Nije ti jasno kako sam siguran da neko nije tajno vakcinisao neku populaciju ljudi negdje, nekad prije nego što su vakcine napravljene?Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 13:27Ja ne tvrdim ništa. Samo mi nije jasno kako si ti siguran da nisu?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 13:00Znaci ti tvrdis da su recimo britanski ili delta soj nastali medju vakcinisanom populacijom?Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:31
Ti fakat naivan.
Jašta. Divim ti se koliko slijepo vjeruješ svemu što ti se plasira.
Ok, ne mogu vakcinisani, ali ja prav zdrav sam opasan za okolinu?
Hoces da kazes da su negdje tajno masovno vacinisali ljude jos prije novembra 2020 i da je to uzrok nastanka raznih sojeva?
Gdje su to radili, koji su to ljudi?
Tako je, ti si vrlo opasan po okolinu, znatno opasniji od prosjeka jer i kad budes imao simptome neces sebi reci da je Mozda korona jer smatras da je to sve izmiljotina. Neces cak ni masku staviti vec ces kasljati ljudima u lice. Osobe kao ti su upravo najopasnije i neophodno ih je detaljno provjeriti prije nego sto ih se pusti u drustvo
Kako znaš da neko nije znao za sve ovo?
Postoje naznake da se za korona virus znalo prije nego je krenulo sve ovo sa Wuhanom pa dalje.
Ne smatram da je sve izmišljotina, daleko od toga. Ozbiljna je stvar, mnogi su imali ozbiljne zdravstvene probleme, mnoge je koštalo života.
Nisam ja ništa. Nikom ne punim glavu. Imam svoj stav i svoje mišljenje. Savršeno se dobro osjećam. Ako bude problema, javiću se dežurnom doktoru pa nek on odluči šta i kako.
Vidiš, taj tvoj stav da mene neko treba nešto provjeriti je zabrinjavajući. Ko si ti da mi to namećeš? Zato jer sam kao opasan po tebe? Pa ako si se vakcinisao u čemu je štos? Zaštitio si se, ne?
Čuj prije nego me se pusti u društvo...nema mene šta da ko pusta u društvo. Ja sam legitimni član društva koji radi za ovu zajednicu, uredno se naplaćuju između ostalog i zdravstvene usluge od moje plate, plaćam sve svoje obaveze, ali bi me trebalo provjeriti prije nego me se pusti u to društvosuper, znači u pravu sam, dolazi nam novi društveni poredak u kojem nemamo osnovna ljudska prava, nego će nas neko provjeravati prije nego nas pusti u društvo i odlučivati da li smo ili ne podobni za to isto. Nevjerovatno.
Pa isto kako sam siguran da virus nisu donijeli vanzemaljci u srednji vijek, a onda ga Galileo Galilej vremeplovom prebacio u 2019. godinu.
Logično je, putovao sam kroz tunel ispod piramide u visokom na Veneru i tamo sam čitao tajnu knjigu ljudi guštera u kojoj je sve objašnjeno.