HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

RBA 1987
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la RBA 1987 » 13 maj 2009, 13:00

Hoću da kažem da je problem u radu sa omladinskim kategorijama, gore je neko spomenuo Diaru, ma taj tip ti sada igra u Partizanu B.G. ali realno to ti je kramp od igrača i ko zna kojim kanalima je taj došao ovamo da igra fudbal, a u svojoj zemlji bio je moler, a neki klinci su sjedili na klupi i propadali zato što je on morao da igra, a generalno fudbal nam je zbog toga u totalnom kolapsu, pa jedne godine Zrinjski je od Partizana dobio 11 ili 12 komada u pretkvalifikacijama.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 maj 2009, 15:29

VB 1987 je napisao/la:Hoću da kažem da je problem u radu sa omladinskim kategorijama, gore je neko spomenuo Diaru, ma taj tip ti sada igra u Partizanu B.G. ali realno to ti je kramp od igrača i ko zna kojim kanalima je taj došao ovamo da igra fudbal, a u svojoj zemlji bio je moler, a neki klinci su sjedili na klupi i propadali zato što je on morao da igra, a generalno fudbal nam je zbog toga u totalnom kolapsu, pa jedne godine Zrinjski je od Partizana dobio 11 ili 12 komada u pretkvalifikacijama.
i opet izbacio partizana. ;)

Nego u sutra u emisji dobar,loš,zao na oscar c će bit gost Dragan Jović,a tema su Zrinjski,ova sezona i Ultrasi.
emisija u 21:00

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 13 maj 2009, 22:18

Eagles je napisao/la:
VB 1987 je napisao/la:Hoću da kažem da je problem u radu sa omladinskim kategorijama, gore je neko spomenuo Diaru, ma taj tip ti sada igra u Partizanu B.G. ali realno to ti je kramp od igrača i ko zna kojim kanalima je taj došao ovamo da igra fudbal, a u svojoj zemlji bio je moler, a neki klinci su sjedili na klupi i propadali zato što je on morao da igra, a generalno fudbal nam je zbog toga u totalnom kolapsu, pa jedne godine Zrinjski je od Partizana dobio 11 ili 12 komada u pretkvalifikacijama.
i opet izbacio partizana. ;)

Nego u sutra u emisji dobar,loš,zao na oscar c će bit gost Dragan Jović,a tema su Zrinjski,ova sezona i Ultrasi.
emisija u 21:00

Sto bi rekli kod nas "cega se pametan stidi time se budala ponosi.Svi vrlo dobro znamo zbog cega ste vi prosli dalje.A znamo i kako ste bili razvaljeni i na terenu i na tribinama.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 maj 2009, 22:21

Na terenu smo razvaljeni što jest jest,al na tribina nije bilo međusobnog sukoba Grobara i Ultrasa,bilo je gađanja raznim predmetima,ali A.C.A.B. je bio između ovih navijačkih skupina.

I ne seri više dosadan si pravo!!!

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 13 maj 2009, 22:26

danas cujem Ban svira, baloni, hladna piva, avioni, dobra ideja za proslavu. uzivaj eagles

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 13 maj 2009, 22:36

Diara krampa od igraca??? :?
A **** ga ne mora se fasovat da budes navijacki razvaljen...
Kako ja znam Grobara je bilo oko 1000 u Mostaru a ovdje je sjever prazan... :?
http://www.youtube.com/watch?v=5vrEx0mfNM4

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 13 maj 2009, 22:38

Proslava ce biti super,to BiH i treba kad se samo sjetim proslave prije 4 godine ,pa proslave Hordi kad je Sarajevo osvojilo,pune ulice sto znaci samo jedno da ljudi tu zive za nogomet a ne lani Modrica,okupila se uza rodbina preminulog Jelica i izrezali tortu te popili po jednu zestu onako da se nazdravi...**** ti to...
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 maj 2009, 22:39

GoRaN je napisao/la:Diara krampa od igraca??? :?
Ma to ti je nesposobnost uprave,Diarra im ne valja,a u Partizanu za njega traže milione.

Otišlo je nešto Ultrasa u Bg,međutim,vraćeni su sa srpske granice.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 22:45

Čudo klip, ali ja mislim važno je ko je prošao a ne kako i zašto. Koga briga i da su ih dobili 100:0 kada je Zrinjski prošao. Džabe navijači i sve kada su huligani i kontaju face, ye jesu face, radi njih ispašta uprava Partizana. :mrgreen:

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 13 maj 2009, 22:48

Eagles je napisao/la:
Ma to ti je nesposobnost uprave,Diarra im ne valja,a u Partizanu za njega traže milione.

