Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

LFC_LAVOV
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la LFC_LAVOV » 20 jan 2011, 19:51

Nesto sam razmisljao oko formacije LFC/a...mogucim pojacanjima, promjene formacije

Trenutni igraci:
Reina
Kelly Carra Agger Aurelio
Poulsen (Lucas/Gerrad)
(Gerrad/Johnson) Meireles
Kuyt*Cole*
Torres
Bez nekih krila, probati igrati na znanje 3/4 inteligenta igraca

Naravno zelje su nesta drugo

Reina
Johnson Kelly Agger Taiwo
De Jong
A.Young Gerrad Elia
Suarez
Torres
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 20 jan 2011, 19:54

Haj barem je olaksavajuca cinjenica sto imamo za namjeru nesto kupovati :D Al nek Kenny pozuri, imamo jos malo vremena...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2011, 19:56

Ponos Torina je napisao/la:
reds je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:kad vidim Lucasa u prvih 11 ospem se pa Meireles je ispred njega 2 svjetlosne godine,Cole je Lijevo krilo a ne desno!!!!
A jeste zapeli :? :lol: ...

Pa ne može Meireles igrati destruktivca. :roll:
Ma dajte vise vi i destruktivci pa da konja stavis bio bi bolji destruktivac od Lucasa....neznam odakle izvire taj Lucasov kvalitet najgori brazilac koji je ikad krocio u PL..Lucas ispred Meirelesa prosto smijesno :lol: :lol: :lol:
I ja bih volio da vidim kako bi "funkcioniralo" u vezi bez destruktivca ali nema šanse da se to dogodi. ;)
FK Pjetlovi

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2011, 20:02

'I'll be part of bright future' 8-)
Kenny on owners, Wolves and kids

Dakle naredni meč protiv Wolvesa.

Nimalo bezlazlena momčad,nakon odlične partije na Eastlandsu deklasirali su i Doncaster sa 5:0.
Sigurno neće biti lahko iako su trenutno predposljednja momčad lige,ne treba zaboraviti da su nedavno slavili na Anfiledu tako da...

S druge strane mi smo predposljednja momčad (računaju li se samo gostovanja) i doživjeli smo čak 8 poraza. :oops:

Nisam optimista ali vidjećemo šta je Kenny spremio.
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 20 jan 2011, 20:12

reds je napisao/la:'I'll be part of bright future' 8-)
Kenny on owners, Wolves and kids

Dakle naredni meč protiv Wolvesa.

Nimalo bezlazlena momčad,nakon odlične partije na Eastlandsu deklasirali su i Doncaster sa 5:0.
Sigurno neće biti lahko iako su trenutno predposljednja momčad lige,ne treba zaboraviti da su nedavno slavili na Anfiledu tako da...

S druge strane mi smo predposljednja momčad (računaju li se samo gostovanja) i doživjeli smo čak 8 poraza. :oops:

Nisam optimista ali vidjećemo šta je Kenny spremio.
ako budu igrali kao protiv citya tesko ce mo do pobjede ali nije nemoguce :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 20 jan 2011, 20:15

Ma kakva naša pobjeda,jadni smo na gostovanjima. :x

Onda protiv Fulhama i Stokea nezgodni mečevi.Fulham poznat kao ekipa koja često remizira,s druge strane poznato je kako grubo igra Stoke ali ne bi me iznenadilo ni da igraju ofanzivno na Anfieldu obje momčadi ako to znaju uopšte. :lol:

Protiv Stokea će biti nezgodno jer se samo koncentriraju na igru glavom tako da će vjerovatno Kyrgiakos igrati. :(
FK Pjetlovi

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 20 jan 2011, 20:20

reds je napisao/la:Ma kakva naša pobjeda,jadni smo na gostovanjima. :x

Onda protiv Fulhama i Stokea nezgodni mečevi.Fulham poznat kao ekipa koja često remizira,s druge strane poznato je kako grubo igra Stoke ali ne bi me iznenadilo ni da igraju ofanzivno na Anfieldu obje momčadi ako to znaju uopšte. :lol:

