Mozes promasiti pojacanje, moze nesto krenuti po zlu, pa propadne zavrsen transfer.
Ali pres konferencija ,to je vec po meni zajebancija.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Oni se sami diskredituju poput recimo kanarinca. Posljednji biser mu je bio kako igrači nisu primili platu 13 mjeseci i svi mu se smiju radi toga. Jbg, Osma se zaletio da napiše nešto neprovjereno i to je to. Prije par mjeseci je bio kralj, car, gigant radi dobrih informacija.
Pa nije da nije.. ima 59 utakmica tamo a u Širokom preko 200, znači čitavu karijeru je bio standardan jer ima 27 godina. Ove sezone nije igrao to stoji ali skontaj da je Lokomotiva treća u x100 puta jačoj ligi od naše i da imaju 43 igrača i 5-6 lijevih bekova. Goran ga zna jako dobro, Bosanac je a za Pidru je svakako svemirski brod.
Evo covjek iz prve ruke napisao da nije dogovoreno?MortemHz je napisao/la: ↑17 avg 2021, 12:46Pa nije da nije.. ima 59 utakmica tamo a u Širokom preko 200, znači čitavu karijeru je bio standardan jer ima 27 godina. Ove sezone nije igrao to stoji ali skontaj da je Lokomotiva treća u x100 puta jačoj ligi od naše i da imaju 43 igrača i 5-6 lijevih bekova. Goran ga zna jako dobro, Bosanac je a za Pidru je svakako svemirski brod.
Lokomotiva je čak nešto i Širokom platila za njega. Ja sam apsolutno za njegovo dovođenje.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, ErosViverosViv, NazorUso, Proximic, ubipara i 38 gostiju.