kod nas je budala 90%. Nisu svi koji su se vakcinisali izvan kategorije budala, može se biti budala i mimo vakcine.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 15:38Znači kod nas je trenutno 70% budala...čini mi se da je to otprilike broj nevakcinisanih.admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 15:35naravno da spadaš u tu kategoriju.Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 15:15
Ne fali mi ni malo.
Uopšte nemam dilemu oko toga da li bih se vakcinisao. Imam sasvim jasan stav oko toga.
Naravno, nemam ništa protiv toga da se vakcinišu rizične kategorije, uostalom već sam rekao da su mi roditelji vakcinisani i to mi je ok.
Smatram da ja ne trebam upravo iz tog razloga što ne spadam u neku od rizičnih kategorija, što sam bio milion puta u dodiru sa nosiocima virusa i ni na koji način se nije manifestovalo na meni.
šta da ti kažem, ako 50 najnaprednijih zemalja svijeta postavi neka pravila, ljudi koji se pitaju da li je to ispravno i da li bismo mi kao država trebali nekim drugim putem... To je budala.
I u tim najnaprednijim zemljama je dosta budala![]()
Mi kao država ne bi trebali drugim putem, to je sigurno.
Nemamo mi ni uslova da bi drugačije sve i da hoćemo.
Ne možemo ih obezbijediti.
Zar to nije sasvim jasno, pa apsolutno ništa nam ne štima.
Tako je, i u naprednim zemljama ima puno budala, samo što tamo rijetko dopuste da budale određuju pravila i imaju vlast koja narod štiti od tih budala.