Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Wanderson
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Wanderson » 17 avg 2021, 11:55

Shategabri je napisao/la:
17 avg 2021, 11:53
I ranije su oni sarađivali, al onda ih malo Rusi nahuškaju, pa gledaju da se otmu.

Ma ne znam, običnim insanima nek je Bog na pomoći.

Godinama neki sukobi i puškaranje.
Ameri su ih stvorili.

Talibani su danas druga prica, 85.000 Talibana ima profit godisnji preko milijardu dolara, s druge strane obicni Afganac nema za kifle. Jasno je zbog cega narod zeli Talibane.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 17 avg 2021, 11:57

PatriceKwedi je napisao/la:
17 avg 2021, 11:54
Sramotno da se sasvim normalno obucene zene nazivaju droljama. Vjerujem da je autor duboko isfrustrirani junfer, drugog objasnjenja nema. Tako su talibani i nastali.
Star i impotentan. Ljubomoran sto mu je prosao rok trajanja pa mrzi mlade i lijepe ljude.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 17 avg 2021, 11:57

Wanderson je napisao/la:
17 avg 2021, 11:55
17 avg 2021, 11:53
I ranije su oni sarađivali, al onda ih malo Rusi nahuškaju, pa gledaju da se otmu.

Ma ne znam, običnim insanima nek je Bog na pomoći.

Godinama neki sukobi i puškaranje.
Ameri su ih stvorili.

Talibani su danas druga prica, 85.000 Talibana ima profit godisnji preko milijardu dolara, s druge strane obicni Afganac nema za kifle. Jasno je zbog cega narod zeli Talibane.
Ma jasno, oni su bogati, međutim koliko sam skonto i prilično surovi, bar su tako bili u prošlom mandatu, neka divlja varijanta vlasti.
Koševo Zapad

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 17 avg 2021, 12:00

slika

:D

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 17 avg 2021, 12:02

Epidaurus je napisao/la:
17 avg 2021, 11:57
Sramotno da se sasvim normalno obucene zene nazivaju droljama. Vjerujem da je autor duboko isfrustrirani junfer, drugog objasnjenja nema. Tako su talibani i nastali.
Star i impotentan. Ljubomoran sto mu je prosao rok trajanja pa mrzi mlade i lijepe ljude.
Sramota da se ovakvo talibansko orgijanje dopusta na temi.
🔹

KSG
Kontakt:

Post Postao/la KSG » 17 avg 2021, 12:07

Epidaurus je napisao/la:
17 avg 2021, 11:57
Morate shvatiti kako je kada vas zenski rod ne zeli ni pogledati pa ih morate nazivati kurvama za malo paznje.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2021, 12:09

Biden je upravu kad kaže uložili smo novac u opremanje vojske da bi se oni u dva mjeseca predali.Ostavili žene i djecu pa se kače za avione.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 17 avg 2021, 12:09

AshburtonG je napisao/la:
16 avg 2021, 14:42
Zabit je napisao/la:
16 avg 2021, 14:17
Finn je napisao/la:
16 avg 2021, 13:42
Nmg da provalim mentalitet ovih koji su se popeli na vanjsku stranu aviona bez ikakve potpore za koju bi se drzali i kontali da postoji 1% sanse da ne padnu.
Drzali su se solidno dok pilot nije uvukao tockove i tad su se uvukla vrata za koja su se drzali. RIP
Brzina aviona te temperature koje su na istom i oko istog tokom leta bi vjerovatno i polarnog medvjeda ubile, a ne ljude koji su navikli na 40C prosjek.
evo danas citam isti ovaj avion morao imati emergency landing, piloti kroz prozor kad su inspekciju radili vidjeli frajera kod tockova jer se isti nije htio uvuci do kraja. Ima slika na redditu lika izmedju tockova, ja nisam htio otvoriti. Ne znam sta je, mladost, ludosto ili ocajnost ali ono je...

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 avg 2021, 12:12

Imali smo mi asistenticu na faksu, tako se znala oblačit, košulja dugih rukava i to sa otkopčanim dugmetom na vrhu :shock: Kurvanjski baš, nadam se da je svjesna, i zahvalna bogu a i nama svima kojima je predavala, što je niko nije silovao na faksu, jer je baš baš baš izazivala to, vjerovatno namjerno. Pogotovo kad otkopča prvo dugme i otkrije vrat.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 avg 2021, 12:14

Marsal je napisao/la:
17 avg 2021, 11:46
Znam da mi nećete vjerovat i da ćete reć' da sam Islamofob ali znam pokrivenu djevojku koja se mlati za kešovinu :rol:

To da su pokrivene garant moralnosti i čednosti je jedna velika ubleha.

