Ja koliko sam skontao vecina tih pjuvaca je bila dijaspora koja od Subasica ocekuje da je Gnabri.SudoHusika je napisao/la: ↑16 avg 2021, 21:19Evo ovako, samo jedna opaska za ove dežurne pljuvače sa sjevera s kojima sam se 3 puta "zakačio" večeras:
U cca 25.minuti je počelo "hrakanje i nervozisanje" - tako je i ekipa na terenu malo pala te su počeli raditi amaterske greške gdje su bar 4,5 pasova dali direktno u noge protivniku. Publika se budi u 42.minuti poslije sudara Bendera i onog štopera - 3 brza napada i 2 strašne šanse smo napravili. Potom, ludilo kreće sa pjesmom na poluvremenu i ekipa je dosta dosta bolje izgledala, pogotovo ofanzivni dio gdje smo sa 4 zicera trebali odmah riješiti pitanje pobjednika.
Hoću da kažem da ovoj ekipi jako puno pomaže podrška sa tribina, pa čak i **** pljesak poslije greške koju naš igrač napravi. Moramo se još navijačko-kulturološki osvijestiti da bi zajedničkim snagama (ekipa i navijači) postizali još bolje rezultate na terenu. Vrlo jednostavno i prosto.
Čestitke cijeloj ekipi na zalaganju, svi su doprijenili večerašnjoj pobjedi ali mi je "dirigentski" odigrao Mekić. Zdunić je nešto novo u ovoj ekipi i njegovi ulasci, ukoliko se njima posveti dovoljno pažnje i rada na treningu, mogu nam puno donijeti jer je strašno brz momak.
Strah me samo Blaževića, dečko je fakat neinteligentan i pokidaće nam puno živaca do kraja.
Pjesma na kraju tekme nam treba biti vodilja za dalje i to je jedna od stvari zbog kojih se Željo voli. Baš sam bio ponosan na braću sa tribine i objektivni dio publike koji nije pao pod uticaj isfrustriranih debila.
Cjelokupno drugo poluvrijeme i kraj utakmice pokazuju da imamo navijacvku svijest, tako da se tu ne bih slozio sa tobom.