Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Finally Loca!!
via @romeoagresti : Locatelli soon to Juventus! 
#juventus Juve Edits
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ma valjda je sd jer slika nije bas prečista... al opet za cenkasa tesko da se moze dobiti bolje, a jos ako volis nasu ligu dobijes i te kanale a i ostale kanale od kojih naravno 90 posto imas na telemachu... sa telemachovim internetom fercera haman bez stopanja (kod oca mi je ta kombinacija telemach kablovska i net jer im je net dobar a vamo mojawebtv tj ja mu namjestio to) i kaze da je prezadovoljan, samo ponekad na smart tv treba uraditi restart kad stane slika (to je zbog sistemskih gresaka na smart tv) ali to je par sekundi nista strasno...
Zadnja izmjena: Kompromis, dana/u 17 avg 2021, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
INFO Goal Italia
È FATTA: LOCATELLI ALLA JUVE!
DONE DEAL: LOCATELLI JOINS JUVE!
Cekamo brojke
Cekamo brojke

Max Allegri
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Skines sa gugla verziju kodia 18.9 leia (moze na bilo sta, box, mobitel, racunar, tablet) i to instaliras... odmah po ulasku zabranis update jer ako se updatuje ne radi i dozvolis unknown sourc.es... onda ti je najlaksa varijanta naci na youtube da ti ja ovako ne objasnjavam evo ti objašnjeno korak po korak ali prvo prije svega zabrani update u opcijama... i sad kad sve to namjestis i prvi put udjes sacekas da ti se ucita lista kanala pa onda na pvr udjes i odabereš drzavu iz koje ces gledati... arene imas u bih, srbiji i hrvatskoj... uglavnom nema vise stimanja portala i cimanja oko toga sad su namjestili da radi na prvom portalu...
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Burberry46
- Kontakt:
Znaci ova sa webtv mi je opcija. Steka l?Kompromis je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:27Ne valja ni sad a skupa (nestabilna totalno)... imas 2 bolje opcije za Arene... jedna ti je da kupis box (za 120km znas kakav box mozes uzeti) i na njega skines kodi al to ako imas dobar net i druga opcija ti je ako si npr na Telemachovom internetu, logosoftovom internetu ili negdje u inostranstvu uzmes za 10KM mjesecno mojuwebtv (moze na svim uredjajima a ima aplikacija i za smart tv pa gledas na tvu) i imas sve Arene, kanale za nasu BiH ligu i moja tv skoro sve ostale kanale... karticom placas samo se registrujes na bh telecom stranici jer preko maila moras potvrditi... obje varijante su dobre ali za obje moras imati internet...
Kaze kod mene otac da mu je super... na mobu i kompu maltene nikad ne stopa ako je internet stabilan, a na smart tvu ponekad se mora refresh uraditi zbog sistemskih gresaka u samom tvu... uglavnom za 10KM prezadovoljan ali naravno pod uslovom da se ima stabilan net (dovoljan je obicni telemachovom a posto si ti mislim vani pretpostavljam da tvoj kida jos vise sto ce recii vise nego dobro bi ti radilo)...VelaHavle je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:59Znaci ova sa webtv mi je opcija. Steka l?Kompromis je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:27Ne valja ni sad a skupa (nestabilna totalno)... imas 2 bolje opcije za Arene... jedna ti je da kupis box (za 120km znas kakav box mozes uzeti) i na njega skines kodi al to ako imas dobar net i druga opcija ti je ako si npr na Telemachovom internetu, logosoftovom internetu ili negdje u inostranstvu uzmes za 10KM mjesecno mojuwebtv (moze na svim uredjajima a ima aplikacija i za smart tv pa gledas na tvu) i imas sve Arene, kanale za nasu BiH ligu i moja tv skoro sve ostale kanale... karticom placas samo se registrujes na bh telecom stranici jer preko maila moras potvrditi... obje varijante su dobre ali za obje moras imati internet...
Ako je istina ovo kako su ga kupili svaka im cast
Ipak sam uplatio arena aplikaciju ...i evo skino na tv aplikaciju i nemam nikakvih problema s stopanjem ....ide slika normala ...placat 1o maraka moju tv i gledat Sd kanale ne mogu vala

Ipak sam uplatio arena aplikaciju ...i evo skino na tv aplikaciju i nemam nikakvih problema s stopanjem ....ide slika normala ...placat 1o maraka moju tv i gledat Sd kanale ne mogu vala
-
- Kontakt:
Svaka čast za Locatellia, posebno za ovu cijenu gdje prosječna kokoš koja zna trčati vrijedi 30mill.
#ALLEGRIOUT
More l to kod nas ovamo u dijaspori

Hvala @Kompromis

Ne znam , probaj ...halali 8 eura i ako ne mogne

Dobar posao sa Locateliem, steta samo sto se cekalo ovoliko.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nikad nije kasno

Ja bi ga odma ubacio medju 11 sad za vikend, ali poznavajuci Allegria to ce biti postepeno.
Ramiz igra prvu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.