Hvala

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
O kome ti bolan?LBJ MVP je napisao/la: Koji paćenikccc
pa nekada je bio najbolji, i onda ga je messi debelo nadjeboPortillo je napisao/la:O kome ti bolan?LBJ MVP je napisao/la: Koji paćenikccc
Na naslovnoj ti pise:
U Barci su uvijek igrali najbolji, tu prikazani Moradoma, Ronaldinho i Ronaldo (pravi).
Sada ... Cristiano...
To je bilo mozda 2008., ali bitno je da je Sport uvelike promjenio svoje misljenje o Ronaldu, dalke, nekada je bio najbolji, presao u Madrid - odmah nije, sinonim za objektivnost
Nije stvar u tome (iako se ni u tome ne slazem s tobom), nego je stvar u tome sto Sportu pojedinac valja kada je na meti Barce ili slicno, a cim predje u Madrid odma je "hijo de puta, idiot" itd. itd... takodjer, Real razbio Malagu (na La Rosaredi) ono 4-1 kad je bilo, i ja bas otvorim Sport da vidim sta oni pisu kad naslov: "Real pobjedio slabasnu Malagu", a kad ih je Barca istim rezultatom dobila na Novom Kampu nisu bili slabasni?! Govorim ti o novinarskoj objektivnosti tih medija.Donnie Darko je napisao/la:pa nekada je bio najbolji, i onda ga je messi debelo nadjeboPortillo je napisao/la:O kome ti bolan?LBJ MVP je napisao/la: Koji paćenikccc
Na naslovnoj ti pise:
U Barci su uvijek igrali najbolji, tu prikazani Moradoma, Ronaldinho i Ronaldo (pravi).
Sada ... Cristiano...
To je bilo mozda 2008., ali bitno je da je Sport uvelike promjenio svoje misljenje o Ronaldu, dalke, nekada je bio najbolji, presao u Madrid - odmah nije, sinonim za objektivnost
Hahaha, pa jesul' pisali oni da je Villa najbolji, da je vakav, da je nakav i slicno? Jesul sasipali hvalospijeve na racun Ville - (jesu), a kritikujul' ga sad kao ovi Cristiana - ne kritikuju.Donnie Darko je napisao/la:
i kad je preso u barcu, higuain vam je postao bolji.
@timek-slazem se sa tobom
Ovo je bilo prije par godina, sjećam se da je navodno Txiki išao u London na utakmicu Brazil vs. Portugal da snimi Cristiana.Portillo je napisao/la:
Nekad je valjo...
ili Ozil:Otkako je potpisao za Real Madrid, Cristiano Ronaldo je nekoliko puta ponovio kako je ostvario svoj dječački san i došao u klub za koji navija čitav život. No njegov bivši suigrač iz Manchester Uniteda, Kamerunac Eric Djemba Djemba, tvrdi suprotno. Kaže kako je nova akvizicija "kraljevskog kluba" nekad simpatizirala najvećeg Realova rivala.
- Cristiano je veliki navijač Barcelone. Nikad nije navijao za Real, to mi je i priznao dok smo skupa igrali za Manchester United - rekao je Djemba Djemba.
Oko gluposti se raspravljate, Sport.es su proFCB, a AS.es proRMCF.Na prvom mjestu je pitanje "Koji je tvoj omiljeni klub izvan Njemačke?". Želite da znate Ozilov odgovor?! On glasi: "Barcelona i Fenerbahce".
ne vjerujem da iko moze zamjeniti alvesa...nadamo se da nece otici...losmi je napisao/la:Citam ovde da Alves zeli veca primanja od Xavia i Inieste,tako da postoji velika sansa da ode,sad kad bi otisao,stvarno nzn igraca koji bi ga mogao zameniti?Mozda Miha Ricards iz Man.Sity-a.On mi je nekako dobar,mlad,brz,veoma jak i prodoran,samo sto nema bas mozga za nasu igru,a mozda bismo mogli sa Bale,pa da ga stavimo na desnu stranu,ali stvarno nzn neku klasu od igraca koja bi mogla da zameni Alvesa.
