e godine. No o tom po tom, skontacu vec nesto.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 avg 2021, 23:04

Ne bih znao, nisam nista brisao

Dimitrov
Kontakt:

Post Postao/la Dimitrov » 17 avg 2021, 23:07

admin je napisao/la:
17 avg 2021, 23:04
Ne bih znao, nisam nista brisao
Uredu, hvala na odgovoru.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 17 avg 2021, 23:09

Guzil iko išta ovdje?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 17 avg 2021, 23:11

samocelik je napisao/la:
17 avg 2021, 23:09
Guzil iko išta ovdje?
Ili su svi oženjeni ?
You are someone else I am still right here

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 avg 2021, 23:12

alemsa je napisao/la:
17 avg 2021, 21:42
admin je napisao/la:
17 avg 2021, 21:35
Ko je rekao da treba da bleji? Valjda moze a i treba da radi jednako kao i muskarac?

Evo ja sam taj koji ‘dojio’ flasicom doduse, od prvog dana, sad znas bar za jednog.

Haj ti posteno reci, bil ti radije kuci sjedio 0/24 s djecom ili bi radije isao na posao?
Pa moze zena raditi ali bez da kuca ispasta, ako moze postici kucu , sa poslom slobodno bez trunke razmisljanja. A musko bi trebalo da bude sposobno da izdrzava familiju znaci svatas
A moze i obrnuto, muskarac kucu, a ona da bude sposobna. Ili popola. Jel mora da se nadje glupa zena, nesposobna? Ne kontam

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2021, 23:19

admin je napisao/la:
17 avg 2021, 23:12
alemsa je napisao/la:
admin je napisao/la:
17 avg 2021, 21:35
Ko je rekao da treba da bleji? Valjda moze a i treba da radi jednako kao i muskarac?

Evo ja sam taj koji ‘dojio’ flasicom doduse, od prvog dana, sad znas bar za jednog.

Haj ti posteno reci, bil ti radije kuci sjedio 0/24 s djecom ili bi radije isao na posao?
Pa moze zena raditi ali bez da kuca ispasta, ako moze postici kucu , sa poslom slobodno bez trunke razmisljanja. A musko bi trebalo da bude sposobno da izdrzava familiju znaci svatas
A moze i obrnuto, muskarac kucu, a ona da bude sposobna. Ili popola. Jel mora da se nadje glupa zena, nesposobna? Ne kontam
Koja će to pristati da ona bude ta koja zarađuje a muškarac sjedi kući, tj da joj se svidi takav muškarac prije braka, to je skoro nemoguće, dok obrnutih primjera imaš koliko hoćeš.

Rijetkost da žena zarađuje više od partnera, bilo to u vezi ili braku, jer žene obično traže nekoga ko ima više od njih, i manje su plaćene od muških za iste poslove, dok muškarci pristaju da žena ne mora zarađivati kao oni, ali zato više ciljaju na mlađe, to su istraživanja pokazala :D
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Blejzer10
Kontakt:

Post Postao/la Blejzer10 » 17 avg 2021, 23:21

Arvid je napisao/la:
17 avg 2021, 20:49
Chief je najlošiji trol u historiji interneta.
Ja sam mislio da je ozbiljan dok mi nisu poslali njegov fb profil na pm. Lik živi liberalnijim životom od mene i Epija zajedno :mrgreen:

Tako da od tad sasvim drugačije čitam njegove
trolovske postove :mrgreen:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 17 avg 2021, 23:25

rio_Ferdy88 je napisao/la:
17 avg 2021, 23:19
admin je napisao/la:
17 avg 2021, 23:12
alemsa je napisao/la:

Koja će to pristati da ona bude ta koja zarađuje a muškarac sjedi kući, tj da joj se svidi takav muškarac prije braka, to je skoro nemoguće, dok obrnutih primjera imaš koliko hoćeš.

