A kako bi se ti konkretno borio?
Danas ti suspenduju predsjednika,ti se nastavis kao borit pa ti udare kaznu kao klubu,ti se ko nesta i daljje boris?
Sta je slijedece?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A kako bi se ti konkretno borio?
Brat bratu iz ovih 5 klubova to jest navijačkih skupina mozes naci 100 mangupa, da polupaju i savez, Vicu i njegovu picu
OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 avg 2021, 12:28
Zestoko zavaljen je Nam. Ali ****, to je biznis. On je ulozio u otkupljivanje vecinskog paketa kluba 12 mil eura plus jos 10 mil eur koje je ulozio. Grehota pa se nije bolje to iskoristilo.
Inace strasno bi nas ostetili da zabrane rad Kasumu hahahaha
fera je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:01
Inace strasno bi nas ostetili da zabrane rad Kasumu hahahaha
Ja bi cackao to dok savez ne otjera ovu upravu jer nema ko drugi![]()
Cuj da istupimo iz lige drzave za koju smo se borili zbog nekoga ko radi da tu drzavu razori...trebali smo i 92. istupiti svi u dijasporu negdje.
Ma iskreno nemam pojma. Vise oko akademije... Al bi trebalo ubrzo abd.
Kanurić - Pidro....ma bolje da predamo odmah.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:02Dizdarevic i Djokanovic po 2 zuta i oba stopera Kurdic i Pidro 2 zuta u Tuzli. Ko ce igrati protiv Listice ?![]()
Suspenduj !GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:26Koje su posljedice ako Kasuma suspenduju ? On znaci ne moze uopste vise izvrsavati tu poziciju ?
Tako se i naproljece pisao o TC, koja je ovako dobro krenula, pa na kraju cucnula.bodi123 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 12:59Opasna će bit Tuzla, baš baš opasna. Oni meni trenutno izgledaju kao najozbiljnija ekipa. Husref je zategao svlačionicu, radi se ozbiljno. A roster im je odličan. Azmir baca lovu, bonusi, premije, redovne plate, ama baš sve imaju.fera je napisao/la: ↑16 avg 2021, 11:58Pisao sam i prije ove utakmice da smo izgleda dosta bolji posao s pojacanjima odradili sad kad nema para nego prethodnih sezona.
Jedino mi se Lazić ne sviđa posebno jer ga ne mozemo ni registrovati pa opet uzima pare za sjedenje na tribinama![]()
Bodul ako ovako nastavi ja ne znam...bajke ce se djeci pricati o njemu.
Ako dođu jos ta dva igraca sigurno se mozemo boriti za vrh do samog kraja. Ova sezona je bas cudna Velez i Borac u losoj situaciji kod nas se jos nista ne zna, Sloboda vjerujem da ce jos neko vrijeme biti na samom vrhu ako nista na racun atmisfere i euforije ali sumnjam da jos dugo mogu ovako. Mi tamo bod ako uzmemo s ovom ekipom to je ok rezultat. Jedini Zrinjski i Tuzla su tu ozbiljnj, ako gledamo utakmice pritiv nas Zrinjski je vise pokazao al imam osjecaj da je sisoje ove sezone poslozio karte i iza scene.. Igracki kadar im je dosta jak a imaju i trenera koji je s takvom ekipom sposoban uzeti titulu.
Nadam se da cemo se do kraja i mi ukljuciti u borbu ali za to bi ipak trebalo da se rijese neke stvari ovako u dubiozi ako ostanemo opet imamo srece zbog slabe konkurencije se mozemo za europu boriti.
Samozdravlje je napisao/la: ↑16 avg 2021, 13:52OsmaDolazi je napisao/la: ↑16 avg 2021, 12:28
Zestoko zavaljen je Nam. Ali ****, to je biznis. On je ulozio u otkupljivanje vecinskog paketa kluba 12 mil eura plus jos 10 mil eur koje je ulozio. Grehota pa se nije bolje to iskoristilo.
22 miliona EURA.![]()
MA NE VJERUJEM![]()
Nikakve, brate. Samo umjesto njega neko drugi nece raditi nista.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 avg 2021, 14:26Koje su posljedice ako Kasuma suspenduju ? On znaci ne moze uopste vise izvrsavati tu poziciju ?
Jesu, ubleha nasa valentina.. Pa frajera ni na mapi nema jbtElCartel11 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:23https://fksarajevo.ba/marketing/kompani ... ajevo/6162
Opet Messer sponzor. Ovi su od Valentina koliko znam?
Aha sponzori pro forme.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:23https://fksarajevo.ba/marketing/kompani ... ajevo/6162
Aha, bio je direktor za područje Bosne i Slovenije a sad je regionalni menadžer Messera za Jugoistočnu Europu.ElCartel11 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 16:23https://fksarajevo.ba/marketing/kompani ... ajevo/6162
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Rodman i 24 gosta.