AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Za ovog Vlasica mi je sumnjivo to sto ga, bar kako ja citam i vidim, ne trazi niko nego mi. Nesto kontam da je on toliko dobar bio bi jos neko u igri.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zadnjih par sati počelo se spominjati i ime Miralema Pjanića u kontekstu Milana. Navodno će Maldini u zadnjim danima merkata pokusati ubjediti Barcelonu da ga pusti po povoljnim uslovima u Italiju.
Druže, Vlašić je igrač enormnog potencijala. O njemu se puno piše i priča kod nas ovdje na Balkanu već 3-4 godine. Pravo mu je vrijeme da napusti Rusiju, ako misli napredovati u pravom pogledu.
Druže, Vlašić je igrač enormnog potencijala. O njemu se puno piše i priča kod nas ovdje na Balkanu već 3-4 godine. Pravo mu je vrijeme da napusti Rusiju, ako misli napredovati u pravom pogledu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ne znam samo koju poziciju bi to Pjanic mogao igrati u Milanu
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
O tome neka brine Pioli, ako bi se to desilo. Ako bi se vodili emocijama Mire ima mjesto umjesto Bennacera. Ali ako se gleda trenutno stanje jednog i drugog, onda Alžirac ima prednost. Nažalost Miralem ne igra već više od godinu dana konstantno, to u njegovim godinama ostavi veliki trag.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Felixians4
- Kontakt:
7 godina već Niksi je na sceni. U biti,2013. debitirao kontra Besiktasa u pripremnoj,on i Balić i oduševili.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:04
Olma niste uzeli kad ste mogli,Vlašića hoćete izgleda.
Nikola je ipak odigrao slabije drugi dio sezone pod Olićem kada je CSKA potonuio i ostao bez euro kupova,bila je i neka ozljeda prisutna. Cijena je otprilike "realna" i to je svakako dobar transfer pa sve i da se ispostavi flop ili meh. Mada ne vjerujem da s Piolijem možete do nekih većih stvari
-
- Kontakt:
Problem je u tome što se sve više novih imena spominje a niko još da dođe. Još sa ipak uvjeren da to samo novinari lupaju a da niko još ne zna njihove prave zamisli.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Govorim za period kad ja napustio Hajduk i otišao put Evertona. Sumnjam da će antitalenat do 23e godine skupiti skoro 30 utakmica za viceprvaka svijeta tek tako.Felixians4 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:227 godina već Niksi je na sceni. U biti,2013. debitirao kontra Besiktasa u pripremnoj,on i Balić i oduševili.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 17:04
Olma niste uzeli kad ste mogli,Vlašića hoćete izgleda.
Nikola je ipak odigrao slabije drugi dio sezone pod Olićem kada je CSKA potonuio i ostao bez euro kupova,bila je i neka ozljeda prisutna. Cijena je otprilike "realna" i to je svakako dobar transfer pa sve i da se ispostavi flop ili meh. Mada ne vjerujem da s Piolijem možete do nekih većih stvari
Apsolutno sam uvjeren da bi u Milanu napravio uspješnu epizodu.
ebo te dan udjem s nadom da ce me nesto obradovati , a ovdje se romani pisu o Vlasicu koji navodno kosta 30 miliona , i za kojeg samo dalmatinski lobi smatra da je talenat i par forumaša. Pa mi se riješili Pakete koji je Ronaldinjo za Vlasića, i sad da dovodimo ovo nahajpano dalmatinsko dijete.
Razlog što je skupio 30 tekmi za kockaste je taj sto su bas kriticni na poziciji desnog ofanzivnog + taj dalmatisnki lobi.
Kao što gore kolega reće da je on toliko vruća roba, ne bi ga samo Milan zelio.
Razlog što je skupio 30 tekmi za kockaste je taj sto su bas kriticni na poziciji desnog ofanzivnog + taj dalmatisnki lobi.
Kao što gore kolega reće da je on toliko vruća roba, ne bi ga samo Milan zelio.
- Romagnoli13
- Kontakt:
They tell me that the player has already been chosen and there is already an agreement with the club he belongs to but we do not know who he is, he is a player with a high salary (they are negotiating) and he is a 7 (band) who knows how to play also from 10 (attacking midfielder). "
- Carlo Pellegatti
Carlo je često bio u pravu kad je Milan u pitanju. Mada od dolaska Maldinija, nije baš tako, ali hajde da vidimo.
- Carlo Pellegatti
Carlo je često bio u pravu kad je Milan u pitanju. Mada od dolaska Maldinija, nije baš tako, ali hajde da vidimo.
Taj Pelegati već godinama lupa po vascijelo ljeto, a procenat pogođenih vijesti je možda oko 2%.
Btw koji to klub osim Milana igra sa desetkom i upravo treba baš takvog igrača? Vjerovatno nijedan.
Što je ujedno i odgovor na pitanje zašto je Milan najozbiljniji klub koji se interesuje, iako nije istina da je i jedini.
Cijena od minimum 25m u doba korone gdje većina klubova troši malo ili nimalo je još jedan dodatni problem zašto je još uvijek "zarobljen" u Rusiji.
Btw koji to klub osim Milana igra sa desetkom i upravo treba baš takvog igrača? Vjerovatno nijedan.
Što je ujedno i odgovor na pitanje zašto je Milan najozbiljniji klub koji se interesuje, iako nije istina da je i jedini.
Cijena od minimum 25m u doba korone gdje većina klubova troši malo ili nimalo je još jedan dodatni problem zašto je još uvijek "zarobljen" u Rusiji.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
30M u ovom periodu je kao 60M prije ovog sr*anja. Klubovi štede, osim ovih par koji imaju neograničena sredstva. A kao što Rope napisa, nema baš puno klubova problem sa playmakerom i krilom. Zato je Milan najaktivniji i najviše su zagrizli za Nikolu.
- Beduin
- Kontakt:
Paqueta je qurcina, a ne Ronaldinjo. Ni taj nista u karijeri nece napraviti osim tavorenja po Francuskoj ligi. Nek ode u neku drugu ligu petice i vidicemo sta ce napraviti. Mozda u Spaniji jos bi nesto raduckao, u solidnom klubu, a nikako u ovim najjacim.
Vlasic ima slifa, radilica je, hoce se vratiti nazad i to je ono sto treba Milanu. Da li bi uspio kod nas? To se jedino moze znati ako nam dodje, a nikakva garancija ne postoji, kao i kod svakog drugog igraca.
Sa Pjanicem bismo igrali strasnu odbranu, Kessie bi kolabir'o zbog njega i dodatnog trcanja

