Tako je.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:08Zašto brišeš postove? Čega se to bojiš? Ne možeš da podneseš istinu?
Forum sluzi za diskusije, ne za propagadne filmove o ‘istini’
Ako zelis diskutovati ja sam vrlo rad da ucestvujem
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Tako je.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:08Zašto brišeš postove? Čega se to bojiš? Ne možeš da podneseš istinu?
Samo ti vrati post koji si obrisao pa ćemo 'diskutovati'. Kakve je to diskusija ako cenzurišeš izjave naučnika i sve ono što ide protiv tvog vlastitog jendoumlja?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:14Tako je.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:08Zašto brišeš postove? Čega se to bojiš? Ne možeš da podneseš istinu?
Forum sluzi za diskusije, ne za propagadne filmove o ‘istini’
Ako zelis diskutovati ja sam vrlo rad da ucestvujem
Da bi se diskutovalo, ti moraš prvo da izbaciš sebi iz glave da je sve drugo osim onog što ti zastupaš propaganda. Ja nisam vidio veće propagande u životu osim ove covid agende. Znači u startu nema 'diskusije', jer si ti zastupnik jednoumlja i totalitarzma i ne uvažavaš druge činjenice, već ih proglašavaš propagandom. Ko si ti da nešto ocjenjuje šta je propaganda ili ne?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:54Ljepljenje propagande nije diskusija, kao što ni neodgovaranje na pitanja nije diskusija. Tebe šta god neko pita, ti puknes potpuno nevezan YouTube klip nekog anonimusa (osim Bogića, njega sam ostavio, hajmo o njemu diskutovati?). To je ispiranje mozga. Medijsko silovanje. To samo neko ko nije u stanju misliti svojom glavom moze raditi.
Ni ja na pitanje neću odgovarati YouTube klipom nego činjenicama, ti ako možeš uradi isto i hajmo pričati o tom gipsu?
Higijeničar veliš.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:47Da bi se diskutovalo, ti moraš prvo da izbaciš sebi iz glave da je sve drugo osim onog što ti zastupaš propaganda. Ja nisam vidio veće propagande u životu osim ove covid agende. Znači u startu nema 'diskusije', jer si ti zastupnik jednoumlja i totalitarzma i ne uvažavaš druge činjenice, već ih proglašavaš propagandom. Ko si ti da nešto ocjenjuje šta je propaganda ili ne?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:54Ljepljenje propagande nije diskusija, kao što ni neodgovaranje na pitanja nije diskusija. Tebe šta god neko pita, ti puknes potpuno nevezan YouTube klip nekog anonimusa (osim Bogića, njega sam ostavio, hajmo o njemu diskutovati?). To je ispiranje mozga. Medijsko silovanje. To samo neko ko nije u stanju misliti svojom glavom moze raditi.
Ni ja na pitanje neću odgovarati YouTube klipom nego činjenicama, ti ako možeš uradi isto i hajmo pričati o tom gipsu?
Čovjek je Prof dr Goran Belojević - Institut za higijenu i medicinsku ekologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i on njega proglašava da širi propagnadu. Ko si bolan ti? Who is you![]()
Sigurno nije jedini koji je mislio da će ovo brzo proći. Ako kad napraviš monstruma od virusa, onda taj virus ne poznaje ni ljeto, ni visoke temperature i slično. Čovjek je rekao da virus vjštački i da je napravljen u laboratorijama 4 nivoa i da su ogromne ili bolje rečeno neograničene mogućnosti rada se genomom. Znači, bukvalno mogu napraviti šta hoće i dizajnirati kakav god hoće virus.
Zaista su ljudi jadni. Šta si ti jado jedan? Jednog nobelovca takvi kao ti su proglasili nevažećim i ismijavaju. pa šta hoćeš dalje.ASD je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:53Higijeničar veliš.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:47Da bi se diskutovalo, ti moraš prvo da izbaciš sebi iz glave da je sve drugo osim onog što ti zastupaš propaganda. Ja nisam vidio veće propagande u životu osim ove covid agende. Znači u startu nema 'diskusije', jer si ti zastupnik jednoumlja i totalitarzma i ne uvažavaš druge činjenice, već ih proglašavaš propagandom. Ko si ti da nešto ocjenjuje šta je propaganda ili ne?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:54Ljepljenje propagande nije diskusija, kao što ni neodgovaranje na pitanja nije diskusija. Tebe šta god neko pita, ti puknes potpuno nevezan YouTube klip nekog anonimusa (osim Bogića, njega sam ostavio, hajmo o njemu diskutovati?). To je ispiranje mozga. Medijsko silovanje. To samo neko ko nije u stanju misliti svojom glavom moze raditi.
Čovjek je Prof dr Goran Belojević - Institut za higijenu i medicinsku ekologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i on njega proglašava da širi propagnadu. Ko si bolan ti? Who is you![]()
Kakve veze ima ko sam ja ili ko je higijeničar. Nebitni smo u toj situaciji.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:58Zaista su ljudi jadni. Šta si ti jado jedan? Jednog nobelovca takvi kao ti su proglasili nevažećim i ismijavaju. pa šta hoćeš dalje.ASD je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:53Higijeničar veliš.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:47
Da bi se diskutovalo, ti moraš prvo da izbaciš sebi iz glave da je sve drugo osim onog što ti zastupaš propaganda. Ja nisam vidio veće propagande u životu osim ove covid agende. Znači u startu nema 'diskusije', jer si ti zastupnik jednoumlja i totalitarzma i ne uvažavaš druge činjenice, već ih proglašavaš propagandom. Ko si ti da nešto ocjenjuje šta je propaganda ili ne?
Nisam to znao, ja sam mislio da si ti najbolji, po tvom stavu i postu. Sad je već bolje.ASD je napisao/la: ↑16 avg 2021, 18:01Kakve veze ima ko sam ja ili ko je higijeničar. Nebitni smo u toj situaciji.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:58Zaista su ljudi jadni. Šta si ti jado jedan? Jednog nobelovca takvi kao ti su proglasili nevažećim i ismijavaju. pa šta hoćeš dalje.
Svaku struku treba prepustiti ljudima iz te struke. Najboljim ljudima. To jeste bit nauke.
Slažem se sa tvojim prethidnim postom, ali ti i dalje nastavljaš svoju ulopgu diskriminiranja ljudi. Mislim, ponovo spominjem nobelovca Luca Montagnier za kojeg su fakchekeri ustvrdili da ne govori istinu. Naravno da mislim na njegovu poznatu tvrdnju da je virus vještački. Nij stvar autoriteta, da li je čovjek moler ili automehaničar, nego toga da vi jednostavno ne prihvatate druge činjenice i uvjerenja. Imate program koji ste usvojili kao istinu i sve osim toga sasijecate na ovaj ili onaj način. Veliš 'diskusija'.
Da sam najbolji, bio bi među ključnim ljudima u Svjetskoj zdravstvenoj federaciji.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 18:03Nisam to znao, ja sam mislio da si ti najbolji, po tvom stavu i postu. Sad je već bolje.ASD je napisao/la: ↑16 avg 2021, 18:01Kakve veze ima ko sam ja ili ko je higijeničar. Nebitni smo u toj situaciji.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 17:58
Zaista su ljudi jadni. Šta si ti jado jedan? Jednog nobelovca takvi kao ti su proglasili nevažećim i ismijavaju. pa šta hoćeš dalje.
Svaku struku treba prepustiti ljudima iz te struke. Najboljim ljudima. To jeste bit nauke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.