Obojica puno obećavaju, pogotovo Deulofeu. Samo da se ne dogodi novi "Cesc" (pedofili vrebajulosmi je napisao/la:Danas su na treningu prisustvovala dva mlada igraca
Javier Espinosa
I Gerard Deulofeu
Pep je narocito odusevljen mladim deulofeu-om(16) pa ce mozda racunati na njega od sledece sezone.
[youtube][/youtube]
Čitam i ja:losmi je napisao/la:Citam ovde da Alves zeli veca primanja od Xavia i Inieste,tako da postoji velika sansa da ode,sad kad bi otisao,stvarno nzn igraca koji bi ga mogao zameniti?Mozda Miha Ricards iz Man.Sity-a.On mi je nekako dobar,mlad,brz,veoma jak i prodoran,samo sto nema bas mozga za nasu igru,a mozda bismo mogli sa Bale,pa da ga stavimo na desnu stranu,ali stvarno nzn neku klasu od igraca koja bi mogla da zameni Alvesa.
Treba mu ponuditi manje od Xavia i Inieste, uzmi ili ostavi. Ne treba se nikome prilagođavati, nije Barça automat"Neće biti lako produžiti Danijev ugovor. On želi imati veća primanja od Andresa Inieste i Xavija. Alves je sjajan igrač, ali mu Barca sigurno neće dati to što traži", rekao je Minguella.
Muniesa ne moze igrati rb,nego lbLeader je napisao/la:Obojica puno obećavaju, pogotovo Deulofeu. Samo da se ne dogodi novi "Cesc" (pedofili vrebajulosmi je napisao/la:Danas su na treningu prisustvovala dva mlada igraca
Javier Espinosa
I Gerard Deulofeu
Pep je narocito odusevljen mladim deulofeu-om(16) pa ce mozda racunati na njega od sledece sezone.
[youtube][/youtube]) ili "Bojan"
Čitam i ja:losmi je napisao/la:Citam ovde da Alves zeli veca primanja od Xavia i Inieste,tako da postoji velika sansa da ode,sad kad bi otisao,stvarno nzn igraca koji bi ga mogao zameniti?Mozda Miha Ricards iz Man.Sity-a.On mi je nekako dobar,mlad,brz,veoma jak i prodoran,samo sto nema bas mozga za nasu igru,a mozda bismo mogli sa Bale,pa da ga stavimo na desnu stranu,ali stvarno nzn neku klasu od igraca koja bi mogla da zameni Alvesa.
Treba mu ponuditi manje od Xavia i Inieste, uzmi ili ostavi. Ne treba se nikome prilagođavati, nije Barça automat"Neće biti lako produžiti Danijev ugovor. On želi imati veća primanja od Andresa Inieste i Xavija. Alves je sjajan igrač, ali mu Barca sigurno neće dati to što traži", rekao je Minguella.ako bi on dobio više od njih dvojice, k'o može garantirati da onda Xavi i Andres neće tražiti više. Nije FCB u bajnoj financijskoj situaciji, a sportski gledano možda bi to unijelo razdor u svlačionicu.
Ja sam da ostane, ali ako ode, nije smak svijeta. Prodat ga što bolje, i do ljeta će Pep valjda nešto smisliti. Ovih dana se spominjao Rafael (ManU) kao moguća zamjena, a čitam da bi Ramos mogao napustiti Real
Treba dati priliku Muniesi, može on igrati i kao RB
Marca i sada pise da je Villa najbolji spanjolski napadac, dok taj katalonski sport nezna nista napisati drugo a da nije vezano za Barcu, da je kojim slucajem Villa zavrsio u RM bio bi panj i za njih a i za vas draga dijecoDonnie Darko je napisao/la:
pod 1 nije dijeco nego djeco pod 2..ne pisi gluposti..!!!Los_Blanos2 je napisao/la:Marca i sada pise da je Villa najbolji spanjolski napadac, dok taj katalonski sport nezna nista napisati drugo a da nije vezano za Barcu, da je kojim slucajem Villa zavrsio u RM bio bi panj i za njih a i za vas draga dijecoDonnie Darko je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.