Vlasic ima slifa, radilica je, hoce se vratiti nazad i to je ono sto treba Milanu. Da li bi uspio kod nas? To se jedino moze znati ako nam dodje, a nikakva garancija ne postoji, kao i kod svakog drugog igraca.
Sa Pjanicem bismo igrali strasnu odbranu, Kessie bi kolabir'o zbog njega i dodatnog trcanja
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovdje mnogi izgleda još nisu shvatili da Milan traži isključivo igrače koji su motorički kvalitetni,uz naravno ostale kvalitete. Naravno ima par izuzetaka u ekipi. Ali 90% tima čine igrači koji mogu da pokriju veliki dio terena što ofanzivno što defanzivno. Zato je Vlašić primarna meta.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Večeras navodno Di Marzio ima bombastičnu vjestu kad je Milan u pitanju. Naime radi se o igraču iz jednog od top klubova, igra krilo kao i ofanzivnog veznog. Ali više o tome večeras će Di Marzio govoriti. Već mnogi spekulišu da je riječ o B. Silvi iz Citya.
-
- Kontakt:
Bernardo Silva bi zbog dolaska onog napuhanog Engleza mogao tražiti da ide ali zbog dugačkog ugovora ga ipak Milan neće uzeti. Puno para će oni tražiti za njega. Vidjećemo večeras koga će to Di Mario spomenuti.
Kessie i Bennacer će igrati u istoj grupi na AFCONu.
Kessie i Bennacer će igrati u istoj grupi na AFCONu.
Milan nema 25m za Vlašića, a da ima jedno duplo više od toga za Silvu. 
To će biti Isco, Coutinho, Odegard i slični igrači, ne znam više ni čije ime mogu spomenuti, a da se već nije dovodio u kontekst sa Milanom. Doduše ne vjerujem da ćemo čuti išta bombastično večeras, garant je samo clickbait jer Di Marzio već odavno nema pojma šta se dešava u klubu (osim ako dogovor baš nije u poodmakloj fazi).

To će biti Isco, Coutinho, Odegard i slični igrači, ne znam više ni čije ime mogu spomenuti, a da se već nije dovodio u kontekst sa Milanom. Doduše ne vjerujem da ćemo čuti išta bombastično večeras, garant je samo clickbait jer Di Marzio već odavno nema pojma šta se dešava u klubu (osim ako dogovor baš nije u poodmakloj fazi).
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
A imaju 30M za Tomoria?rope11 je napisao/la: ↑17 avg 2021, 22:19Milan nema 25m za Vlašića, a da ima jedno duplo više od toga za Silvu.

Ne htjeti nekoga tek tako platiti i nemati, dva su različita pojma.
Naravno da je B. Silva wet dream. Te da su Odegaard, Asensio i njima slični puno realnije opcija. Ali sačekajmo, pa da vidimo.
Pa imali su na početku, zato sad nemaju. 
I opet je ogromna razlika između 30 i 50m, nema šanse da će ova uprava platiti išta više od max. 35m i to isključivo na nekoga ko je bliži dvadesetim nego tridesetim.
I onih par puta kad su prešli granicu sa Paquetom i Piontekom, zajebali su se pa sad pušu i na hladno.

I opet je ogromna razlika između 30 i 50m, nema šanse da će ova uprava platiti išta više od max. 35m i to isključivo na nekoga ko je bliži dvadesetim nego tridesetim.
I onih par puta kad su prešli granicu sa Paquetom i Piontekom, zajebali su se pa sad pušu i na hladno.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.