Smije li se pisati o Afganistanu?
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Chat
smije o geopolitičkoj i vojnoj situaciji. Vjera, ismijavanje nedobog vjere ili bilo šta tako, to ne smije
- OldFashioned
- Kontakt:
Nikada nije poželjno previše slobodnog vremena, bilo da se radi o M ili Ž.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Isto kao i muško, što se vidi iz hiljada ispisanih stranica na ovoj temi.Shategabri je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:24To je tačno, besposleno žensko jest jednako problem, samo smišlja gluposti.
zaobiđite glupe i uvrjedljive komentare, nikad ne znate jel admin žensko, vjernik, ili samo običan kompleksaš
-
- Kontakt:
U demokratskom drustvu ismijavanje primitivizma je dozvoljeno, ali eto, drzimo se pravila.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:25smije o geopolitičkoj i vojnoj situaciji. Vjera, ismijavanje nedobog vjere ili bilo šta tako, to ne smije
🔹
U lijepo odgojenom društvu ismijavanje bilo koga nije dozvoljeno, a pogotovo ne na osnovu onog što dobiješ po rođenju, a ne vlastitim izborom.PatriceKwedi je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:27U demokratskom drustvu ismijavanje primitivizma je dozvoljeno, ali eto, drzimo se pravila.
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ok isto, ja sam muško pa pričam iz svog iskustva.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:26Isto kao i muško, što se vidi iz hiljada ispisanih stranica na ovoj temi.Shategabri je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:24To je tačno, besposleno žensko jest jednako problem, samo smišlja gluposti.
zaobiđite glupe i uvrjedljive komentare, nikad ne znate jel admin žensko, vjernik, ili samo običan kompleksaš
Ne znam što bi to bilo uvredljivo, dokon insan iz dosade smišlja kako neku glupost da napravi.
Izvinjavam se ako sam koga uvrijedio.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Hoces reci da je prosjecni musliman u BiH po rodjenju dobio uvjerenje da su zene niza bica?admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:32U lijepo odgojenom društvu ismijavanje bilo koga nije dozvoljeno, a pogotovo ne na osnovu onog što dobiješ po rođenju, a ne vlastitim izborom.PatriceKwedi je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:27U demokratskom drustvu ismijavanje primitivizma je dozvoljeno, ali eto, drzimo se pravila.
🔹
Nije kao musko, rijetko koje musko voli da se prepire, svadja i to. Dok je zensko tako krojeno, ne postoji muskarac u braku da mu nije tako, nema ga, ko god ti kaze laze. Svima je u 5 deka, jedina razlika je dal se neko kur.va i jel kurban ili nije, sve dok vise nedas da budes kurban, brak ce ti biti bolji.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:26Isto kao i muško, što se vidi iz hiljada ispisanih stranica na ovoj temi.Shategabri je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:24To je tačno, besposleno žensko jest jednako problem, samo smišlja gluposti.
I ne znam sto izjedancavas zene i muskarce kad nismo isti, totalno razlicite percepcije realnosti i dozivljanje iste.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne možemo ni biti isti kad nam ni konstitucija nije ista, kad nam ciklusi dešavanja u organizmu nisu isti, samim tim ne reagujemo isto na podražaje iz okoline ili pak samog nam tijela.
Malo je grubo to sa izjednačavanjem, ispade da je neko superiornije biće.
Ok, možda si jači od nje, ali budi siguran da će te preveslati i nadmudriti

Koševo Zapad
Ma da, zato su na našem forumu muškarci napisali 8 miliona postova prepirki... jer nisu krojeni za svađe.alemsa je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:35Nije kao musko, rijetko koje musko voli da se prepire, svadja i to. Dok je zensko tako krojeno, ne postoji muskarac u braku da mu nije tako, nema ga, ko god ti kaze laze. Svima je u 5 deka, jedina razlika je dal se neko kur.va i jel kurban ili nije, sve dok vise nedas da budes kurban, brak ce ti biti bolji.admin je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:26Isto kao i muško, što se vidi iz hiljada ispisanih stranica na ovoj temi.Shategabri je napisao/la: ↑17 avg 2021, 14:24
To je tačno, besposleno žensko jest jednako problem, samo smišlja gluposti.
I ne znam sto izjedancavas zene i muskarce kad nismo isti, totalno razlicite percepcije realnosti i dozivljanje iste.
Aj ne pričaj gluposti, nismo potpuno isti, ali možemo biti potpuno jednako glupi.
Ovu temu baš treba zaključati, samo neko liječenje frustracija, to trebaš sa ženom raspraviti, kako je ko krojen i kako ti je u braku, nije ti to za foruma.
Bolje sve nego da muskarca zena izdrzava, tad ti je konstatni prc

Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 17 avg 2021, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa vratite postove a i sami napamet znate kakve je utopijske snove imaoe oko zena, a dobio sta je dobio. Najbolje da je Bego Gutic izdržava

Zadnja izmjena: Mig_Mig, dana/u 17 avg 2021, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Max Allegri

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Kaunas, TheTruth34 i 12 gostiju.