Otišlo je nešto Ultrasa u Bg,međutim,vraćeni su sa srpske granice.
Da otišlo ih je nekoliko al privatno isto tako iznesi i pravi razlog da nije bilo prave organizacije prijevoza jer se nije znalo do zadnjeg trena očeli se uopče odigrat utakmica u Beogradu.Nije više velika stvar otić na gostovanje u Beograd kao nekad mnogi moji, prijatelji su mislili ić... ;)
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 maj 2009, 22:52

Ma poenta je da se otišlo,a što se nije stiglo na odredište,to nije do nas,splet okolnosti nas je zajebo jer bi sigurno gonili organizirano.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 13 maj 2009, 22:53

Rz88 je napisao/la:

Čudo klip, ali ja mislim važno je ko je prošao a ne kako i zašto. Koga briga i da su ih dobili 100:0 kada je Zrinjski prošao. Džabe navijači i sve kada su huligani i kontaju face, ye jesu face, radi njih ispašta uprava Partizana. :mrgreen:
Istina,kakvi navijaci to su dusmani kluba,bolje jedan dedica koji dolazi na domacu utakmicu svake druge subote nego 1000 huligana na gostovanjima i Dinamovi i Partizanovi navijaci su odraz kulture na balkanu a i neprestalno dokazivanje tko ce izazvati veci nered je postalo dosadno,treba njima engleske zakone uvest,sjeti se te godine kad je Zrinjski prosao za zelenim stolom i one utakmice u Skopju protiv Rabotnickog i Nikole Marica i panike kad je onaj crnac izvodio aute svaka lopta na peterac a njemu Maricu se tresu ruke,nikad vise nece imat onaku sansu da uđu u prvo kolo nekog natjecanja,onaj Joldic u uzvratu hajvan napravi crveni bez veze i ostavi ekipu na cjedilu...cccc neka njega u Orasju tamo i pripada ,Iljinim cobanima.
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 13 maj 2009, 22:57

Ma Zrinjski je dosta napredovao u zadnjih nekoliko godina,a i Ultrasi,pogotovo ove sezone kada je na svakom gostovanju bio rekordan broj Ultrasa.Definitivno smo izašli iz provincijski okvira i stasali u ozbiljan klub i ozbiljnu navijačku skupinu,barem u BiH okvirima.NA utakmice dolaze navijači iz čitave Hercegovine,Hrvatske,Neuma,Kiseljaka,Žepča...
Velika četvorka je za sve nas ipak pojam.
Ja sam zadovoljan postignutim,a uvijek može i mora bolje.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 23:00

O tome i pišem, ideš li na utakmice radi svoje ekipe ili radi nečega da bi pričao curi i nekima bio sam na utakmici. lako je sa 1000 ljudi , hajde sam ako smiješ haha. Takav je u nas mentalitet, iskoristi priliku da nešto ludo uradiš kada je s tobom 1000 ljudi a kada bude samo 20 i kada se ide negdje onda se šuti lagano, i nema nekog dizanja nosa. Ma drug, briga mene boli za njih, neka samo Zrinjski osvoji što više bodova za BiH u LP i to je to. Zaslužili su titulu, Ultrasi napredovali daleko Pecara najbolja gostujuća utakmica, mislim na navijčki u BiH. Sve u svemu dobra sezona za vas.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 14 maj 2009, 11:21

Eagles je napisao/la:Na terenu smo razvaljeni što jest jest,al na tribina nije bilo međusobnog sukoba Grobara i Ultrasa,bilo je gađanja raznim predmetima,ali A.C.A.B. je bio između ovih navijačkih skupina.

I ne seri više dosadan si pravo!!!

Nema sta kultura na nivou.I jos boldira da svako vidi da se krkan.Bravoooooooo!!!!!!!!!!!!!!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 14 maj 2009, 11:34

rz88

hoces reci da je npr bolje izdanje ultrasa na pecari od hordi na grbavici?

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 14 maj 2009, 14:59

jes što jes,nismo slomili ni jednu stolicu..tu ste u prednosti :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 14 maj 2009, 15:12

ako je gradski derbi gostovanje onda jest :)
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Fantom78
Kontakt:

Post Postao/la Fantom78 » 14 maj 2009, 15:19

Kad pogledaš da je 1000 Ultrasa došlo autima i štopanjem u Široki Brijeg to nije mala stvar.
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 maj 2009, 15:21

roki... je napisao/la:rz88

hoces reci da je npr bolje izdanje ultrasa na pecari od hordi na grbavici?

Da, upravo tako.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.