U med se pretvara.
Uslikat ću ti večeras avliju i šadrvan, da vidiš ugođaja.
Možemo i roštilj nekad potpalit.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja ga polijem maslinovim uljem, uf....
Aj ne provaljuj se više.
AshburtonG je napisao/la: ↑16 avg 2021, 12:23Sljive mogu, ali iskljucivo fermentirane.
Btw. Kako se zove ta vrsta krusaka? Znam samo da su to one mekane, kad zagrizes, obliju te oni sokovi slatki.
Vala si se usrećio što se tiče zeničkih lokacija.Neutral je napisao/la: ↑16 avg 2021, 12:12Ja sam bio u mjestu Puhovac kod Zenice i na Janjičkom vrhu![]()
Raspotočje je udaljeno tačno 4km od trga Alija Izetbegović, da li se može nazvati selom ili prigradskim naseljem![]()
Klopče malo poznajem, član familije mi tu živi, a drugi član u Grmu, mislim da se tako zove![]()
Ma ovo je uglavnom mlađi svijet i svijet koji se prilagodio tom koliko-toliko liberalnijem sistemu života. Plus, svi oni koji si radili i na neki način vodili taj liberalni Afganistan kojima zbog toga slijedi zna se šta.AshburtonG je napisao/la: ↑16 avg 2021, 10:50Zamisli koliko trebas imat straha od bolesne ideologije, da se pokusas vezat za avion, samo kako bi napustio drzavu?![]()
Ovdje pricamo o populaciji, koja je manje vise u cjelosti i odrasla na serijatskim vrijednostima, a nije da su talibani zauzeli neki grad gdje su sa islamom i serijatom na Vi.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 15 gostiju.