Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
If Kostas Manolas returns to Greece for Olympiacos, then Napoli will look to Juventus defender Daniele Rugani, claim reports.
Hmm
Hmm
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne zna se još, najavljuje ekskluzivu za večeras.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ronaldo u PESEŽE
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Joj jbt bas sam mislio kome bi ga mogli pustit, i tacno ako propadne Kane,on bi Pepu najbolje dosao. Hajde Pep spasi nas
Max Allegri
Ni za Sturara se ovoliko nije navijalo da ode iz kluba 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Koristil ko onu arena claud aplikaciju ...jel stabilna , posto mi je na pocetku kad je ono tek izasla i kad je bila besplatna non stop stekala
Ne valja ni sad a skupa (nestabilna totalno)... imas 2 bolje opcije za Arene... jedna ti je da kupis box (za 120km znas kakav box mozes uzeti) i na njega skines kodi al to ako imas dobar net i druga opcija ti je ako si npr na Telemachovom internetu, logosoftovom internetu ili negdje u inostranstvu uzmes za 10KM mjesecno mojuwebtv (moze na svim uredjajima a ima aplikacija i za smart tv pa gledas na tvu) i imas sve Arene, kanale za nasu BiH ligu i moja tv skoro sve ostale kanale... karticom placas samo se registrujes na bh telecom stranici jer preko maila moras potvrditi... obje varijante su dobre ali za obje moras imati internet...
U vrijeme korone, kad vidis kako kriza drma, jednostavno je postao financijski teret. Mislim da bi bilo idealno za obje strane, da se nadje neko zajednicko rjesenje i svi nastave svojim putevima.
Jelle, moj ti je savjet IPTV.
Max Allegri
Telemachov je ...znaci mojaweb da uzmem ..tnxKompromis je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:27Ne valja ni sad a skupa (nestabilna totalno)... imas 2 bolje opcije za Arene... jedna ti je da kupis box (za 120km znas kakav box mozes uzeti) i na njega skines kodi al to ako imas dobar net i druga opcija ti je ako si npr na Telemachovom internetu, logosoftovom internetu ili negdje u inostranstvu uzmes za 10KM mjesecno mojuwebtv (moze na svim uredjajima a ima aplikacija i za smart tv pa gledas na tvu) i imas sve Arene, kanale za nasu BiH ligu i moja tv skoro sve ostale kanale... karticom placas samo se registrujes na bh telecom stranici jer preko maila moras potvrditi... obje varijante su dobre ali za obje moras imati internet...
IPTV, isto kasni, za iste pare dobijes 2000kanala vise, sportskih 200 vise.jelle je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:45Telemachov je ...znaci mojaweb da uzmem ..tnxKompromis je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:27Ne valja ni sad a skupa (nestabilna totalno)... imas 2 bolje opcije za Arene... jedna ti je da kupis box (za 120km znas kakav box mozes uzeti) i na njega skines kodi al to ako imas dobar net i druga opcija ti je ako si npr na Telemachovom internetu, logosoftovom internetu ili negdje u inostranstvu uzmes za 10KM mjesecno mojuwebtv (moze na svim uredjajima a ima aplikacija i za smart tv pa gledas na tvu) i imas sve Arene, kanale za nasu BiH ligu i moja tv skoro sve ostale kanale... karticom placas samo se registrujes na bh telecom stranici jer preko maila moras potvrditi... obje varijante su dobre ali za obje moras imati internet...
Max Allegri
Ma realno ne treba mi 2ooo kanalaMig_Mig je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:47IPTV, isto kasni, za iste pare dobijes 2000kanala vise, sportskih 200 vise.jelle je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:45Telemachov je ...znaci mojaweb da uzmem ..tnxKompromis je napisao/la: ↑17 avg 2021, 13:27
Ne valja ni sad a skupa (nestabilna totalno)... imas 2 bolje opcije za Arene... jedna ti je da kupis box (za 120km znas kakav box mozes uzeti) i na njega skines kodi al to ako imas dobar net i druga opcija ti je ako si npr na Telemachovom internetu, logosoftovom internetu ili negdje u inostranstvu uzmes za 10KM mjesecno mojuwebtv (moze na svim uredjajima a ima aplikacija i za smart tv pa gledas na tvu) i imas sve Arene, kanale za nasu BiH ligu i moja tv skoro sve ostale kanale... karticom placas samo se registrujes na bh telecom stranici jer preko maila moras potvrditi... obje varijante su dobre ali za obje moras imati internet...
Hajd' ziv bio me refreshuj kako da na kodiu podesim arene. Ispao sam iz fazona, bar 6/7 mjeseci nisam upalio.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.