Jedno, drugo je moje zacinjeno u Bosni. A meni to nikad nije smetalo, bitno je da mi je skuhano, oprano itd. A tog sto se javlja je zena izdrzavala godinama, ja bi prosio ne bi dopustio da me zena izdrzava
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 avg 2021, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Jos kad ti u paketu spakuje dva tudja djeteta onda je bolje da je ne gledas nikako a
Auuu
Pa vratite postove a i sami napamet znate kakve je utopijske snove imaoe oko zena, a dobio sta je dobio. Najbolje da je Bego Gutic izdržava i jos sad kao on upravu i s.re po forumu sta je dobro a sta lose
Znači on je u fazonu lika kojeg sam maloprije sreo, nosi majicu najbolja supruga, ispod kobra naslikana
Jedno, drugo je moje zacinjeno u Bosni. A meni to nikad nije smetalo, bitno je da mi je skuhano, oprano itd. A tog sto se javlja je zena izdrzavala godinama, ja bi prosio ne bi dopustio da me zena izdrzava
Čime si ga začinio, Vegetom?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
Pa vratite postove a i sami napamet znate kakve je utopijske snove imaoe oko zena, a dobio sta je dobio. Najbolje da je Bego Gutic izdržava i jos sad kao on upravu i s.re po forumu sta je dobro a sta lose
Znači on je u fazonu lika kojeg sam maloprije sreo, nosi majicu najbolja supruga, ispod kobra naslikana
A kući vjerovatno naizvrat tu majicu nosi
Sigurno mi je bolje nego bilo kojem muskarcu na ovom svijetu kojem supruga daje marku da ode na kafu.
Bolje da zena radi, sto je vise zauzeta manje zvocanja. A ne postoji brak gdje mu zena ne zvoca, taj je ozenjen sa tranzvestitom, kojem ne zvoca
Jos kad ti u paketu spakuje dva tudja djeteta onda je bolje da je ne gledas nikako a
Jeb.em ti sve ludo
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Auuu
Izdrzavo ja, i u Bosni a i ovdje, jer to je muski. A kod tebe su uloge bile zamjenjene, zena te godinama izdrzavala, ti si teror prezivljavo od nje svakodnevno, zbog tog. I ti to znas
Kakv veze ima i da je drugo ? Svaka tebi čast na tome , tako razmišlja normalan muškarac . Ne znam zašto te ismijavaju .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kakv veze ima i da je drugo ? Svaka tebi čast na tome , tako razmišlja normalan muškarac . Ne znam zašto te ismijavaju .
I meni nije jasno, ako je ok zena ne vidim problem u tome. Bolje i tako nego nikako se ne ozeniti kao ja i marsal
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Naravno da nije problem.
Prvi ne bih imao ništa protiv razvedene djevojke sa djetetom.
Samo jedna mala razlika Rio, ti i ja nikad nismo glumili mega ****, postavljali neke krindž skrinšotove, pričali kako okrećemo svaku i bla bla bla i na kraju završili u braku sa ezdea omladinkom iz Banovića.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
I meni nije jasno, ako je ok zena ne vidim problem u tome. Bolje i tako nego nikako se ne ozeniti kao ja i marsal
Rio brate, uzmi BMW-a, dođi u Krajinu subotom navečer i ko kabadahija baci ključeve na stol i biraj
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."