FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlicno drugi poluvrijeme.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Oni su profesionalci ne znaju oni za podršku, oni to gledaju s strucne s strane školovani treneri s licencama s 16 godina stekli diplomu.
Na ovom intervju kad ga pitaju za Zelju vidis emociju ,vidis da je njemu cudno da uopste pomisli da vodi neki drugi klub :tokralju: samo Zeljo i da mu je to neki normalan slijed dodgadjaja AMAR AMAR OSIM OSIM .
by KANA
by KANA
Malic igrač utakmice, Subasic dobar...
Ala ga i mi znamo fuliti. Kod nas sve sanse koje nisu realizovane su teze za promasiti nego pogoditi. 
Dobro je, bravo momci.

Dobro je, bravo momci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pakleno je bilo bio sam na Sjeveru, mogu misliti kako je fudbalerima bilo od vrućine.
Drugo polucrijeme najbolje do sada, realno trebalo je biti 5-1 po prilikama.
Malić je najbolji bio, Subašić se malo dohavizao. Treba zaganjati onog Brazilca njihovog, dobar je po desenom krilu.
Idemo jako, po pobjedu u Bijeljinu
Drugo polucrijeme najbolje do sada, realno trebalo je biti 5-1 po prilikama.
Malić je najbolji bio, Subašić se malo dohavizao. Treba zaganjati onog Brazilca njihovog, dobar je po desenom krilu.
Idemo jako, po pobjedu u Bijeljinu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ko je bio na generalci sa ovim istim Rudarom zna da su nas ljudi nadigrali. Jesmo tada nekako pobijedili ali su oni bili puno kvalitetniji. Danas skroz druga slika. Solidna igra do pred kraj prvog poluvremena kada krećemo sa dobrom igrom. Drugo poluvrijeme smo samo nastavili i sasvim zasluženo pobijedili. Da je malo prisebnosti bilo u 16 Rudar je bio zreo i za debakla. Potvrditi ovo u Bijeljini i s mirom dočekati Slobodu. Bravo za sve.
Najbolja utakmica od početka sezone, ili bolje rečeno drugo poluvrijeme, mada i prvo je bilo ok.
Šteta što ranije nismo zabili drugi gol jer sam samo čekao kad će nam uvaliti neku frljoku za 1-1. Prilična promjena pristupa u odnosu na utakmicu protiv Posušja, eto dočekali ste da se ne bunkerišemo protiv "malih ekipa" na Grbavici
Mislim da Malićev problem i nije bila ofanziva, dečko ima građu beka, prilično je brz i onako par puta je fino centrirao u proteklim tekmama. Ako popravi defanzivu, mogao bi biti fin igrač.
Blažević meh, od njega nema ništa, vazda će nas nervirati
Zdunić npr, to nisam htio govoriti nakon Zrinjskog (jer vidio sam da ga raja izdvaja kao najboljeg sa utakmice, pa nisam htio da kontriram), po meni dečko jedino odskače brzinom i ništa više, ali ok treba mu dati vremena nevezano za onaj današnji promašaj.
Generalno mi je drago što smo ostvarili jednu rutinsku pobjedu, nadam se da će ovo značiti momcima.
PS: Za podsmijavanje prije utakmice (vidio sam komentare) u vezi sa podmlađivanjem i Kosorićem, moramo biti svjesni da ovoj ekipi ipak fali neophodnog iskustva, pogotovo u odbrani i zato mi je ok da Kosorić igra neke utakmice.
Šteta što ranije nismo zabili drugi gol jer sam samo čekao kad će nam uvaliti neku frljoku za 1-1. Prilična promjena pristupa u odnosu na utakmicu protiv Posušja, eto dočekali ste da se ne bunkerišemo protiv "malih ekipa" na Grbavici

Mislim da Malićev problem i nije bila ofanziva, dečko ima građu beka, prilično je brz i onako par puta je fino centrirao u proteklim tekmama. Ako popravi defanzivu, mogao bi biti fin igrač.
Blažević meh, od njega nema ništa, vazda će nas nervirati

Zdunić npr, to nisam htio govoriti nakon Zrinjskog (jer vidio sam da ga raja izdvaja kao najboljeg sa utakmice, pa nisam htio da kontriram), po meni dečko jedino odskače brzinom i ništa više, ali ok treba mu dati vremena nevezano za onaj današnji promašaj.
Generalno mi je drago što smo ostvarili jednu rutinsku pobjedu, nadam se da će ovo značiti momcima.
PS: Za podsmijavanje prije utakmice (vidio sam komentare) u vezi sa podmlađivanjem i Kosorićem, moramo biti svjesni da ovoj ekipi ipak fali neophodnog iskustva, pogotovo u odbrani i zato mi je ok da Kosorić igra neke utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lavovska bitka i pobjeda naših momaka !
Next stop Bijeljina !
Next stop Bijeljina !
Rodjeni su pitarske picke!
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Igrač utakmice - raja na sjeveru i istoku. Imamo ubjedljivo najluđu i najbolju publiku. Na sjeveru sam bio i da se nakon onakve bezidejne igre u prvom raja digla i iz ničega počela navijati i nositi igrače. Možda mi toga nismo svjesni, ali u prvom je bilo teško sjedit a ne trčat. Nadam se da će ostati ovakva situacija sa pandemijom jer samo mi gubimo sa zabranom za navijače.
PO POBJEDU U SEMBERIJU!!!
PO POBJEDU U SEMBERIJU!!!
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Statistika kaze da smo mi imali 8 udaraca u okvir gola, oni jedan. 16-4 ukupni udarci.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Bravo Željo !!
Od prve minute do zadnje se znalo ko je ko na terenu.
Da smo pogađali, moglo je hladno 4,5-0 biti.
Od prve minute do zadnje se znalo ko je ko na terenu.
Da smo pogađali, moglo je hladno 4,5-0 biti.
Ali kakva atmosfera u drugom poluvremenu na sjeveru

