Kad god zatreba, a oko kuce uvijek imas nesto, a i ako nemas zena ce ti izmisliti poso, ne svidja joj se vise boja sobe, hoce sad plavu recimo pa ti admine kreci. Nista nije ne fer, sve apsolutno fer. Jos joj sad sve na dugme, jos bi joj ti uskratio i to, samo ti kralju tako pa ces vidjeti neke stvari.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ja ba, umjesto da ode na potok da ti gaće riba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koji si ti bratalemsa je napisao/la: ↑17 avg 2021, 20:02Kad god zatreba, a oko kuce uvijek imas nesto, a i ako nemas zena ce ti izmisliti poso, ne svidja joj se vise boja sobe, hoce sad plavu recimo pa ti admine kreci. Nista nije ne fer, sve apsolutno fer. Jos joj sad sve na dugme, jos bi joj ti uskratio i to, samo ti kralju tako pa ces vidjeti neke stvari.

Ja sam misljenja da je najbolje neki ugovor sastaviti i ovjeriti kod notara jer inace se zene pocnu izvlaciti 10 dana ih mjesecno boli glava pa jos desetak PMS nemas ti tu efektivnog vremena isto ko kod nas u Premijer ligi ko fol utakmica 90 minuta na kraju 20 minuta efektivne igre bude

You are someone else I am still right here
- MaroonBjelave
- Kontakt:
A kako onda ide kod derpaša, koji zarađuje a koji karnišle odvrće/zavrće?
Ja sam naglasak stavio na dogovor koji je vjerovatno ključ svakog bračnog odnosa. U ostalom, ne gledamo svi jednako na brak i položaj žene u istom.
Imam primjer jarana koji je oženjen i ima dvoje male djece, žena mu je zaposlena i zaradi otprilike novca koliko im je potrebno za obdanište. Meni je eto razumnije da ona za to vrijeme koje provodi na poslu odgaja svoju djecu kod kuće jer vrijeme odrastanja te iste djece nit može vratiti nit nadoknadit, nikad više neće imati priliku gledati tu djecu kako odrastaju.
Naravno, to je žena za brak u mojim očima, prije svega majka moje djece pa onda sve ostalo po potrebi u ovisnosti od okolnosti i realnih mogućnosti.
Imam primjer jarana koji je oženjen i ima dvoje male djece, žena mu je zaposlena i zaradi otprilike novca koliko im je potrebno za obdanište. Meni je eto razumnije da ona za to vrijeme koje provodi na poslu odgaja svoju djecu kod kuće jer vrijeme odrastanja te iste djece nit može vratiti nit nadoknadit, nikad više neće imati priliku gledati tu djecu kako odrastaju.
Naravno, to je žena za brak u mojim očima, prije svega majka moje djece pa onda sve ostalo po potrebi u ovisnosti od okolnosti i realnih mogućnosti.
Slanje djece u obdaniste je dokaz da je zena/majka glupa. A pored nje i muz/otac koji to dopusta.chily-rz je napisao/la: ↑17 avg 2021, 20:12Ja sam naglasak stavio na dogovor koji je vjerovatno ključ svakog bračnog odnosa. U ostalom, ne gledamo svi jednako na brak i položaj žene u istom.
Jao fragilnog ega, nisam musko ako ne stavljam karnisle i slucajno nesto skuham, a zena tu 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- feniksptica
- Kontakt:
Danas mi porezna naplati papir da nisam ostvario nikakav prihod u protekloj godini 20 KM. Jos u banku moras ic pa i njima ostavit 2 markice.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako nisi probao provesti bar mjesec dana 24 sata sa vrtickom djecom, onda ne bi trebao komentarisati.chily-rz je napisao/la: ↑17 avg 2021, 20:12Ja sam naglasak stavio na dogovor koji je vjerovatno ključ svakog bračnog odnosa. U ostalom, ne gledamo svi jednako na brak i položaj žene u istom.
Neces ni ti imati priliku da gledas djecu kako odrastaju, pa sam siguran da nisi s njima 24/7. Na lockdown svi kukate ko da je smrtna kazna, a sta mislis da je toj zeni cijeli dan s malom djecom, ne mozes prnut...
I jos ti onda dodje hadzo kuci da ti objasni da ne vrijedis nista, on te hrani, on te oblaci, ti samo sjedis
Nisam to rekao, svako nek radi sta misli kako treba i sto mu odgovara. Ja govorim za sebe da ne bi zvao vodoinstalatera da mi postsvi solju, a ti zovi, nemam nista s tim. A glavna razlika izmedju muskog i zenskog mentalnog sklopa je da su muskarci vise zainteresovani u stvari, konstrukciju itd. a zene u ljude (ljudski rod, pomaganju itd.), imas najbolji primjera toga u praksi da recimo preko 95% inzinjera su muskarci a velika vecina medicinskih sestara su zene. Jedni i drugi mogu raditi oboje svakako, ali to jednostavno nije tako

Chilly je u pravu sve
Ti ako se ikad ozenis sa zenom, mada sumnjam jer si bi, primati ga ti je svakako
Ne znam, na ovom forumu vise medicinskih sestara nego inzinjera, a sve muskarci.
Eto zene vole imati srednju strucnu spremu i prat starcima guzice, a muskarci vole da su inzinjeri, graditelji...
Mnogo predrasuda imas.
Eto zene vole imati srednju strucnu spremu i prat starcima guzice, a muskarci vole da su inzinjeri, graditelji...
Mnogo predrasuda imas.
Cuj ovog naucnika. Znaci glupa je zena koja je doktor nauka, a pored nje glup covjek koji je ozenio doktora nauka umjesto duduka s dva osnovne i karakterom velicine buhinog oka.TheChief je napisao/la: ↑17 avg 2021, 20:18Slanje djece u obdaniste je dokaz da je zena/majka glupa. A pored nje i muz/otac koji to dopusta.chily-rz je napisao/la: ↑17 avg 2021, 20:12Ja sam naglasak stavio na dogovor koji je vjerovatno ključ svakog bračnog odnosa. U ostalom, ne gledamo svi jednako na brak i položaj žene u istom.
Jest vala, treba naci glupljeg i slabijeg od sebe da imas na kome cijeli zivot da se izivljavas. Problem se pojavi kad je takvih jako malo

Ko si na kraju krajeva ti da nesto dopustas? Nije srednji vijek i robovlasnicko drustvo da ti nekom nesto dopustis
Chief je najlošiji trol u historiji interneta.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
A šta će pravi uštipak , pokušava biti @Justin , nikako mu ne ide ...Malo je reći da se sramoti i ofira

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Marsal
- Kontakt:
Treba odgajati djecu koja će je eventualno ostavit samu kod kuće i naći će se sa 40 godina bez ikakvog radnog iskustva, da ne spominjem mogućnost da je muž namagarči i osta sa djecom bez posla, a poznavajući bh zakon i neke slučajeve iz prve ruke alimentacija dođe kao dobra volja, a ne obaveza.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Treba pitati učiteljice prvih razreda o razlikama između djece koja su išla u vrtić i djece koje su čuvale mame/nane/tete.
Brate ne znam sta ko voli niti je to moje misljenje, to su cinjenice koje je nauka dokazala za objasnjene tih procenata. Ti se sa naucnicima kolji oko tog ako ti smeta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.