Iz Ministarstva zdravstva KS upućuju poziv i apeluju na građane da se vakcinišu, jer samo tako čuvaju sebe, ali i sve druge oko sebe.
Ne treba slušati doktore, sve je ovo new world order. I oni su ludi, doktor a vakciniše se
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Čekaj, s koju si ti stranuBlejzer10 je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:44Ne znam zašto se i dalje raspravljate s njima. Ponavljaju ukrug pitanja na koja je odgovoreno doslovno preko 50 puta što znači da ili nisu u stanju shvatiti odgovor ili da bezrezervno planiraju zadržati svoj stav što čini dijalog bespotrebnim. U svakom slučaju je gubljenje vremena.
Nema veze da li je osoba vakcinisana ili ne, bitno je da li ima prenosa virusa. Mutacije su greške koje nastaju pri replikaciji virusa u ćelijama.ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:19Misliš vakcinisanih osoba zbog kojih i mutira.Neutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:14Da virus ne mutira u nedogled zbog neodgovornih ljudi?ministryofjustice je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:13
A što bi vakcinisani ispaštao ako te vakcina štiti, jelde?![]()
Samo da nam Daleku ne zatvore jos mjesec
U Bosni smo, dobro pa nam i ove podatke daju. Zamisli da se zbune i napisu koji je soj. Ali okej, sad ce kraj augusta, opet ce nas zatvoriti. Ja sam apsolutno protiv zatvaranja, naveo sam par puta i razloge. Ovaj Krizni stab treba odgovarati za svoja nedjela.
Koga će bolan zatvoriti?Neutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 11:46U Bosni smo, dobro pa nam i ove podatke daju. Zamisli da se zbune i napisu koji je soj. Ali okej, sad ce kraj augusta, opet ce nas zatvoriti. Ja sam apsolutno protiv zatvaranja, naveo sam par puta i razloge. Ovaj Krizni stab treba odgovarati za svoja nedjela.
Vidjeti cete naslove od doticnih da su ljudi krivi jer se nisu vakcinisali, a ne oni, koji su otvorili drzavu koja ima 10% vakcinisanih, idioti.
Pa vidi to je tačno, međutim ja sam i tome prilagodio svoj život i mogu ti reći da mi je na neki način i dobro došlo.
Znaci ti tvrdis da su recimo britanski ili delta soj nastali medju vakcinisanom populacijom?Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:31Ti fakat naivan.
Jašta. Divim ti se koliko slijepo vjeruješ svemu što ti se plasira.
Ok, ne mogu vakcinisani, ali ja prav zdrav sam opasan za okolinu?
Ja ne tvrdim ništa. Samo mi nije jasno kako si ti siguran da nisu?admin je napisao/la: ↑16 avg 2021, 13:00Znaci ti tvrdis da su recimo britanski ili delta soj nastali medju vakcinisanom populacijom?Shategabri je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:31Ti fakat naivan.
Jašta. Divim ti se koliko slijepo vjeruješ svemu što ti se plasira.
Ok, ne mogu vakcinisani, ali ja prav zdrav sam opasan za okolinu?
Hoces da kazes da su negdje tajno masovno vacinisali ljude jos prije novembra 2020 i da je to uzrok nastanka raznih sojeva?
Gdje su to radili, koji su to ljudi?
Tako je, ti si vrlo opasan po okolinu, znatno opasniji od prosjeka jer i kad budes imao simptome neces sebi reci da je Mozda korona jer smatras da je to sve izmiljotina. Neces cak ni masku staviti vec ces kasljati ljudima u lice. Osobe kao ti su upravo najopasnije i neophodno ih je detaljno provjeriti prije nego sto ih se pusti u drustvo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.