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
]svaka cast za drugo poluvrijeme
Juricic je dobar samo ce se preforsirat. Misli li ludi zeko ikako igrat
Juricic je dobar samo ce se preforsirat. Misli li ludi zeko ikako igrat
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
KANA Ti si znaci onaj sto je je.bao majku pomocnom

Realno ova pobjeda pripada i navijacima barem 50%, strasna atmosfera kada je krenulo drugo poluvrijeme. Veliki naklon za raju sa sjevera ali i istok je ispostovao ovaj put

I znam da je 100% maksimum ali Luka je na 300%, ako ovako nastavi ne gine mu srcani, Boze sacuvaj
Zadnja izmjena: brile, dana/u 16 avg 2021, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
-
- Kontakt:
Evo ovako, samo jedna opaska za ove dežurne pljuvače sa sjevera s kojima sam se 3 puta "zakačio" večeras:
U cca 25.minuti je počelo "hrakanje i nervozisanje" - tako je i ekipa na terenu malo pala te su počeli raditi amaterske greške gdje su bar 4,5 pasova dali direktno u noge protivniku. Publika se budi u 42.minuti poslije sudara Bendera i onog štopera - 3 brza napada i 2 strašne šanse smo napravili. Potom, ludilo kreće sa pjesmom na poluvremenu i ekipa je dosta dosta bolje izgledala, pogotovo ofanzivni dio gdje smo sa 4 zicera trebali odmah riješiti pitanje pobjednika.
Hoću da kažem da ovoj ekipi jako puno pomaže podrška sa tribina, pa čak i **** pljesak poslije greške koju naš igrač napravi. Moramo se još navijačko-kulturološki osvijestiti da bi zajedničkim snagama (ekipa i navijači) postizali još bolje rezultate na terenu. Vrlo jednostavno i prosto.
Čestitke cijeloj ekipi na zalaganju, svi su doprijenili večerašnjoj pobjedi ali mi je "dirigentski" odigrao Mekić. Zdunić je nešto novo u ovoj ekipi i njegovi ulasci, ukoliko se njima posveti dovoljno pažnje i rada na treningu, mogu nam puno donijeti jer je strašno brz momak.
Strah me samo Blaževića, dečko je fakat neinteligentan i pokidaće nam puno živaca do kraja.
Pjesma na kraju tekme nam treba biti vodilja za dalje i to je jedna od stvari zbog kojih se Željo voli. Baš sam bio ponosan na braću sa tribine i objektivni dio publike koji nije pao pod uticaj isfrustriranih debila.
U cca 25.minuti je počelo "hrakanje i nervozisanje" - tako je i ekipa na terenu malo pala te su počeli raditi amaterske greške gdje su bar 4,5 pasova dali direktno u noge protivniku. Publika se budi u 42.minuti poslije sudara Bendera i onog štopera - 3 brza napada i 2 strašne šanse smo napravili. Potom, ludilo kreće sa pjesmom na poluvremenu i ekipa je dosta dosta bolje izgledala, pogotovo ofanzivni dio gdje smo sa 4 zicera trebali odmah riješiti pitanje pobjednika.
Hoću da kažem da ovoj ekipi jako puno pomaže podrška sa tribina, pa čak i **** pljesak poslije greške koju naš igrač napravi. Moramo se još navijačko-kulturološki osvijestiti da bi zajedničkim snagama (ekipa i navijači) postizali još bolje rezultate na terenu. Vrlo jednostavno i prosto.
Čestitke cijeloj ekipi na zalaganju, svi su doprijenili večerašnjoj pobjedi ali mi je "dirigentski" odigrao Mekić. Zdunić je nešto novo u ovoj ekipi i njegovi ulasci, ukoliko se njima posveti dovoljno pažnje i rada na treningu, mogu nam puno donijeti jer je strašno brz momak.
Strah me samo Blaževića, dečko je fakat neinteligentan i pokidaće nam puno živaca do kraja.
Pjesma na kraju tekme nam treba biti vodilja za dalje i to je jedna od stvari zbog kojih se Željo voli. Baš sam bio ponosan na braću sa tribine i objektivni dio publike koji nije pao pod uticaj isfrustriranih debila.
Željezničar za život cijeli!
Husika sto si me zvao 

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.