Protiv Stokea će biti nezgodno jer se samo koncentriraju na igru glavom tako da će vjerovatno Kyrgiakos igrati. :(
ma valjda je Kenny uspio sta uraditi po pitanju gostujucih utakmica i nadam se pobjedama u ove 3 utakmice :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2011, 20:41

Mi se kao gosti necemo oporaviti do naredne sezone.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 20 jan 2011, 22:09

OTNYS_YNWA je napisao/la:Mi se kao gosti necemo oporaviti do naredne sezone.
ma hocemo ba a wolverhampton je prava prilika da stvari krenu nabolje samo ako se malo potrude i odigraju cijelu utakmicu kao u prvom poluvremenu protiv evertona pobjeda je nasa u to sam siguran :D
LIVERPOOL YNWA

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 20 jan 2011, 23:21

Real Madrid se ukljucio u utrku za suarezom i najvjerovatnije da ce tamo potpisati kada nasim treba 24 godine da sjednu i da se dogovore, Liverpool se sada okrenuo dovodjenju Lacina Traorea.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 jan 2011, 23:23

Joj da hoce 5 timova poslati ponude za Suareza, da se nasi debili konacno opamete. Upravo njihova
sporost nas je dovela do ovdje.
( fera ) ;)

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 20 jan 2011, 23:24

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Real Madrid se ukljucio u utrku za suarezom i najvjerovatnije da ce tamo potpisati kada nasim treba 24 godine da sjednu i da se dogovore, Liverpool se sada okrenuo dovodjenju Lacina Traorea.
pa naravno da ce se ukljuciti kada vide da su ovi nasi nesposobni da se dogovore a sto se tice traorea :(
LIVERPOOL YNWA

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 20 jan 2011, 23:25

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Real Madrid se ukljucio u utrku za suarezom i najvjerovatnije da ce tamo potpisati kada nasim treba 24 godine da sjednu i da se dogovore, Liverpool se sada okrenuo dovodjenju Lacina Traorea.
Sumnjam da ce otici u Real. Pa neka i on ukljuci mozak, tesko da ce tamo zaigrati, jos pogotovo kad se vrati Higuain. Sve u svemu, ako ne predje kod nas za 2-3 dana...nece nikad.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 20 jan 2011, 23:36

Mi možemo samo dovesti neke talente sa 18,19 godina i kasnije propadnu. :oops:
You'll never walk alone.

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 20 jan 2011, 23:40

Sad doveesti Suareza a na ljeto Hulka.

Hulk---Gerrard---Suarez
-------- Torres----------

50-tak miliona i svaka bi se ekipa samo naguzila :D
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 20 jan 2011, 23:47

Ma sta ce nama Suarez nama treba neko ko je glup i ko ima preko 30 god. :evil: :cry:
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 21 jan 2011, 00:03

ILoveLFC je napisao/la:
Sumnjam da ce otici u Real. Pa neka i on ukljuci mozak, tesko da ce tamo zaigrati, jos pogotovo kad se vrati Higuain. Sve u svemu, ako ne predje kod nas za 2-3 dana...nece nikad.
Ma izgleda da su nezadovoljni benzemom a dok se vrati Higuain u formu moze proci vremena a real tog vremena nema, zato dovode wc napadaca koji je u formi samo da uskoci.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 21 jan 2011, 00:08

Mi ćemo do kraja januara dovesti Van Der Sara na posudbu,a Manchester će uzeti De Gena. :twisted:
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 jan 2011, 00:34

volimliverpool je napisao/la:Mi ćemo do kraja januara dovesti Van Der Sara na posudbu,a Manchester će uzeti De Gena. :twisted:
Mislis De Geu ? :)
Do kraja prelaznog roka ocekujem Suareza i Cahilla, na ljeto Younga, Taiwoa i Hulka. Skromno. :lol:

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 21 jan 2011, 00:42

OFFICIAL : Liverpool have the dumbest transfer policy in the world !
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.