Ili jesi takav ili nisi. Vjera i hidžab nemaju nikakve veze sa tim.
ma nidze veze kod nas da je pokrivena = olicje vjere, kad mi kazu za nekog hadzija a znas da je frajer pokro po bosne :rol: ima raje normalne i zena pokrivenih koji postuju al takvih je manjina i takvi ne pametuju nego gledaju svoj posao ... ko sto ti kazes prvom prilikom sejtan iz njih :D od faksa par njih ko pokrivene, vjera bla bla prvom prilikom varaju, to bubice, to prepisivanje itd :D ili kad ode malo na remo pa se malo vise opuste :rol:

PatriceKwedi
Kontakt:

Post Postao/la PatriceKwedi » 17 avg 2021, 12:16

Zabit je napisao/la:
17 avg 2021, 12:09
16 avg 2021, 14:42
Zabit je napisao/la:
16 avg 2021, 14:17

Drzali su se solidno dok pilot nije uvukao tockove i tad su se uvukla vrata za koja su se drzali. RIP
Brzina aviona te temperature koje su na istom i oko istog tokom leta bi vjerovatno i polarnog medvjeda ubile, a ne ljude koji su navikli na 40C prosjek.
evo danas citam isti ovaj avion morao imati emergency landing, piloti kroz prozor kad su inspekciju radili vidjeli frajera kod tockova jer se isti nije htio uvuci do kraja. Ima slika na redditu lika izmedju tockova, ja nisam htio otvoriti. Ne znam sta je, mladost, ludosto ili ocajnost ali ono je...
Moze li link
🔹

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 avg 2021, 12:22

Saurman je napisao/la:
17 avg 2021, 12:09
Biden je upravu kad kaže uložili smo novac u opremanje vojske da bi se oni u dva mjeseca predali.Ostavili žene i djecu pa se kače za avione.
ovaj dok. bar malo prikazuje kako ove afg.boli dupe realno ... na kraju kaze sto se ispostavilo i tacno "half will join the taliban and the other half will just vanish" ...

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 avg 2021, 12:26

Cinjenica je da povećanim brojem nezavisnih i poslovnih aktivnih zena raste i broj razvoda.

Vjerujem da zene u Afganistanu dobrovoljno oblace hidzabe iscekujuci svaka svog talibana
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 avg 2021, 12:32

JohnCleese je napisao/la:
17 avg 2021, 12:26
Cinjenica je da povećanim brojem nezavisnih i poslovnih aktivnih zena raste i broj razvoda.

Vjerujem da zene u Afganistanu dobrovoljno oblace hidzabe iscekujuci svaka svog talibana
taman je afganistan za tebe sa ovakvim razmisljanjem

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 17 avg 2021, 12:37

17 avg 2021, 11:15

E hoće se usrećiti :urnebes:
Pa oni to i žele.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 avg 2021, 12:41

Hajmo se malo čuditi zaostalosti zemlje koja ne zna za mir već 40ak godina. :crazy:

Ovi kozojebi u Afganistanu trpaju magarce i koze dok u EU legnu na sve 4 i čekaju da pas odradi svoj posao, valjda će i to naučiti kad migriraju u EU

slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 avg 2021, 12:42

MElloo je napisao/la:
17 avg 2021, 12:32
JohnCleese je napisao/la:
17 avg 2021, 12:26

taman je afganistan za tebe sa ovakvim razmisljanjem
Ma to je cinjenica nije razmišljanje

Individualistički pristup pojedinca, netrpeljivost, nespremnost na suradnju, želja za afirmacijom u karijeri, nova podjela poslova, sve veći zahtjevi od partnera i sve to još opterećeno ekonomskom krizom utjecali su da ta brojka u Hrvatskoj već godinama ima trend rasta. Nije ni čudno stoga da svaki treći brak u Hrvatskoj završava razvodom.

Moje razmisljanje u vezi razvoda je pozitivno.

Svabo je to...

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 17 avg 2021, 12:53

Pa to kao da si rekao, cinjenica je da je zabiljezen porast saobracajnih nesreca sa povecanim brojem proizvedenih ili registrovanih automobila.

Kako ce se zena razvest, ako nema feninga svog u dzepu, pa mora kabadahiju usmrdjenog na domacu sudzuku trpit? Razvele bi se i one, da znaju da bi imale sta jest nakon tog razvoda. Broj povecanih razvoda je samo pokazatelj, da ide na bolje, jer je direktno proporcionalan rastu jednakosti i prava zene u drustvu.
Prilicno sam siguran da bi se manje nezavisnih zena razvelo od muza, nego ovih domacica, samo da imaju priliku. Nezavisne zene, a i muskarci, nece uci u vezu u kojoj ce morat imat vise ustupaka prema partneru, nego stvari u kojim se slazu.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 17 avg 2021, 12:56

17 avg 2021, 12:53
Pa to kao da si rekao, cinjenica je da je zabiljezen porast saobracajnih nesreca sa povecanim brojem proizvedenih ili registrovanih automobila.

Kako ce se zena razvest, ako nema feninga svog u dzepu, pa mora kabadahiju usmrdjenog na domacu sudzuku trpit? Razvele bi se i one, da znaju da bi imale sta jest nakon tog razvoda. Broj povecanih razvoda je samo pokazatelj, da ide na bolje, jer je direktno proporcionalan rastu jednakosti i prava zene u drustvu.
Prilicno sam siguran da bi se manje nezavisnih zena razvelo od muza, nego ovih domacica, samo da imaju priliku. Nezavisne zene, a i muskarci, nece uci u vezu u kojoj ce morat imat vise ustupaka prema partneru, nego stvari u kojim se slazu.
ovo. :salut:

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 17 avg 2021, 13:02

17 avg 2021, 12:53

Ne stoji.
Sve je manji broj sklopljenih brakova a sve veci broj razvoda.

Svabo je to...

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], MaroonBjelave, MrPink i 53 gosta.