Rijetkost da žena zarađuje više od partnera, bilo to u vezi ili braku, jer žene obično traže nekoga ko ima više od njih, i manje su plaćene od muških za iste poslove, dok muškarci pristaju da žena ne mora zarađivati kao oni, ali zato više ciljaju na mlađe, to su istraživanja pokazala :D
Skoro se kod mene komšija (inače poznati bivši fudbaler, a trenutno propalica) udao u Ameriku kod jedne bogatašice koja će otprilike zarađivati par hiljada puta više od njeg. :mrgreen:
Epidaurus je napisao/la:
17 avg 2021, 23:03

Hvala. Da, godina dana jezika pa onda fakultet. Doduse jezik i nije bio toliki faktor na pocetku jer sam imao vec jako dobro predznanje za stvari koje se rade na prvoj godini elektrotehnike ovdje. Poslije sam se vec uhodao jer C1 nivo koji se ovdje polozi nakon zavrsenog kursa je po mom misljenju dosta daleko od pravog C1 nivoa. ÖSD i Göthe C1 testovi su dosta tezi od ovog EPDa ovdje.

Jedan od profesora sa TU Minhen je dionicar i eksterni saradnik u firmi gdje trenutno radim, a i sam sef je dosta dobar sa njim pa bih tu imao ponudu preko njega za placeni doktorat ako budem imao zelju. Naravno ne bi to bilo odmah po zavrsetku mastera, mozda nekad oko 30e godine. No o tom po tom, skontacu vec nesto.
Uzme svakako vremena.
Ali stvarno je to baš uspjeh s 25 godina imati iskustvo u struci i doći pred kraj mastera. Pogotovo kao stranac, bilo gdje.
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 17 avg 2021, 23:29, ukupno mijenjano 2 puta.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 avg 2021, 23:25

Svaka ce pristati da zaradjuje. Ja mislim da bi 90% zena izabralo da ne budu domacice, ako ikako moze.

Ne znam zasto mislite da bi zenama bilo drago da po citav dan peru djecije guzice, kuhaju ruckove, ciste... Kad niko od vas to ne bi radio.

pa cistacica je castan, ali najnizi i najslabije placen posao, sto bi iko to svojoj zeni zelio?

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 17 avg 2021, 23:28

Znači u braku, u vezi se raste, gradi, emocionalno i fizički, ponašaš se i mijenjaš kako idu životni izazovi da ne kažem teškoće. Mijenjaš mišljenje, prioritete, praviš kompromise iz ljubavi, razumijevanja, potreba. Nekad čitam Ljubav i sex, smiješno mi bude. Doduše ja sam oženjen, 2 djece, poso, kuće, auto, kreda...ja sam jednom pisao o tome pa me napali kao što sam ja dopustio da imam kredit na plati a žena nema. I vidim da puno njih već sad ima neki "plan" šta će žena morat a šta on ili bolje šta on neće. Neki vide papučarstvo u tome što neko usisa kuću a ne zna da nije usiso ženi već sebi, presvuko dijete i tako kamara primjera. Onda ovo za pare, pa brate ko da nije bolje što više para da dolazi u kuću. Nek zarađuje duplo, žene su ionako bolje sa parama, uvijek imaju neki štek a i kupit će ti nešto uvijek.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Dimitrov
Kontakt:

Post Postao/la Dimitrov » 17 avg 2021, 23:30

Nikada ne bih ozenio zenu koja nece da radi posao vec koja bi samo camila kuci i cekala mene s posla. Dvije plate su uvijek bolje od jedne. Uredu ako su djeca mala pa ih nema ko cuvati ali ne moze non stop tako. Malo kad narastu daj ih u obdaniste i uhvati se posla kakvog.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 avg 2021, 23:33

admin je napisao/la:
17 avg 2021, 23:25
Svaka ce pristati da zaradjuje. Ja mislim da bi 90% zena izabralo da ne budu domacice, ako ikako moze.
Nije poenta na domaćicama, nego da bi većina žena izabralo onog muškarca koji zarađuje kao ona ili više od nje, a ne nekog koji nema posao i ne radi ništa.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 12 gostiju.