Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ne ide bash Del Potru, 2:0 gubi... Hajde Martine, hajde Martinee..
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Al udara ona Bojana Jovanovski, a tek joj 18 godina. Cura igra samo takav napadacki tenis, definitivno moj buduci favorit. Mora malo i taktike uvest ako misli ozbiljnije napredovati
nema potpisa
Prvi set odlicno odigrala,pravo me odusevila,a onda raspad u drugom,a pogotovo u trecem setu kada je i Zvonareva krenula jace da igra,no ako ovako nastavi bice nesta od nje u buducnosti.Admir_Sa je napisao/la:Al udara ona Bojana Jovanovski, a tek joj 18 godina. Cura igra samo takav napadacki tenis, definitivno moj buduci favorit. Mora malo i taktike uvest ako misli ozbiljnije napredovati
A odlican mec odigrale su Safarova i Zakopalova,2:1 pobedila Safarova,prvi set 6:3,da bi onda u drugom igran tie-brake u kome Zakopalova pobedjuje,da bi u trecem setu Safarova pobedila 7:5,te uzela mec.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Samo budala žemo gledati ženski tenis.
nanake je napisao/la:Samo budala žemo gledati ženski tenis.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Taman da fino odgledamo.volimliverpool je napisao/la:Evo počinju Wozniacki (great) i Cibulkova (great)![]()
![]()

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Pocinje i duel dvojice cela 

Viktor fantastičan sa osnovne. Izbacit će sina hrvatske majke Dijane.
Nego sta, evo 1:4nanake je napisao/la:Viktor fantastičan sa osnovne. Izbacit će sina hrvatske majke Dijane.

Al' ozbiljno nadam se da ce Troicki vratit brejk i dobit...
EDIT: Troicki zreo da uzme mec, rastrco se, dobro igra, ima vise snage od Dokovica, jest da gubi ovaj set i izgubit ce ga vjerovatno, al idalje mislim da ce uzet mec...
Svaka čast Viktoru na predaji, nije htio umarati Novaka po ovom suncu.
Sto je predo? Jesul ovo igrali na 1 set?nanake je napisao/la:Svaka čast Viktoru na predaji, nije htio umarati Novaka po ovom suncu.
Ne znaš šta propuštaš.nanake je napisao/la:Samo budala žemo gledati ženski tenis.

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Hare_BvB je napisao/la:Taman da fino odgledamo.volimliverpool je napisao/la:Evo počinju Wozniacki (great) i Cibulkova (great)![]()
![]()
![]()

Guzovi u Cibulkove ispali kroz suknjicu,Wozniacki sisice samo takve kad čeka servis i još prelijepe noge i u jedne i u druge.

Williams predala meč zbog povrede,Troicki isto predao meč Đokoviću.
You'll never walk alone.
KAKVE OVO DEBILE NADAL DOBIJA, KAKAV SU MU OVO ZRIJEB NAMJESTILA, PICKA JEDNA TAKO JE I US OPEN OSVOJIO
FEDERER U DRUGOM KOLU SA SIMONOM IGRA, SAD SA ROBREDOM, ONAJ SA NEKIM DEBILIMA IZ WCA
FEDERER U DRUGOM KOLU SA SIMONOM IGRA, SAD SA ROBREDOM, ONAJ SA NEKIM DEBILIMA IZ WCA
Ma daj stvarno, nemaš ti veze sa tenisomEdinTM87 je napisao/la:KAKVE OVO DEBILE NADAL DOBIJA, KAKAV SU MU OVO ZRIJEB NAMJESTILA, PICKA JEDNA TAKO JE I US OPEN OSVOJIO
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Zato sto je bio povredjen i ranije i uopste je dosao nastup protiv Novaka u pitanje.Sada mozemo mi ovo da tumacimo na vise nacina,ali ja sam mislio da on uospte i nece da izlazi na teren,ali eto izasao je i predao nakon prvog seta,moje neko misljenje da kada je vec imao tu povredu(sada ne znam koja je u pitanju,nesta je za misice mislim)on nije trebao ni da izadje na mec,ali hteo je da bude u sportskom duhu pa da proba da izdrzi bar ta tri gema,jer je i on bio svestan da nece moci uzeti set.EdinTM87 je napisao/la:Sto je predo? Jesul ovo igrali na 1 set?nanake je napisao/la:Svaka čast Viktoru na predaji, nije htio umarati Novaka po ovom suncu.
p.s. Moze neko ovo da mi pojasni,ne shvatam do cega je ovo,a nemam trenutno zvucnike na kompu pa ne mogu da cujem o cemu se radi
[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nakupilo se zraka ispod podloge, pa loptica nije mogla da odskače na tom mjestu. Poslije su izbušili taj dio terena, ispustio se višak zraka, te je sve bilo ok(ovo sam ja uhvatio na nekom njemačkom kanalu; valjda sam dobro preveo). 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ted Mosby je napisao/la:Ma daj stvarno, nemaš ti veze sa tenisomEdinTM87 je napisao/la:KAKVE OVO DEBILE NADAL DOBIJA, KAKAV SU MU OVO ZRIJEB NAMJESTILA, PICKA JEDNA TAKO JE I US OPEN OSVOJIO
Fazon je sto bi istog tog Simona Nadal pocistio sa terena i onda bi opet dosli na isto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.