Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Chat
Biće zanimljivo vidjeti kako će se Ameri ponašati i koliko je ovo sve po njihovom planu.
Jedna od prednosti je što više ne moraju ulagati u rupu bez dna. Milijarde su potrošili. Ako im je to bio jedini cilj, onda će ovo sve mirno promatrati.
Po izjavama mislim da i ne planiraju ratovati.
Iako su talibani zauzeli skoro čitavu državu. Sad su najranjiviji. Jer su izašli iz skloništa i pokazali su lica.
Ukoliko bi neko krenuo na njih, za veoma kratki period bi ih pomeo, kao što se pomeo i ISIL.
Mada, čisto sumnjam u to, da će ih iko napadati.
Ovo su očito Ameri iz svoje zone uticaja prepustili Rusima, Kinezima, Irancima. Turska i Pakistan takođe planiraju pregovarati s talibanima.
Jedna od prednosti je što više ne moraju ulagati u rupu bez dna. Milijarde su potrošili. Ako im je to bio jedini cilj, onda će ovo sve mirno promatrati.
Po izjavama mislim da i ne planiraju ratovati.
Iako su talibani zauzeli skoro čitavu državu. Sad su najranjiviji. Jer su izašli iz skloništa i pokazali su lica.
Ukoliko bi neko krenuo na njih, za veoma kratki period bi ih pomeo, kao što se pomeo i ISIL.
Mada, čisto sumnjam u to, da će ih iko napadati.
Ovo su očito Ameri iz svoje zone uticaja prepustili Rusima, Kinezima, Irancima. Turska i Pakistan takođe planiraju pregovarati s talibanima.
Strasno koliko ljudi na facebooku podrzava talibane, bukvalno teroristi.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- JohnCleese
- Kontakt:
Simpaticno je vidjeti otkud ovoliki broj zabrinutih ljudi za status zena u novom-starom Afagnistanu 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bolje javno, nego tajno. Taman sad OSA i ona hrvatska agencija mogu proširiti spisak ljudi koje treba pratiti i na koje treba obratiti pažnju.
Ameri su potrošili dva triliona dolara da bi pobjegli helikopterom. Samo me zanima gdje će sad krenuti u rat jer bez njega ne mogu. Nakon WW2 su otišli u Koreju, pa Vijetnam i onda na Bliski Istok. Možda neka srednja Afrika.
Edit: Vrh mi je bio gif na redditu ; Talibani idu nazad nakon što ih je na Twitteru cancelovala 16godisnja djevojčica

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
- OldFashioned
- Kontakt:
Treba mi život tačno između gornje i donje slike : - )
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Ove sa slike broj 1 danas su babe koje vjerovatno zive negdje u zapadnom svijetu, citav zivot protratile gradeci karijeru i sad objasnjavaju svojoj djeci kako treba da se zene, paze i vole te da im izrode unucice da se s njima zabavljaju po stare dane jer vide da su im zivoti prazni i zalud potroseni.
Dame sa slike broj dva su zene, majke, kraljice kojima nista nije tesko.
Svabo je to...
Svabo je to...
- OldFashioned
- Kontakt:
Gornja slika: Buduće dronfice.
Donja slika: American Ninja 6
Donja slika: American Ninja 6
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ahaa...ne bi ni tebi bilo da je glavni smirivatelj negodovanja AK-47JohnCleese je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:35Ove sa slike broj 1 danas su babe koje vjerovatno zive negdje u zapadnom svijetu, citav zivot protratile gradeci karijeru i sad objasnjavaju svojoj djeci kako treba da se zene, paze i vole te da im izrode unucice da se s njima zabavljaju po stare dane jer vide da su im zivoti prazni i zalud potroseni.
Dame sa slike broj dva su zene, majke, kraljice kojima nista nije tesko.

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Incel alert
- Donnie Darko
- Kontakt:

imal neko link ovoga
Pa to postoji,OldFashioned je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:29Treba mi život tačno između gornje i donje slike : - )
normalne, moralne, pokrivene djevojke.

Samo što gmazovi i takvim nađu zamjerke. Eno je kaže ja je vidio kurvala se pa se pokrila. A on jadan izađe iz sobe samo kad je gay parada

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Shategabri
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Znajuci mentalitet tamosnjeg naroda ( minimalno 3 stepena vreliji od zapadnjakaSage je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:41Ahaa...ne bi ni tebi bilo da je glavni smirivatelj negodovanja AK-47JohnCleese je napisao/la: ↑17 avg 2021, 10:35Ove sa slike broj 1 danas su babe koje vjerovatno zive negdje u zapadnom svijetu, citav zivot protratile gradeci karijeru i sad objasnjavaju svojoj djeci kako treba da se zene, paze i vole te da im izrode unucice da se s njima zabavljaju po stare dane jer vide da su im zivoti prazni i zalud potroseni.
Dame sa slike broj dva su zene, majke, kraljice kojima nista nije tesko.![]()

Svabo je to...
Svabo je to...
Afganci su najveca bagra na svijetu ko je bio tamo zna o kakvim debilima se radi. Sjever drzave je malo normalniji, ali na jugu je haos zivi.
Imao sam grupu Afganaca tamo koji su mi skratili zivot za 10 godina, ljudi u pola posla placaju da idu yebat magarca.
Sto se tice Talibana iskoristili su losu vlast i pridobili podrsku naroda.
Imao sam grupu Afganaca tamo koji su mi skratili zivot za 10 godina, ljudi u pola posla placaju da idu yebat magarca.
Rad na sebi se uvijek isplati
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Shategabri
- Kontakt:
E hoće se usrećitiWanderson je napisao/la: ↑17 avg 2021, 11:11Afganci su najveca bagra na svijetu ko je bio tamo zna o kakvim debilima se radi. Sjever drzave je malo normalniji, ali na jugu je haos zivi.

Doduše šta ja pričam, naš narod 30 godina bira nehljebe

Al dobro kod nas ne puca...
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], JackW i 93 gosta.